Rīgā norisināsies svētki visai ģimenei - Sapņu festivāls

12.septembrī no plkst.11:00 līdz plkst.16:00 dzīvojamo māju kompleksā Dammes Liepas (Slokas ielā 130A) norisināsies svētki visai ģimenei Sapņu festivāls, lai krāsaini un jautri sagaidītu rudeni, kā arī noskaidrotu, kāda ir iedzīvotāju sapņu māja.
Publicēts: 04.09.2015, Komentāri: 0

12.septembrī no plkst.11:00 līdz plkst.16:00 dzīvojamo māju kompleksā Dammes Liepas (Slokas ielā 130A) norisināsies svētki visai ģimenei Sapņu festivāls, lai krāsaini un jautri sagaidītu rudeni, kā arī noskaidrotu, kāda ir iedzīvotāju sapņu māja.

Gaidāmas aizraujošas izklaides un radošās darbnīcas. Pasākuma viesiem būs iespēja piedalīties sportiskās aktivitātēs, ko sagatavojis fitnesa klubs Atlētika, vērot pazīstamās latviešu grupas Twins Peek koncertu, kā arī kopīgi noskaidrot, kādām īpašībām jāpiemīt sapņu mājai. Visas dienas garumā bērni varēs darboties Laboratorijā – izzināt ķīmiskos eksperimentus un atklāt alķīmijas noslēpumus. Sapņu festivāls rūpēsies par gardām uzkodām un labu garastāvokli. Visas aktivitātes ir bez maksas.

Bez tam ikvienam pasākuma viesim būs iespēja apmeklēt pārdošanai paredzētos demo dzīvokļus, novērtēt to plānojumu un dizaina risinājumus, un uzzināt vairāk par ieguvumiem dzīvojot dzīvojamo māju kompleksā Dammes Liepas.

Par projektu

Dammes Liepas ir jauns daudzdzīvokļu dzīvojamo māju projekts Imantā. Visiem dzīvokļiem ir veikta pilna iekšējā apdare, moderna virtuve ar iebūvētām mēbelēm un sadzīves tehniku. Katrs dzīvoklis ir aprīkots ar individuālu apkures sistēmu un skaitītāju. Gandrīz katram dzīvoklim ir lodžija vai balkons, iebūvētas apsildāmās grīdas vannas istabā un tualetē, santehnikas izvēlē priekšroku dodot čehu kvalitatīvajai produkcijai. Teritorija pie mājas ir apzaļumota un labiekārtota ar trim rotaļu laukumiem bērniem un vienu norobežotu sporta laukumu futbola un basketbola spēlēšanai.

Mājas iemītnieku ērtībai ierīkota virszemes autostāvvieta, bet drošību – žogs un ātruma ierobežojumi, kā arī pastāvīga fiziskās apsardzes klātbūtne. Projekts tika nodots ekspluatācijā 2013.gada rudenī. Mājas ir celtas no dzelzsbetona paneļiem (ārējās sienas, sienas dzīvokļos, sienas starp dzīvokļiem un koplietošanas telpām), tādējādi nodrošinot augstu siltuma un skaņas izolāciju. Sākumā pircējiem tika piedāvāti vienistabas, divistabu, trīsistabu un četristabu dzīvokļi. Šobrīd pārdošanā nonākuši divistabu un trīsistabu dzīvokļi.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV