Latviešu projekts AGNI koncertā Diamond energy healthy music pulcēs mūziķus no dažādām pasaules valstīm

Muzikālā apvienība AGNI aicina uz koncertu 7. novembrī plkst. 18:00 Lielajā ģildē (Amatu iela 6), kur uz vienas skatuves tiksies dažādu valstu mūziķi, kuri pārstāv atšķirīgus mūzikas žanrus un virzienus – no džeza, „fusion” un etnomūzikas, līdz klasikai un improvizācijai.
Publicēts: 01.11.2015, Komentāri: 0

Muzikālā apvienība AGNI aicina uz koncertu 7. novembrī plkst. 18:00 Lielajā ģildē (Amatu iela 6), kur uz vienas skatuves tiksies dažādu valstu mūziķi, kuri pārstāv atšķirīgus mūzikas žanrus un virzienus – no džeza, „fusion” un etnomūzikas, līdz klasikai un improvizācijai. Koncerta laikā skanēs vairāk nekā 200 mūzikas instrumentu, ko var uzskatīt par sava veida Rīgas koncertdzīves rekordu.

Skatītājus gaida tikšanās ar vairākiem pārsteidzošiem mūziķiem:

Anatolijs Popovs (sītara) – mācījies pie vadošā indiešu mūziķa Ravi Šankara, izveidojis starptautisku muzikālu projektu “Kathmandu Fusion Band” (KFB), kurā apvienojušies etnodžeza un „fusion” mūziķi;

Pandits Adžits (sītara) – sītarists, kurš ierindots starp 10 labākajiem Indijas klasiskās mūzikas izpildītājiem;

Valērijs Beļinovs (ģitāra) – „akadēmiskās mūzikas izpildītājs ar džeza ģitāru”, viņa radošajā biogrāfijā ir neskaitāmi džeza, blūza un eksperimentālie projekti, sadarbojoties ar vadošajiem pasaules izpildītājiem ;

Andrejs Svetlovs (basģitāra) – grupas „Akvarium” bijušais dalībnieks, ko mūzikas kritiķi mēdz salīdzināt ar amerikāņu ģitāristu Džako Pastorius (Jaco Pastorius), tādējādi apliecinot viņa piederību pasaules klases mūziķu elitei;

Sergejs Akašs Ancupovs (sārods) – vairāk kā 30 gadus veltījis Indijas klasiskās mūzikas pētniecībai un apguvei, izcilā Indijas mūziķa Ustada Amdžada Ali Hāna skolnieks.

Apvienība AGNI koncertā izpildīs savu jaunāko koncertprogrammu, kas veltīta kolektīva 25 gadu radošajai darbībai. Līdz šim grupa izdevusi 6 mūzikas ierakstus, uzstājusies vairāk nekā 60 koncertos un festivālos visā pasaulē. „Mūsu spēlēto mūziku var salīdzināt ar kosmisko radio, kas noregulēts uz meditatīvā viļņa. Ikviena koncerta minūte ir neparedzama, tā notiek tikai šeit un tagad, – par gaidāmo koncertu stāsta grupas AGNI dalībnieks Romāns Hodirevs. – Parasti trīsdaļīgs koncerts gan mums, gan mūsu klausītājiem paskrien acumirklī, sniedzot iespēju nokļūt citā realitātē. Tas palīdz atgūt harmoniju, izzināt sevi un apkārtējo pasauli, iegūt garīgo un fizisko veselību”.

Koncerts notiks divās daļās: no plkst. 18:00 līdz plkst. 19:00 uzstāsies Sergejs Akašs Ancupovs, Anatolijs Popovs & „Katmandu Fusion Band”, pēc pārtraukuma, no plkst. 19:20 līdz plkst. 22:00, uzstāsies grupa „Agni”, kam sekos „jam session”. Koncerta apmeklētājiem sarūpēta tēja no „X-Tea Riga”, ko varēs nobaudīt gan Lielās ģildes foajē, gan koncerta laikā. Viesiem būs pieejama izmeklēta tējas kolekcija no tējas istabas „Red Seal Tea” un norisināsies tējas pagatavošanas meistarklase.

Informācija par pasākumu Facebook: www.facebook.com/events/1543044119319408/

Biļetes uz koncertu jau pieejamas „Biļešu serviss” un „Biļešu paradīze” kasēs, degvielas uzpildes stacijās „Statoil” visā Latvijā, kā arī internetā. Tāpat biļetes iespējams rezervēt, zvanot pa tālr.: +371 27832108, +371 29287890.

Koncerta rīkotāji: muzikālā apvienība „Agni”: www.agnimusic.com/

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV