Sērojam un aizlūdzam. Esam vienoti kopā ar Francijas tautu un visu Eiropu

Šodien varam paust līdzjūtību un atbalstu parīziešiem un visai Francijas tautai. Līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem, līdzjūtību ievainotajiem, līdzjūtību visai Eiropai.
Publicēts: 16.11.2015, Komentāri: 6
Šodien varam paust līdzjūtību un atbalstu parīziešiem un visai Francijas tautai. Līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem, līdzjūtību ievainotajiem, līdzjūtību visai Eiropai. Noliksim ziedus un iedegsim svecītes pie Francijas vēstniecības, pieminot šaušalīgā terora upurus. Cerēsim, ka mēs un mūsu bērni dzīvos labākā pasaulē. Ja esat ticīgi, aizlūdziet, sūtiet gaišas domas ievainoto dzīvībām un veselībai, esiet domās kopā ar Eiropu.

Saistībā ar 13.novembra traģiskajiem notikumiem Francijas galvaspilsētā Parīzē, pirmdien, 16.novembrī, visā Latvijā tiek izsludināta oficiālo sēru dienu un klusuma brīdis plkst. 13.00 kopā ar visām Eiropas valstīm.

Šajā dienā Latvijas iedzīvotāji aicināti karogus izkārt sēru noformējumā un plkst. 13.00 klusuma brīdī pieminēt terora akta upurus, apliecinot līdzjūtību un solidaritāti Francijas tautai un citu valstu bojāgājušo tuviniekiem un tautām. 

"Eiropa ir piedzīvojusi vienu no lielākajā traģēdijām tās vēsturē, tāpēc šajā skumjajā brīdī mums visai Eiropai jābūt vienotai un vienoti jāaizstāv savas vērtības un pamattiesības. Aicinu visus Latvijas iedzīvotājus kopīgi aizlūgt un pieminēt Parīzes terora akta upurus. Būsim stipri un vienoti Eiropas skumjās," līdzjūtību izsaka Ministru prezidente Laimdota Straujuma.

Sestdienas vakarā arī Eiropas valstu un valdību vadītāji, kā arī Eiropas Savienības (ES) institūciju vadītāji kopīgā paziņojumā nosodīja teroristus uzbrukumus Parīzei un aicināja visas Eiropas valstis vienoties kopīgā piemiņas un klusuma brīdī.

"Mēs, eiropieši, atcerēsimies 2015.gada 13.novembri kā Eiropas sēru dienu. Visi eiropieši tiek aicināti pieminēt upurus ar klusuma brīdi pirmdien, 16.novembrī, plkst.12:00 Centrāleiropas laiks (CET)".

LASIET ARĪ: Uzbrukums cilvēcei. Eifelis izslēgts. 153 bojā gājušie. Vairāk kā 200 ievainotie

Slavenibas.lv



Komentāri: 6
Avots: Vipi.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

kaa apnikusi 16.11.2015 15:53
visa sii tuksa liekuliba-serojam,aizludzam,jutam lidzi,esam vienoti,sutam gaisas domas...kam tas vajadzigs?Kada velna peec jusu lidzjutiba vajadziga dzivajiem-tie nav mirusi,laiks sadziedes vinu retas,sapes aizmirsisies,un dzive rites savu gaitu.Visa sii gaudosana uz menesi,kad notiek tas,kas notiek,ir bullshits.Jo ar to vairs nav iespejams palidzet NEVIENAM,kuram tas tiesam butu vajadzigs.Mirusie ari paliks mirusi,bet tiesi vini ir tie,kuriem butu vajadziga lidzjutiba.Un pec 5 min.lielaka dala no lidzjutibas izteicejiem bus aizmirsusi tadu parizi,un visu,kas notika.
0 9 atbildēt
R.I.P. 16.11.2015 13:02
Līdzjūtība tuviniekiem.
2 0 atbildēt
ESS 16.11.2015 11:02
JAU NO SARKOZĪ LAIKIEM TUR BARDAKS,KO CITU VARĒJA GAIDĪT?TERORISTI-fRANCIJAS IEDĪVOTĀJI...
0 22 atbildēt
Kārlis Dziedātājs 16.11.2015 10:19
Lai Eiropas Svienība būtu spējīga cīnīties pret IS IS sektas grupējumu un uzvarētu Francijai jābūt ļoti ļoti ,ļoti ,ļoti,ļoti stiprai es ceru ,ka Francijas prezidents atbildēs ar vislielāko nežēlību un ceru ,ka francūži uzvarēs IS IS grupējums nekavējoties jālikvidē un es novēlu būt stiprai Francijas armijai ,kas spētu cīnīties pret IS IS izdzimteņiem Eiropā es ceru ,ka Fransuā Olānds iznīcinās IS IS grupējumu ,ja viņš to darīs pietiekami gudri ,tad par maniem līdzekļiem Fransuā Olāndam būs piemineklis!
23 1 atbildēt
ess > Kārlis Dziedātājs 16.11.2015 11:00
kad tika notriekta RU LIDMAŠĪNA AR PASAŽIERIEM,MELNAS LENTES PIE KARIGIEM AIZMIRSĀM PIELIKT?
2 27 atbildēt
lizete > ess 16.11.2015 16:02
Vo vo,to pašu padomāju un vairākkārt rakstīju. Bet mums jau tagad pieņems šķirot cilvēkus,kuriem ir vērts just līdzi un kuriem nav vērts. Nez,Francijā un Briselē bija sēru karogi pēc Zolitūdes traģēdijas....
0 13 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV