Pasaules iekārtu ražotāju milži izstādē Tech Industry 2015

No 26. līdz 28. novembrim Ķīpsalā notiks lielākais metālapstrādes un mašīnbūves pasākums Baltijā – starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde „Tech Industry 2015".
Publicēts: 17.11.2015, Komentāri: 0

No 26. līdz 28. novembrim Ķīpsalā notiks lielākais metālapstrādes un mašīnbūves pasākums Baltijā – starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde „Tech Industry 2015”, kas vienkopus pulcēs pasaules iekārtu ražotāju milžus.

„Tech Industry 2015” piedalīsies vairāk nekā 260 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Itālijas, Austrijas, Slovēnijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Ungārijas, Taivānas un citām valstīm. Izstādē būs arī Latvijas, Lietuvas, Čehijas, Polijas nacionālie kopstendi, kuros varēs iepazīties ar šo valstu ražotāju piedāvājumu.

„Šogad izstādē varēs vērot vēl vairāk jaunu un neredzētu iekārtu un instrumentu darbībā, kas noderēs gan rūpnieciskās ražošanas uzņēmumiem, gan saistīto nozaru pakalpojumu sniedzējiem, gan ikvienam ražošanas uzņēmumam, lai modernizētu un optimizētu ražošanu un ieekonomētu līdzekļus. Interesenti varēs iepazīties ar ražotāju sasniegumiem, piegādātāju pakalpojumiem, atrast jaunus biznesa kontaktus un sadarbības partnerus,” norāda izstādes “Tech Industry” vadītājs Kardijs Broks.

Par attīstības un atbalsta programmām uzņēmumiem varēs uzzināt Rīgas domes ekspozīcijā, savukārt Latvijas Tehnoloģiskais centrs piedāvās iepazīties ar jaunākajiem zinātnes sasniegumiem, gūt idejas un saņemt konsultācijas par inovatīvu uzņēmējdarbību.

Grandiozas iekārtu un tehnoloģiju demonstrācijas

Eiropas un pasaules iekārtu ražotāju milžu Ķīpsalā demonstrēs modernākās metālapstrādes un rūpnieciskās iekārtas darbībā, mašīnbūves un metināšanas iekārtas, elektroinstrumentus, gaisa plūsmu tehnoloģijas un hidrotehnoloģijas, metālizstrādājumus, automatizācijas un vadības sistēmas, hidrauliskās iekārtas, mēriekārtas, elektroniku un elektrotehniku, gāzes apgādes iekārtas, noliktavu aprīkojumu, darba aizsardzības līdzekļus, iepakojumu un materiālus, iekraušanas un izkraušanas tehniku u. c.

Jaunums – ekspozīcija „Latvija var, Latvija lepojas!”

Pirmo reizi izstādē būs unikāla ekspozīcija „Latvija var, Latvija lepojas!”, kurā būs apskatāms latviešu veikums šajā nozarē. Apmeklētāji varēs aplūkot Latvijā ražotas skeletona un divvietīgas, četrvietīgas bobsleja kamaniņas, kas veiksmīgi izkonkurē pat „Ferari” ražotās. Darbībā varēs vērot arī Latvijā ražotus 3D printerus, kas ir īpaši ar savu augsto precizitāti un jau ir iekarojuši daudzu lietotāju sirdis Lielbritānijā, Vācijā, Turcijā, Saūda Arābijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, Nīderlandē u. c. Tāpat interesenti varēs iepazīties ar latviešu ražotajām bezpilotu lidmašīnām. Un tas nav viss!

Pasākumi profesionāļiem

Izstādes laikā notiks semināri un diskusijas par aktuāliem jautājumiem mašīnbūves, metālapstrādes, elektronikas un jauno tehnoloģiju jomā, kas pulcēs lielu skaitu uzņēmēju, profesionālo organizāciju un valsts iestāžu pārstāvjus.

26. novembrī uz Ķīpsalu īpaši ir aicināti Latvijas profesionālās izglītības iestāžu metālapstrādes nozares profesiju pedagogi, lai apmeklētu profesionālās kompetences pilnveides semināru Metālapstrāde un mašīnbūve profesionālajai izglītībai”. Tāpat pirmajā izstādes dienā notiks seminārs „Inženiernozaru attīstība Rīgā un Baltijas valstīs”, kurā visu trīs Baltijas valstu pārstāvji dalīsies informācijā par nozares attīstības tendencēm, izaicinājumiem un turpmākās attīstības prognozēm.

Otrajā izstādes dienā, 27. novembrī, Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācija (MASOC) un Rīgas Tehniskā universitāte plkst. 11.00 aicina uz semināru „Nanotehnoloģijas rūpniecībai”, plkst. 13.00 „SKF Latvia” prezentēs eļļošanas un noliktavas saimniecības optimizācijas programmas, savukārt „ZWCAD” pārstāvniecība Latvijā plkst. 14.00 iepazīstinās ar 3D sistēmām efektīvai datu pārvaldīšanai. Detalizētu pasākumu programmu skatiet: www.techindustry.lv/index.php/lv/dienu-plans

Izstādes „ Tech Industry 2015” oficiālā atklāšana notiks 26. novembrī plkst. 13.00 hallē Nr. 2.

Kontaktbirža – platforma jaunu piegādātāju, sadarbības partneru un klientu piesaistei

27. novembrī konferenču zālē Nr. 2  darbosies kontaktbirža, kuras mērķis ir jaunu lietišķo kontaktu veidošana starp Baltijas reģiona un citu Eiropas valstu inženiernozaru uzņēmumiem, zinātnes un pētniecības institūcijām, kā arī citām ar nozari saistītām organizācijām. Kontaktbirža piedāvā platformu jaunu piegādātāju, sadarbības partneru un klientu piesaistei. Reģistrācija, kā arī jau reģistrēto dalībnieku interešu profili ir pieejami vietnē: www.b2match.eu/techindustry2015/

Noskaidros Baltijas labāko metinātāju!

Starptautiskajā metināšanas konkursā "Baltic Welder 2015” piedalīsies profesionāli metinātāji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas un sacentīsies par Baltijas reģiona labākā metinātāja titulu. Konkursa dalībnieki sacentīsies, metinot divu plakņu savienojumus divās metināšanas klasēs un metinot cauruļu savienojumu vienā metināšanas klasē. Dalībnieku veikumu vērtēs profesionāla žūrija, vizuāli nosakot šuvju ģeometriskos parametrus un pārbaudot arī ar ultraskaņu. Šogad konkursu varēs vērot ikviens izstādes apmeklētājs, jo būs uzstādīti speciāli ekrāni, kas translēs notiekošo metināšanas kabīnēs. Konkursu rīko BT 1 sadarbībā ar „Industry Welding Equipment”, „Sanistal”, „Elme Messer L”, Rīgas 3. arodskolu un „GSI Baltikum”.

Unikāla iespēja laimēt metināmo iekārtu „Miller Migmatic 380DX”

Visiem izstādes “Tech Industry 2015” apmeklētājiem būs unikāla iespēja piedalīties loterijā un laimēt profesionālo metināmo iekārtu „Miller Migmatic 380DX”! Lai piedalītos izlozē, būs tikai jāsamaina izstādes ielūgums vai biļete pret anketu loterijas info stendā, kas atradīsies Izstāžu centra vestibilā. Anketa jāaizpilda un jāiemet loterijas urnā. Laimīgais uzvarētājs tiks noteikts 28. novembrī, sestdien, plkst. 14.00 uzņēmuma „Mitau Steel” ekspozīcijā. Loteriju rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 un „Mitau Steel”.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks starptautiskā kokapstrādes iekārtu un instrumentu izstāde "Kokapstrāde. Iekārtas. Tehnoloģijas. Instrumenti 2015".

Izstādes „Tech Industry” un „Kokapstrāde. Iekārtas. Tehnoloģijas. Instrumenti” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV