Uzzini, ko nevar laist garām izstādē ZooExpo 2015

Jau šajā nedēļas nogalē, 14. un 15. novembrī, izstādē „ZooExpo 2015” varēs sastapt neskaitāmi daudz mazu un lielu, pūkainu un krāsainu, īsspalvainu un garspalvainu, lidojošu, rāpojošu un skrejošu mājas mīluļu.
Publicēts: 12.11.2015, Komentāri: 0

Jau šajā nedēļas nogalē, 14. un 15. novembrī, izstādē „ZooExpo 2015” varēs sastapt neskaitāmi daudz mazu un lielu, pūkainu un krāsainu, īsspalvainu un garspalvainu, lidojošu, rāpojošu un skrejošu mājas mīluļu. Vēl bez tā apmeklētājus sagaida arī dažādi prieku vairojoši labumi. Uzzini, ko nevar laist garām!

Aplūko nepieredzēti lielu mančkinu kolekciju!

Šogad izstādē būs nepieredzēti liela mančkinu kolekcija – 21 kaķis. Mančkini izceļas ar īsām kājelēm, kas murrātājiem liek izskatīties ļoti mīlīgiem. Izskats gan rada priekšstatu, ka mančkini ir lēnīgi, bet patiesībā tā nebūt nav, – tie ir aktīvi un veikli kaķi. Mančkini, tāpat kā citi kaķi, var gan rāpties kokos, gan draiski rotaļāties. Apskati šo Latvijā retās kaķu šķirnes kolekciju, varbūt tu pat izvēlēsies mančkinu par savu mīluli!

Satiec Gošu, Šēru un citus „Trušu pilsētiņas” iemītniekus!

Lieli un mazi būs mīļi gaidīti „Trušu pilsētiņas” lauku sētā, kurā šoreiz varēs satikt arī divas īpašas skaistules – Herefordas un Holšteinas šķirņu krustojuma telīti Gošu un Hailandes šķirnes telīti Šēru. Protams, būs apskatāmi truši, tajā skaitā arī tauriņtrusis, zosis un pīles – cekulainā, Pekinas, pudeļpīle un lielā meža pīles līdziniece, krāšņa vista ar cālīšiem, kā arī vairāki tītari, no kuriem viens pat ir iedomājies, ka ir ērglis! Ķīpsalā būs sastopams arī āzis Fredis, kurš raksturā ir ļoti mīlīgs un omulīgs, bet, kā smaidot atzīst saimnieks Ojārs Narvils, – jo vecāks paliek, jo slinkāks kļūst!

Iepazīsti Pogu un esi atbildīgs!

“ZooExpo 2015” apmeklētāji būs vieni no pirmajiem, kuri varēs iegādāties Zandas un Jāņa Radziņu grāmatu “Poga – pasaka maziem un lieliem” ar deviņu sirds dziesmu CD. Grāmata ir par mazmazītiņa kucēna dvēselīti, kura, nokļuvusi debesīs, satiek citu suņu dvēseles – aklo Blekiju, pinkaino Čiekuru, lepno, skaisto Rebeku un uzticamo Rudo. Izstādē darbosies Pogas atbildības stends, kurā lielie varēs aizpildīt Atbildīga saimnieka testu, savukārt mazie – krāsot Pogas un viņas draugu portretus. Stenda apmeklētāji varēs saņemt arī grāmatas autoru autogrāfu un savu īpašo pogu.

Dodies pastaigā ar lamu un samīļo alpaku!

Gan bērniem, gan pieaugušajiem prieku sagādās lamas un alpakas, kuras uz izstādi būs atceļojušas no “Rakši ZOO” Amatas novadā. Ikviens varēs tās paglaudīt un fotografēt, kā arī kopā ar tām doties pastaigā! Lamas un alpakas ir trenētas, tāpēc apmeklētāji droši varēs ar tām draudzēties. Turklāt ņemt saitītē lamu un doties pastaigā pa halli varēs arī bērni. Lama būs uzticams pastaigu biedrs ikvienam!

Vēro suņus – pārkāpēju aizturētājus!

Vai zini, cik izveicīgi un gudri ir suņi, kuri palīdz aizturēt pārkāpējus? Izstādē to varēs uzzināt un pat redzēt sestdien demonstrāciju laukumā plkst. 15.25! Interesentiem būs iespēja vērot arī īpaši gudru suņu paklausības demonstrējumus, veiklības stafetes un suņu sacensības lidojošā šķīvīša tveršanā. Ar košumu un krāšņumu pārsteigs modes skates un teatralizēti suņu šķirņu demonstrējumi.

Atbalsti tos dzīvniekus, kuri vēl meklē savu īsto cilvēku!

Izstādes apmeklētāji ir aicināti atbalstīt dzīvnieku aizsardzības biedrības „Ar sirdi delnā” cēlo mērķi ārstēt un aprūpēt uz ielas atrastos dzīvniekus, kurus patversmēm neizdotos izglābt. Tu vari palīdzēt, nesot segas, paladziņus, pledus, dzīvnieku gultiņas un mantiņas, kā arī dzīvnieku pārtiku un kādu kārumu, kas ļoti noderēs tiem, kuri vēl meklē savu cilvēku. To visu varēs nodot Pogas atbildības stendā (hallē Nr. 1).

Tā ir tikai daļa no „ZooExpo 2015” sniegtajām iespējām, kuras šajā nedēļas nogalē noteikti ir jāizbauda. Interesenti varēs iepazīties arī ar plašu zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīciju, saņemt speciālistu konsultācijas un baudīt izklaidējošu pasākumu programmu divu dienu garumā! Vairāk par izstādi un pasākumu programmu uzzini mājaslapā: www.bt1.lv/zooexpo

Izstādi „ZooExpo” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju „Felimurs”. Suņu un kaķu izstāžu sponsors – „ROYAL CANIN”.

Seko „ZooExpo” jaunumiem Facebook.com:

www.facebook.com/petekspo.lv/

Izstādes darba laiks:

14. novembrī 10.00–18.00

15. novembrī 10.00–18.00

Biļetes:

Pieaugušajiem – 5,50 EUR

Pensionāriem, invalīdiem, studentiem – 4,00 EUR

Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – 3,00 EUR

Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Ģimenes biļete – 12,50 EUR

(2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni;   

vairāk bērnu – 1,50 EUR par katru bērnu)     

Visas atrakcijas (telpās) BEZ MAKSAS!

Autostāvvieta – 3,00 EUR

Jau šobrīd e-biļetes var iegādāties internetā: zooexpo2015.ticketforevent.com/lv/

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV