airBaltic nostiprināsies Igaunijā

Latvijas aviokompānija airBaltic piedāvās vairāk maršrutu un darīs visu iespējamo, lai palīdzētu pasažieriem, kurus ietekmējusi iespējamā Igaunijas aviokompānijas darbības pārtraukšana.
Publicēts: 09.11.2015, Komentāri: 0

Latvijas aviokompānija airBaltic piedāvās vairāk maršrutu un darīs visu iespējamo, lai palīdzētu pasažieriem, kurus ietekmējusi iespējamā Igaunijas aviokompānijas darbības pārtraukšana.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss: "airBaltic mājas tirgus ir Latvija, Lietuva un Igaunija. Mēs konsolidēsim un stiprināsim mūsu pakalpojumus mājās tirgū, piedāvājot vairāk tiešos lidojumus airBaltic biznesa plāna Horizon 2021 ietvaros, ko atbalstījis mūsu jaunais investors."

airBaltic darīs visu iespējamo, lai līdzētu grūtībās nonākušajiem pasažieriem. Palīdzības saņemšanai pasažieriem ir jāsazinās ar airBaltic. Visiem pasažieriem ar Estonian Air biļetēm airBaltic piedāvā īpašas cenas lidojumiem, kurus var rezervēt  airBaltic zvanu centrā.

Šovasar airBaltic jau informēja par jauno biznesa plānu Horizon 2021, kura mērķis ir ievērojami uzlabot savienojamību visā Baltijas reģionā. airBaltic Horizon 2021 mērķis nākamajiem pieciem gadiem ir nodrošināt 11 tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas, kā arī vairāk nekā 60 tiešos maršrutus no Rīgas. Pakalpojumu stiprināšana Baltijas jūras reģionā (Horizon 2021) arī prasīs tuvākajos gados rūpīgi izvērtēt airBaltic floti, it īpaši reģionālās lidmašīnas.

airBaltic jau piedāvā četrus tiešos maršrutus no Tallinas: Tallina – Rīga, Tallina – Berlīne, Tallina – Parīze un Tallina – Vīne. airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. 

Īsi par airBaltic:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā aviosabiedrība pasaulē, kas savieno Rīgu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: 13 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē, savukārt 2014.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV