VIDEO: Šovu pamet skandalozā seksbumba Violeta

Šā vakara Lauku sētas astotā sērija pierādīja, ka, tuvojoties finālam, dalībnieku attiecības – gan savā starpā, gan ar saimnieci – kļūst arvien saspīlētākas.
Publicēts: 04.12.2015, Komentāri: 7

Šā vakara Lauku sētas astotā sērija pierādīja, ka, tuvojoties finālam, dalībnieku attiecības – gan savā starpā, gan ar saimnieci – kļūst arvien saspīlētākas. Taču nedrīkst noliegt, ka viens no iemesliem bija “blondais grēks” Violeta, kura diezgan likumsakarīgi šovakar dalībnieku rindas atstāja, kā vēsta portāls Skaties.lv.

Mārtiņš sakašķējas ar saimnieci

Kā jau vienīgais vīriešu kārtas pārstāvis, kas palicis Lauku sētas otrajā sezonā, viņam arī nākas darīt visas vīrišķīgākas lietas, un viena no tām bija vistu kūts būvniecība. Lai gan sākumā, kamēr visi dalībnieki kopīgi lika flīzes, komanda smējās līdz asarām, laika gaitā, kad Mārtiņš tika atstāts viens pie būvdarbiem (viņam asistēja Ilona), asinis tika “uzsistas”, un kungs pat pamanījās sastrīdēties ar saimnieci un novest viņu līdz asarām.

Abas puses saprata, ka tas ir bijis tikai strīda karstumā, un neviens neko nedomāja nopietni, kas pierādījās arī pie pusdienu galda, kur saimniece bija pievienojusies – Lauku sētas dalībnieki pēc Mārtiņa atvainošanās vienojās kopīgā apskāvienā.

Lielā uzdevuma laikā Mārtiņš iecērt Ingūnai rokā

Šīs dienas sērijas lielais uzdevums bija noplucināt vistu, iztīrīt to no zarnām un citām iekšām, lai beigās no tās sanāktu kārtīgs broileris. Šeit skatītāji varēja būt liecinieki visādiem brīnumiem – Evija, pirmo reizi plūcot putnu, gandrīz apvēmās, bet Mārtiņš netīši iecirta Ingūnai rokā līdz asinīm, kā rezultātā sieviete uzdevuma izpildi nevarēja turpināt.

Uzvaru izcīnīja Ilona, kura uzdevumu pabeidza pirmā, un balvā saņēma jaunu vistu… Taču šoreiz broilerītis bija domāts tikai uzvarētājai.

Cīņā par imunitāti Ingūna un Violeta izģērbjas

Pēc tam Lauku sētas vadītājs Jānis izsludināja imunitātes sacensību, kurā plikiem bija jāskrien cauri nātrēm. Pirmā pieteicās Violeta, bet viņai sekoja Ingūna, kura arī visveiksmīgāk tika galā ar šo uzdevumu. Bija skaidrs – ja blondā meitene šajā cīniņā neizcīna uzvaru, tieši viņa, visticamāk, kā pirmā sēdīsies uz sliņķu sola.

Violeta un Mārtiņš – uz sliņķu sola; šovu pamet meitene

Iekšējā balsojumā kā pirmo uz sliņķu sola dalībnieki sēdināja Violetu, turklāt ļoti pārliecinoši – atskaitot pašas Violetas balsi pret Eviju, dalībnieki vienbalsīgi lēma, ka tieši viņa ir pelnījusi kandidēt uz šova atstāšanu. Savukārt viņai pretī Lauku sētas sievietes iebalsoja Mārtiņu. Pēc viņu domām, tikai vīriešu kārtas pārstāvis spētu uzvarētu skaļo Violetu.

Mārtiņam bija iespēja izvēlēties, kādā uzdevumā viņš sacentīsies ar blondo trakuli, un tas, iespējams, bija par iemeslu, kāpēc vēl pirms sacensības viņa kameru priekšā izplūda asarās. Šā raidījuma fināla uzdevums bija ar cirvi pārcirst uz pusēm baļķi. Loģiski, ka favorīts šajā cīniņā bija Mārtiņš, un savu statusu viņš apliecināja perfekti, “izlidinot” skandalozo Violetu no Lauku sētas.

Netrūka arī izbalsošanas asaru, kā arī bija skaidra abu pušu attieksme, jo neviens īsti no Violetas tā arī neatvadījās…

Komentāri: 7
Avots: Skaties.lv, Tvplay.lv
Foto: Publicitātes foto
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

laiki mainījušies 05.12.2015 17:53
tagad vecumā esmu citāda, bet 22 gados gan nevaru iedomāties ar tādu muti, kas būs turpmāk , tam vīrietim , kas ar viņu kādreiz sapīsies būs beigas, vai nu variants kādu
rāda degpunktā ik vakaru.
1 0 atbildēt
ziga 05.12.2015 17:12
BEIDZOT !!!!! Vēl INGUNAI jāaiziet un tad jebkurš no dalībniekiem var uzvarēt !!!
1 0 atbildēt
Aina 05.12.2015 16:35
Pareizi ka izbalsoja vinu.Tik iedomiga ka bail.Loti
nepatika,ka par parejiem dalibniekiem vienmer izsmejigi izteicas.
Skaisti nolika pie vietas!
1 0 atbildēt
... 05.12.2015 08:05
Pff,ja vinja ir sexbumba es esmu balerina (nope)
5 1 atbildēt
jānis 04.12.2015 23:29
vaditaji slimi cilvēki un raudījums domāju vair ne tik populārs bet bet ar psihiatriski novirzītiem traucējumiem no raidījuma režisora utt puses ! ar cieņu
4 5 atbildēt
Hey 04.12.2015 23:16
Tas Reaali nebija godigi. :( diezgan neskaosti izrikojaas. Stiprako aizsutija majas. Vnk gveeli izrikojas. Violeta super. Lai izdodas vinai. Zemiski pareejie riikojaaassss... Fu.
6 23 atbildēt
sausmas > Hey 05.12.2015 14:01
kas tiesi nebija skaisti,ka iedomigo vistu aizsutija majas???? jau sen bija laiks,violetai jaiemacas cienit apkartejos un nolaisties uz zemes nevis dirst citiem virsu. dazus gadus atpakal vina jau piedalijas viena sova-rezultats bija tads pats-vulgara,iedomiga un lamajas viena laida.FUI
5 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV