Kristers Serģis Ķīpsalā prezentēs sportisko elektromotociklu

„Arī elektromotocikls var būt sportisks!” uzsver pieckārtējais pasaules čempions motokrosā blakusvāģu ekipāžām Kristers Serģis
Publicēts: 15.10.2015, Komentāri: 0

„Arī elektromotocikls var būt sportisks!” uzsver pieckārtējais pasaules čempions motokrosā blakusvāģu ekipāžām Kristers Serģis, kurš nedēļas nogalē – no 15. līdz 18. oktobrim – Ķīpsalā izstādē „Vide un enerģija 2015” prezentēs šī brīža modernāko elektromotociklu „KTM Freeride E”.

„„Freeride E” ir viegls, ārkārtīgi kluss un veikls enduro tipa motocikls, kam nepieciešama elektrouzlāde, nevis degvielas uzpilde. Bet tas ir tikpat sportisks kā benzīna motocikli – spēkrata motors nodrošina 33 HP maksimālo jaudu un 42 Nm griezes momentu, līdz 22 kW jaudu un nepārtrauktu paātrinājumu pie ļoti zema kopējā svara – 95 kg,” stāsta uzņēmuma „Kristers Serģis moto” direktors Kristers Serģis, kurš ir arī  „KTM” oficiālais pārstāvis Latvijā.

Elektromotociklu var izmantot ne tikai sportam un atpūtai, bet arī saimniecības un lauku  īpašuma apsekošanai. Tā braukšanas laiks ar pilnībā pielādētu akumulatoru ir līdz 60 minūtēm, bet akumulatora uzlādes laiks ir mazāks nekā 90 minūtes. Šīs īpašības apliecina, ka „KTM Freeride E” tiešām ir vismodernākais elektromotocikls, ar kuru ir viegli un patīkami braukt.

„Freeride E” ir tikai viens no daudzajiem elektrotransportlīdzekļiem, ko nedēļas nogalē varēs aplūkot Ķīpsalā. Šogad izstādē „Vide un enerģija 2015” īpaša uzmanība ir veltīta videi draudzīgam transportam, kas, rūpējoties par vides ilgtspējību, mūsu ikdienā ienāk aizvien biežāk.

Videi draudzīgs transports izstādē

Atsevišķā – videi draudzīga transporta ekspozīcijā izstādes apmeklētāji varēs iegūt plašu informāciju un klātienē iepazīties ar „Volkswagen”,  „Nissan” un „KIA” videi draudzīgajiem un ekonomiskajiem elektroautomobiļiem.

Turklāt interesenti varēs izbraukt ar elektrovelosipēdiem! „Alintek” piedāvās izmēģināt Spānijas ražotāja „BH Bike” elektrovelosipēdus „Nitro”, City”, „Evo Cross” u.c. Tāpat izstādes apmeklētāji varēs iemēģināt arī franču elektrovelosipēdu „Moustache Bikes”.

Latvijas uzņēmums „Green Science” izstādē demonstrēs četras uzlādes stacijas, kuras vienlaicīgi spēj nodrošināt pat divu elektromobiļu maiņstrāvas uzlādi lēnā vai vidēji ātrā režīmā. Savukārt Ceļu satiksmes drošības direkcija informēs par pirmajām 55 elektromobiļu ātrās uzlādes staciju atrašanās vietām Latvijā.

Apmeklējot „AWD” ekspozīciju, varēs iepazīties ar „Aixam” elektroautomobili „E-City”, kura uzlādei nav pat nepieciešamas īpašas uzlādes stacijas. Pietiek ar parasto mājas 220 V kontaktligzdu, un nedaudz vairāk nekā pēc 3 stundām var doties ceļā. Arī „Schneider Electric” ekspozīcijā varēs apskatīt ekonomiskos un videi draudzīgos elektroauto un to uzlādes ierīci „EVLink”.

Kā zināms, no 15. līdz 18. oktobrim Ķīpsalā norisināsies Baltijā lielākais pasākums energoefektivitātes, infrastruktūras un vides tehnoloģiju jomā – izstāde „Vide un enerģija 2015”, kas piedāvās jaunākās tehnoloģijas un izdevīgākos energoefektivitātes risinājumus, aicinot saimniekot gudri un dzīvot zaļi. Šogad izstādē piedalās vairāk nekā 100 uzņēmumu un organizāciju no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Itālijas, Čehijas, Kanādas, Krievijas, Polijas, Vācijas un citām valstīm. Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks arī starptautiskā būvniecības, remonta un interjera izstāde „Māja. Dzīvoklis 2015” un nekustamā īpašuma, darījumu un investīciju izstāde „Realty & Investment 2015”. Visu izstāžu apmeklējums – ar vienu ieejas biļeti!

Sekojiet līdzi izstādes jaunumiem mājaslapā: www.bt1.lv/ee;

sociālajos tīklos: www.facebook.com/videenergija

Izstādes darba laiks:

15.–17. oktobris 10.00–18.00

18. oktobris 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:
Ieejas biļete – EUR 5
Pensionāriem, invalīdiem – EUR 4
Skolēniem – EUR 3
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – EUR 12

Jau šobrīd e-biļetes var iegādāties internetā: ee2015.ticketforevent.com/lv/

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV