Raimonds Vējonis ir klauns vai Valsts prezidents?

Vai Vējonis ir klauns, vai Valsts prezidents?
Publicēts: 15.11.2015, Komentāri: 70
"Vējonis klauns? Vai Valsts prezidents?" - šādu jautājumu Valsts prezidentam Vējonim un viņa kancelejai Facebook profilā uzdod Latvijas Televīzijas žurnālists un daudzu raidījumu vadītājs Guntis Bojārs.

"Šonedēļ ceturtdien LTV studijā ierakstījām raidījumu “Lielais jautājums”, kas šoreiz bija veltīts izglītības tematam un problēmai, ka daudzi jaunieši beidzot skolu neprot ne domāt, ne pielietot zināšanas, ne risināt problēmas. Temats smags, diskusija grūta, un LTV ēterā tā būs redzama 25.novembra vakarā.


Taču šoreiz ne par izglītību, bet par mūsu Valsts prezidentu Raimondu Vējoni, kas arī bija aicināts piedalīties šajā diskusijā. Protams, necerēju, ka viņš sīki un smalki iesaistītos domu apmaiņā par pedagoģijas niansēm, bet vēlējos, lai viņš būtu klāt – teiktu, ka izglītības jautājums valstij ir ļoti būtisks un signalizētu tā prioritāti. Ņemot vērā Valsts prezidenta pilnvaras, daudz vairāk jau viņš neko arī nevar.

Taču Valsts prezidents, lūk, bija aizņemts, neko nevarot pārplānot un, tautas valodā runājot, mūs atšuva. Arī tas vēl būtu saprotams – iespējams, viņš domā par valsti citās dimensijās, un ja jau ļoti aizņemts, tad aizņemts.

Bet... Izrādās, šonedēļ viņš piedalās “Vakara šovā ar Renāru Zeltiņu”, tad, atceros, ka viņš nesen jau piedalījās Skuteļa šovā, un vēl pirms tam sporta šovā “Overtime”. Man nav nekas pret nevienu no šiem raidījumiem, katrs savā žanrā ir tiešām ļoti labs, un es arī neesmu pret, ka tādos piedalītos arī Valsts prezidents. Proti, lai tauta jūt un zina, ka viņš spēj jokot un nav nekāda mūmija. Ar to viss būtu kārtībā, bet, ja tas jau sāk iezīmēties kā Vējoņa prioritāte pretēji tam, ka smagākus jautājumus viņš basto, tad es saku, ka nav kārtībā viss. Un “Lielais jautājums” nav pirmais gadījums, kad Valsts prezidents, izrādās, ir ļoti aizņemts. Arī LTV diskusijai par bēgļiem viņš parādīja pigu.

Un tagad lai Valsts prezidents un viņa kanceleja spēj atbildēt uz šo virsrakstā uzdoto jautājumu.

Vējonis klauns? Vai Vējonis ir Valsts prezidents, kam rūp valsts un tās attīstība?"

Izsakiet savu viedokli komentāru sadaļā.

LASIET ARĪ: Savā pirmajā skandālā iekļuvis Valsts prezidents Raimonds Vējonis
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

blefs6 24.11.2015 06:52
vējonis pavisam noteikti ir prezidents,par kuru man nav kauns. varbūt autoram vairāk pieņemami rumpītis un iepriekšējie divi āksti?
1 1 atbildēt
:D 22.11.2015 22:34
Normāls prezidents pareizi ka figņu pašuva :D seviški ja vēl šitā apvainojas un drukā paši kā sīkie svešos profilos, pie mums nenāca !! Weeeee, a pie viņiem aizgāja .. vot kretīns bus jauztaisa nopelošs raksts
0 1 atbildēt
Raimis Piebalgs 18.11.2015 05:00
Jaunatne neko nemāk jo vairāk par ifonu neko neredz un nedzird.Paņemiet nost sīkajam telefonu,redzēsiet kas notiks.Pavērojiet ielās,visiem austiņas ausīs,nekas apkārt neinteresē.Piedevām vēl šitais amerikāņu izglītības veids ar stulbākajiem uzdevumiem,kur kā piemērs uzzīmēti divi buļļi,pierakstīts,ka tēvs ar dēlu,bet abiem tesmeņi.Tad ko var iemācīt tādi,ias paši atpalikuši no realitātes.Skumji,bet fakts.
1 0 atbildēt
Edgars Kramiņš 18.11.2015 04:59
Beidzot ir prezidents, kurš sēž šovos un dumji smaida. Bet tautai, kas uz tiem izaugusi- patīk!
2 0 atbildēt
gans 17.11.2015 18:46
Raimonds ir OK
1 0 atbildēt
skai 16.11.2015 10:29
Vai jums nešķiet, ka dažs labs žurnālists mūsu valstī atļaujas pārāk daudz un tas notiek ar vienu mērķi - celt savu reitingu. Šim mērķim tiek izmantoti visi iespējamie paņēmieni.Pat nosaukt valsts prezidentu par klaunu. Domājošam cilvēkam skaidri redzams, kurš ir īstais klauns. Manuprāt, mums ir ļoti jauks, vienkāršs un tautai pieejams prezidents.
4 4 atbildēt
vai,vai 16.11.2015 10:10
Bojārs ir klauns,vienmēr uzdodot stulbus provocējošus jautājumus.Vienīgi TEIVĀNS atļāvās apsēdināt bojāriņu.
6 3 atbildēt
jēziņ 16.11.2015 09:00
Sakarīgs un cilvēcīgs cilvēks-ja jau šie šovi tik slikti, tad tos vajag aizliegt. to, ka viņš piedalās tad viņš ir cilvēks ar sirdi un tautu, nevis iedomīgs ierēdnis. Man ļoti patīk!
10 3 atbildēt
Gunis 16.11.2015 08:37
Tautā it kā zīmēties māk,bet kā prezidents,manā skatā,apaļa nulle,vismaz Bērziņam bija savs,daudz maz noteikts viedoklis un izskatījās ka politiski neatkarīgāks.
2 8 atbildēt
Leviathan 16.11.2015 03:14
Vējonis ir ierāvējs! Tātad klauns tad kad jāierauj, un jāierauj, izrādās, ir bieži.
1 9 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV