Ķīpsalā pirmo reizi lietoto foto preču tirdziņš

Esi iegādājies jaunu kameru, objektīvu vai zibspuldzi, bet veco vairs nelieto?
Publicēts: 19.10.2015, Komentāri: 0

Esi iegādājies jaunu kameru, objektīvu vai zibspuldzi, bet veco vairs nelieto? Uz darba kārtībā esošas fotokameras krājas putekļi, jo tev uzradusies jauna aizraušanās? Tad nāc tirgoties uz lietoto foto preču tirdziņu izstādē „Riga Photo Show 2015” un ņem vērā – kas vienam vairs nav vajadzīgs, citam var būt zelta vērtē!

Pirmo reizi Ķīpsalā 25. oktobrī no plkst. 12.00 līdz 15.00 foto un video tehnikas izstādē „Riga Photo Show” darbosies lietoto foto preču tirdziņš.  Pārdevējiem tā ir laba iespēja atgūt daļu naudas, kas iztērēta agrāk, bet pircējam – savā īpašumā iegūt patiesi vērtīgas un noderīgas lietas par labu cenu.

Par tirgotāju foto preču tirdziņā ir aicināts pieteikties ikviens, kura īpašumā ir kāda lietota kamera, objektīvi, zibspuldzes, atstarotāji, statīvi vai kāda cita fotogrāfam noderīga tehnika un aksesuāri.

Dalības maksa vienam tirgotājam – 10 eiro. Cenā ietilpst izstādes „Riga Photo Show 2015” dalībnieka ieejas karte, tirgošanās vieta (galds un krēsls) un vieta autostāvvietā vienai automašīnai.

Lietoto foto preču tirdziņā var piedalīties tikai privātpersonas. Ja vēlies kļūt par tirgotāju, būs jāievēro divi pavisam vienkārši nosacījumi: precei ir jābūt tavam īpašumam un tai ir jābūt lietotai.

Pieteikšanās notiek līdz 24. oktobra plkst. 15.00, rakstot uz e-pastu: [email protected] . Sīkāku informāciju par lietoto foto preču tirdziņu ir  iespējams uzzināt mājaslapā: www.rigaphotoshow.lv/.

Kā zināms, no 23. līdz 25. oktobrim Ķīpsalā notiks lielākais izstāžu projekts Baltijas valstīs tiem, kam foto un video ir darbs, aizraušanās vai nepieciešamība – izstāde „Riga Photo Show 2015”.

“Riga Photo Show” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1, atbalsta – „Focus Nordic” ar kameru Pentax K-3II.

„Riga Photo Show 2015” darba laiks:

23. oktobrī 10.00–18.00

24. oktobrī 10.00–18.00

25. oktobrī 10.00–17.00

Vairāk par izstādi: www.rigaphotoshow.lv/

Seko mums: www.facebook.com/rigaphoto.show

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV