Lily publiski paziņo, ka vēlas būt atkal kopā ar Donu

Publicēts: 14.09.2015, Komentāri: 6

Viesojoties «Rīga TV24» raidījumā «Rampas ugunis», dziedātāja Lily jeb Linda Kalniņa, ko daudzi atceras pēc šova «Talantu fabrika» un kā mūziķa Dona jeb Artūra Šingireja bijušo sievu, Andrim Kivičam sarunā atklāja, ka viņas un Dona mīlestība nav beigusies un pieļauj iespēju pēc desmit gadiem būt atkal kopā ar Donu, vēsta žurnāls Vakara Ziņas.

Dons ar Lily bija kopā desmit gadus, bija skaists pāris gan mūzikā, gan dzīvē. Pirms vairākiem gadiem abi devās dzīvot un strādāt uz Londonu, vēlāk Dons atgriezās, bet Lily palika Londonā. Pirms pāris gadiem daudzus pārsteidza ziņa par abu šķiršanos. Tiesa, Lily pēc šķiršanās joprojām esot saglabājusi Dona uzvārdu un godājama par Lindu Šingireju.

Uz Andra Kiviča jautājumu, kāpēc viņi izšķīrās, Lily saka: «Es pat nezinu... Tā notika... Mums ar Artūru joprojām ir draudzīgas attiecības, mēs esam labi draugi, es nejūtu nekādu greizsirdību. Viņš varētu mierīgi sēdēt man pretī kopā ar savu draudzeni. Es gribu, lai viņš ir laimīgs, un domāju, ka arī viņš grib, lai esmu laimīga. Nesen biju uz viņa koncertu Dzintaros un, klausoties dziesmas, protams, atcerējos, kā viņš tās rakstīja mājās, esot kopā ar mani Londonā, bet tā nav tā sajūta, ka gribas iet un raudāt spilvenā.

Nav tā, ka es tagad domāju: «Ak, Artūrs!» Kas zina, varbūt pēc desmit gadiem mēs atkal būsim kopā? Neviens neko nevar zināt, kā būs.» Lily atzīst, ka pēc šķiršanās nav zaudējusi ne respektu pret Donu, ne vēlmi viņu satikt. «Bet kaut kādā brīdī mēs varbūt izaugām no sievietes un vīrieša attiecību tuvuma un nolēmām uz kādu brīdi to atlikt, dot otram citu iespēju. Mēs tomēr bijām pavisam jauni, kad sākām dzīvot kopā un apprecējāmies. Man tagad patīk vienai aizmigt un vienai pamosties. Artūra man pietrūkst tādā ziņā, ka domāju – kā viņam iet, vai viņam viss kārtībā, bet tā, lai sēdētu vakarā pie televizora saķērušies rociņās – nē.»

Lily uzskata, ka Artūram bija nepieciešams laiks, lai viņš atdzimtu mūzikā. «Viņam bija jāpilnveido sevi, man – sevi. Es ticu labajam, mīlestībai, ticu, ka jācenšas būt baltam.» Vai viņu mīlestība ar Donu beidzās? Lily atbild: «Domāju, ka nē. Bet tad jau laiks rādīs. Varbūt es tagad iešu pa ielu un man pretī nāks vīrietis, un, ak Dievs, es iemīlēšos kā bez prāta! Šobrīd esmu brīva un man ir sajūta kā 18 gados.» Jautāta, kādi vīrieši viņai patīk, pirmais, ko Lily atbild, ir: «Tīri...» Turpinot domu, viņa pēc brīža piebilst: «Smaržīgi. Smaidīgi. Tādi, kuriem patīk cīnīties, tādi, kuri ir veiksmīgi. Forši un ar labu humora izjūtu.»

LASIET ARĪ: Dona kādreizējā kundze, dziedātāja Lily tagad tirgo smaržas

Komentāri: 6
Avots: Nra.lv, Vakara ziņas
Foto: Spoki.tvnet.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

jopcik!!! 15.09.2015 00:42
Izmantotāja
1 0 atbildēt
Oļegs 14.09.2015 22:04
Viņa neko dzīvē nemāk kā populārus vīriešus ap pirkstu tīt..
4 1 atbildēt
Xxxxx > Oļegs 14.09.2015 23:29
Pilnigi piekritu
1 0 atbildēt
zzz. 14.09.2015 21:52
Tagad visa pasaule aiz laimes aptaisiisies. Kam tas interesee ar ko taa ssimpanze grib buut kopaa.
3 2 atbildēt
Drāzējs 14.09.2015 21:02
Standarta blondīnes attiecīga intelekta izteikumi un dzīves vēlmes.
4 3 atbildēt
olis 14.09.2015 20:45
šalava. neko bez slavena torsa blakus dzīvē sasniegt nejēdz
5 3 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV