Arēnā šonedēļ uzstāsies brīnišķīgās 80. gadu disko superzvaigznes

Iespējams, koncerta gaidītākā viešņa būs Spānijā mītošā 80. gadu zvaigzne «C.C. Catch» jeb Karolīna Katarīna Millere, kas pasaules slavu ieguva tieši sadarbības laikā ar leģendārās vācu grupas «Modern Talking» mūziķi Dīteru Bolenu.
Publicēts: 05.11.2015, Komentāri: 3
Jau šonedēļ, 2015. gada 8.novembrī, Arēnas Rīga sienas satricinās lielisks garastāvoklis un nostaļģiskas atmiņas - tas viss notiks grandiozā 80-o gadu diskotēkā ar visspožāko pasaules zvaigžņu piedalīšanos.

Iespējams, koncerta gaidītākā viešņa būs Spānijā mītošā 80. gadu zvaigzne «C.C. Catch» jeb Karolīna Katarīna Millere, kas pasaules slavu ieguva tieši sadarbības laikā ar leģendārās vācu grupas «Modern Talking» mūziķi Dīteru Bolenu. «C.C. Catch» ir labi pazīstama publikai Latvijā, jo jau iepriekš viesojusies Rīgā 2009. gadā.



Vācijas pilsētā Ķelnē dibināto, tagad Lielbritānijā dzīvojošo grupu “Bad Boys Blue” var dēvēt par īstiem hitu magnātiem: Eiropas, ASV un citu kontinentu klausītākās mūzikas topos skanējuši vairāk nekā 30 viņu deju hitu!



“You’re A Woman”, “Pretty Young Girl”, “Kisses And Tears (My One And Only)”, “I Wanna Hear Your Heartbeat”, “Sunday Girl”, “A Train To Nowhere”, “Still In Love”, “Come Back And Stay” un citas “Bad Boys Blue” dziesmas valdījušas dažādu valstu topos un arī pēc daudziem gadiem nepazūd no mūzikas mīļotāju audio arhīviem.

“Joy” ir austriešu 80-o gadu euro disco žanra grupa, kura ir plaši slavena ar savu hitu “Touch By Touch”. Viņu pirmā dziesma “Lost in Hong Kong” iznāca 1985.gadā. Un kaut arī tā nekļuva par hitu, ar to bija pietiekami, lai grupu pamanītu prese.

Popularitāte nāca ļoti ātri. Jau otra tajā pašā gadā ierakstītā dziesma “Touch By Touch” iekaroja visu pasauli. Bet 1986.gadā izlaistais debijas albums “Hello” piecas nedēļas pavadīja vairāku Eiropas valstu mūzikas čārtu pirmajās vietās.

Visspožākā vakara zvaigzne koncertā būs pašlaik Spanijā mītošā dziedātāja Karolīna Katarīna Millere - visiem ļoti labi pazīstama kā “C.C.Catch”.

Visā pasaulē daudzu fanu sirdis iekarojusī “C.C.Catch” ilgu laiku dzīvoja Vācijā un savu karjeru sāka meiteņu grupā “Optimal”. Taču pasaules slavu viņa guva tikai, kad sāka sadarboties ar komponistu un slavenās grupas “Modern Talking” mūziķi Dīteru Bolenu.

1985.gada jūlijā, savā dzimšanas dienā, “C.C.Catch” izlaida debijas singlu “I Can Lose My Heart Tonight”, kurš vienā mirklī kļuva par visas Eiropas mēroga hitu.

Tajā pašā laikā šī dziesma bija tikai viņas iespaidīgās karjeras sākums: “Cause You Are Young”, “Strangers By Night”, “Heartbreak Hot”, “Are You Man Enough”, “Heaven And Hell” un citas dziesmas karsti iemīlēja viņas fani, kuri atrodami no Anglijas līdz Honkongai, no Kanādas līdz Austrālijai, no Krievijas līdz Peru.

Jau 8.novembrī 80-o gadu top zvaigznes Rīgā visiem dāvās neaizmirstamu muzikālu vakaru, kurā būs klausāmi viņu slavenākie hiti!

Biļetes uz koncertu tagad un turpmāk nopērkamas tikai “Biļešu servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv.

















Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

aijina 06.11.2015 01:14
Ja,bij nu gan tas forsas dziesmas,ka sirdi plosija,dejot vareja no visas dveseles,bet tagat vairs nav normalu dziesmu,muzikas,vien tik tie melnie babaji salidusi tajos televizoros un kratas!
0 0 atbildēt
eris 05.11.2015 20:14
Bad Boys blue nenormāli zilie zēni, bet mūzika protmas forša
1 0 atbildēt
Suns 05.11.2015 16:09
Foršā CC Catch, noteikti aiziešu!
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV