airBaltic speciālie reisi no Ēģiptes

Latvijas Civilās aviācijas aģentūra nolēmusi uz nenoteiktu laiku aizliegt lidojumus uz Ēģiptes kūrortpilsētu Šarm eš Šeihu.
Publicēts: 06.11.2015, Komentāri: 0

Latvijas Civilās aviācijas aģentūra nolēmusi uz nenoteiktu laiku aizliegt lidojumus uz Ēģiptes kūrortpilsētu Šarm eš Šeihu. airBaltic, ieviešot papildu drošības pasākumus, organizēs divus speciālos lidojumus, lai no Šarm eš Šeihas atvestu mājās tur esošos tūristus. Plānotā pasažieru ierašanās no Šarm eš Šeihas sestdien, 7.novembrī Rīgā ir ap plkst. 17:00. Jauni tūristi uz Ēģipti netiks nogādāti.

Kā jau iepriekš informēts, airBaltic drošības apsvērumu dēļ atcēlusi lidojumus no Rīgas uz Šarm eš Šeihu līdz attiecīgā aizlieguma atcelšanai. airBaltic prioritāte ir drošība un mēs rūpīgi sekojam līdzi un izvērtējam situāciju, lai nepieciešamības gadījumā ieviestu papildu drošības pasākumus.

airBaltic aicina pasažierus sazināties ar savām ceļojumu aģentūrām, tūroperatoru Tez Tour un vadīties pēc informācijas airBaltic mājaslapā, sociālajos tīklos un zvanu centrā.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā aviosabiedrība pasaulē, kas savieno Rīgu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: 13 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē, savukārt 2014.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV