Ak, Dievs, kādi murgi! Gerhardam par uzbraukšanu dievlūdzējai 7 EUR sods

Par uzbraukšanu sievietei uz kājas brīvdienā, izmantojot valsts dienesta auto, Kaspars Gerhards saņem sodu septiņus eiro.
Publicēts: 26.08.2015, Komentāri: 50

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Kasparam Gerhardam par uzbraukšana 72 gadus vecai svētās mises dalībniecei Vecrīgā pie Sāpju Dievmātes baznīcas uzlikts septiņu eiro liels administratīvais sods, ziņo portāls Pietiek.com .

“Autovadītājs pārkāpis Ceļu satiksmes noteikumus, par ko viņam piemērots administratīvais sods 7 eiro apmērā atbilstoši Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 149.4 panta 14. daļai,” teikts Valsts policijas oficiālajā skaidrojumā.

Konstatēts, ka negadījuma laikā Gerhards bijis 0,41 promiles reibumā.

Kā zināms, tobrīd – svētdienā- personīgām vajadzībām izmantota dienesta automašīna.

Šķiet, ka te vairs nav ko komentēt... Vien prātā nāk latviešu dramaturga Hermaņa Paukša luga "Ak, Dievs, kādi murgi!"

Uzziņai:

Līdz šim "slavenākā" persona, kas izmantojusi dienesta automašīnu personiskām vajadzībām, ir nu jau izbijušais Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks, kurš dienesta auto izmantoja, lai darba dienā aizvestu uz veļas mazgātavu netīrās veļas ķīpu.

Taču Nacionālās apvienības pārstāvis Kaspars Gerhards viņu "pārspēja", savu personisko auto atstājot mājās, lai brīvdienā sēstos pie "bezmaksas" valsts auto stūres un izvizinātu savu sievu un dēlu.

LASIET ARĪ: Ministrs Kaspars Gerhards nosaukts par Nacionālās apvienības cūku

LASIET ARĪ: Ministrs Gerhards bērniem un vecīšiem braucis virsū alkohola reibumā


Komentāri: 50
Avots: Pietiek.com, SLAVENIBAS.LV
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

neatkarīģā 27.08.2015 08:42
Kaut kas tāds var notikt tikai labklājībā augošajā Latvijā........
Ja parastais mirstīgais būtu kaut ko tādu izdarījis,tad cietumsods,naudas sods kādi pāris simts euro,bet nē, tikai šeit 7 euro un viss skaidrs,tas tā netīšām gadījās.....
Vai tiem ,kas uzlika šādu sodu pašiem smiekli nenāk,vai varbūt tā ir norma spļaut tautai sejā..........
15 0 atbildēt
Oma 26.08.2015 10:08
4.92ls.-7e nav dzirdēti tadi soda lielumi.Laikam tikai mūūūūūssu deputātiem ir spečuku likumi un morāle.Man bus pretīgi iet balsot par jebkuru Latvijas deputatu,jo redzu visus ka neliešus,ar lunkanam mēlītēm!
16 0 atbildēt
es 26.08.2015 10:00
Ko jūs citu gaidījāt, vai kādu vēl tas pārsteidz! Ko maisās pa priekšu lielam kungam!
27 1 atbildēt
ko ta ministrs 26.08.2015 09:50
Liepaja par mazas meitenes izmantosanu daudzu gadu garuma,tikai stundas jaastrada,tadiem izvirtuliem cietums uz muzu un janogriez pauti,kopa ar tiesnesiem,tie ari jaiesedina.
1 0 atbildēt
ekstra 26.08.2015 09:47
Summa smiekliga,bet galvenais jau ir tas,ka viņs izmantoja darba mašīnu savam vajadzibām,Brauc pat musu nodoklu naudu,saņem visādas kompensācijas un izturas kā visuvarenais. Tada ir mūsu valst valdības seja! Parādnieks rāda ,ka mierīgi var būt divsievība,Āboltiņa,kā nepieskaitāma ieraugot tautu ūjina.ķilis ,kad bija ministrs mierīgi rullē ar promillēm.u.tt
9 0 atbildēt
? 26.08.2015 09:11
kāpēc tā mise uz ielas jātāisa...baznīcā tirdziņš todien bija?
5 65 atbildēt
Dax 26.08.2015 08:58
Nu ziniet,var padomāt,ka cilvēks speciāli uzbrauca!Te jāpadomā, ko tantiņa tupēja uz ielas pa kuru notiek transporta satiksme,kājas atspērusi?Svētā mise,ko, notiek uz ielas,vai?
5 16 atbildēt
es pac > Dax 26.08.2015 09:25
Nu nav cilvēkam jāatrodas uz ielas, pareizi, bet tas jau nav iemesls, lai brauktu viņam virsū! un ja nu kāds uz ielas pakrīt - arī Tu un Tavi mīļie ministri drīkst braukt viņam virsū?
9 1 atbildēt
Dax > es pac 26.08.2015 09:44
Es nesaku,ka drīkst braukt virsū,es nesaku,ka ministri man ir mīļie-es vienīgi noradīju,ka tas bija negadījums un ministrs ir tāds pats cilvēks,kuram var gadīties visādas situācijas.
1 5 atbildēt
Aiva > Dax 27.08.2015 09:26
Nē ministrs nav tāds pats kā visi pārējie cilvēki!Viņam jārāda cilvēkiem priekšzīme,kā jāuzvedas cilvēkos,un ministrs reibumā nedrīkst sēsties pie stūres!Vienīgi izņēmums ir mūsu ministri,kuriem viss ir atļauts.Var darīt visu,bet sodīt viņus nedrīkst!Man tiešām ir kauns,kad es esmu balsojusi par šādu salikumu!Ministram var gadīties visādas situācijas,bet nevar būt šāda situācija,kad jābrauc virsū cilvēkam,un vēl pie tam grādos!!!
24 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV