Izrāde Mana laimīgā dzīve notiks kinoteātra Splendid Palace Lielajā zālē

8.novembrī plkst.19:00 kinoteātrī „Splendid Palace” (Elizabetes ielā 61) notiks teātra izrāde „Mana laimīgā dzīve”, piedaloties aktrisei Svetlanai Ivaņņikovai un rokmūziķei Svetlanai Surganovai.
Publicēts: 19.10.2015, Komentāri: 0

8.novembrī plkst.19:00 kinoteātrī „Splendid Palace” (Elizabetes ielā 61) notiks teātra izrāde „Mana laimīgā dzīve”, piedaloties aktrisei Svetlanai Ivaņņikovai un rokmūziķei Svetlanai Surganovai. Jaunā Maskavas režisora Aleksandra Coja teātra projekts tapis pēc krievu dramaturģes Jeļenas Jerpiļovas lugas „Sarunas par amerikāņu džezu” motīviem.

Projekta pirmizrāde ar lieliem panākumiem notika oktobra sākumā Rīgā, „Splendid Palace” mazajā zālē „Film Noir”, kur to pēdējā brīdī bija spiesti pārcelt organizatori, lai izrāde varētu notikt. Bez tam kamertipa zāles izvēle palīdzēja abām varonēm radīt dziļi izjustu, dvēselisku atmosfēru.

Skatītāju ovācijas un pozitīvās atsauksmes iedvesmojušas izrādes organizatorus un mākslinieces: «Izvēloties lugu, vienmēr pastāv risks, ka nesapratīs, nesadzirdēs. Tāpat pastāv iespējamība, ka izrāde negūs atsaucību. Ja nav skatītāju – nav teātra. Šoreiz skatītāji ne tik vien atnāca, bet arī uzkavējās pēc izrādes, lai dalītos stāstos par savu dzīvi. Māksliniekam tā, iespējams, ir vislielākā atzinība» - savos iespaidos pēc pirmizrādes dalās Svetlana Ivaņņikova.

8.novembrī izrāde notiks kinoteātra „Splendid Palace” Lielajā zālē. Skatītājiem beidzot būs iespēja ieraudzīt senogrāfiju un dekorācijas, kas tapa izrādīšanai uz lielās skatuves, bet to pielāgošana  „Film Noir” zālei kinoteātrī „Splendid Palace” ieviesa savas korekcijas. Pirmizrādi Lielajā zālē apmeklēs arī režisors Aleksandra Cojs un lugas autore Jeļena Jerpiļova.

Biļetes uz koncertu jau pieejamas «Biļešu serviss» degvielas uzpildes stacijās «Statoil» visā Latvijā, kā arī internetā.

Izrādes producenti: Forma Pro Films

Informācija par izrādi Facebook:

www.facebook.com/events/1687977354822209/

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV