Artuss Kaimiņš esot nelietīgi 'izmantojis' Vairu Vīķi-Freibergu

Redakcijā vērsās kāds satraukts rīdzinieks, apgalvojot, ka skandalozais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš izmantojis Vairs Vīķes-Freibergas pateicības jūtas pret Artusa mammu Lieni Kaimiņu.
Publicēts: 23.12.2015, Komentāri: 19

Redakcijā vērsās kāds satraukts rīdzinieks, apgalvojot, ka skandalozais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš izmantojis Vairs Vīķes-Freibergas pateicības jūtas pret Artusa mammu Lieni Kaimiņu, kura apsaimniekojot eksprezidentes nekustamos īpašumus, lai piedabūtu Vairu ierasties uz interviju viņa raidījumā «Suņu būda», tā palīdzot uzfrišināt sociālajos tīklos par «klaunu» un «ākstu» jau iedēvētā deputāta reputāciju, vēsta žurnāls Vakara Ziņas.

«Artusa Kaimiņa mamma Liene Kaimiņa apsaimnieko Vīķes-Freibergas īpašumus, tādēļ arī tik viegli eksprezidente piekrita filmēties Artusa videoblogā. Deputāta videoblogi nekad nav izcēlušies ar toleranci un iejūtību pret intervējamām personām. Artuss ir bijis diezgan nesaudzīgs. Reiz viņš pat līdz asarām noveda tautā mīlēto Valmieras Drāmas teātra aktrisi Regīnu Devīti. Kāpēc gan lai Freibergas kundze tāpat vien sniegtu interviju bravūrīgajam Kaimiņam? Tā tikai un vienīgi ir Artusa mammas draugu būšana ar eksprezidenti,» savu viedokli pauda rīdzinieks, kas vēlējās palikt anonīms.

Vairas Vīķes-Freibergas sekretāre Daina Lasmane pēc »Vakara Ziņu« lūguma centās noskaidrot no eksprezidentes, vai Liene Kaimiņa apsaimnieko VīķesFreibergas kundzes īpašumu. Taču tā arī neizdevās iegūt jebkādu atbildi, jo eksprezidente atteicās komentēt – šādu ziņu nodeva viņas pārstāve. Pats Artuss Kaimiņš, kurš trešdien bija aizņemts, izplatot paziņojumu par izstāšanos no Latvijas Reģionu apvienības Saeimas frakcijas, uz »Vakara Ziņu« zvaniem neatbildēja un arī neatzvanīja līdz pat žurnāla sūtīšanai uz tipogrāfiju.

Jautājums, kādēļ tautā cienītajai Vairai ielaisties darīšanās ar Artusu, ierodoties uz viņa skandalozo, eksprezidentes statusam neatbilstošo «Suņu būdu», ir pamatots. Tas, ka Artusam šāds gods pucē dažādu skandālu papluinīto reputāciju, ir vairāk nekā skaidrs. Viņam eksprezidentes intervija akurāt pirms kārtējā skandāla – skaļā paziņojuma par frakcijas pamešanu – kalpoja kā glābšanas riņķis un instruments uzmanības pievēršanai. Vai Vaira nejūtas izmantota? To eksprezidente nolēma paturēt pie sevis, komentāru »Vakara Ziņām« nesniedzot.

Publiski zināms, ka pēc prezidentūras beigām Vairas Vīķes-Freibergas ģimene mieru rada lauku mājās Kuldīgas novada Īvandē. Tur pirms vairākiem gadiem tika iegādāts īpašums, un tolaik «Neatkarīgā» rakstīja, ka 30 hektāru zemes iegādāta no kādas vācietes. Pilnvarotā persona darījumā bija eksprezidentes vīrs Imants Freibergs, bet īpašums toreiz tika noformēts uz meitas Indras vārda, kura jau Vairai dāvājusi mazdēlu Ivaru. Savukārt pati Artusa mamma Liene Kaimiņa jau ilgstoši starp citiem nekustamajiem īpašumiem izlikusi pārdošanai kādu privātmāju Teikā, kurā saskaņā ar informētu avotu stāstīto savulaik dzīvojis pats skandalozais deputāts – toreiz vēl daudzsološs aktieris.

Komentāri: 19
Avots: Vakara Ziņas, Nra.lv
Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

zzzz 24.12.2015 15:12
1. so portalu iesaku nevienam nelasit, te tiek nozombeti cilveki.
2. latvijas tauta klust par daunu tautu lenam, tiesam, ta ir, nekad nevienam te nebus labi, NEKAD. viss bus slikti
1 0 atbildēt
Nika 24.12.2015 02:12
Tiešām briesmīga, laikam Artusa kungam mammīte,ja jau viņas dēļ, cien.Vairas Vīķes Freibergas kundze, tika piespiedu kārtā intervēta!Un,ja jau daudzi Artusu sauc par ākstu,tad nedaudz ākstam būt,nemaz nav slikti.Sen senos laikos galma āksts drīkstēja runāt visu,kas ienāca prātā un viņu nesodīja,jo viņš taču bija tikai āksts.Ieklausieties vērīgāk,vai tikai āksts nepasaka to,ko citi gudrie baidās teikt!
20 0 atbildēt
Haris 24.12.2015 01:33
Njaaa..nabadziite,izmantota...:-)Kaa diez?
2 0 atbildēt
Latvietis 24.12.2015 01:17
Kaimiņš.kurš izpilda āksta lomu Latvijas politikā ir liberāļu projekts, līdzīgi kā Mana balss.
To arī parāda šī ""mierīgā>> intervija suņu būdā ar VVF.
Arī citu valstu parlamentos ir šādi ""akstu"" lomas izpildītāji.
Var arī vilkt zināmas paralēles ar savulaik Latvijā slaveno Zīgeristu un viņa partiju.Arī yas bija tikai projekts lai ievadītu Latviju vajadzīgajā politiskajā virzienā.
10 3 atbildēt
nu un.... 24.12.2015 00:19
Ak šī trakā...(pat nezinu , kā lai nosauc) latviešu sabiedrība. nekad tai nav labi, cilvēki te iegrimuši kautkādos murgos, izejat paelpot svaigu gaisu, aizbrauciet uz laukiem, neesiet tik šausmīgi negatīvi, kad cilvēks pasaka, kā ir- NAV LABI. Kad ,kautko ausīm netīkamu - ATKAL NAV LABI.
5 0 atbildēt
nu ko 23.12.2015 22:12
Krievijā tāds auns ir Žirinovskis,Latvijā Kaimiņš
15 17 atbildēt
janis > nu ko 25.12.2015 15:53
krievija ja,bet latvija visa saima
1 0 atbildēt
noa 23.12.2015 21:45
Vaira jau nav maza meitene,lai viņu nelietīgi izmantotu.
25 2 atbildēt
šura 23.12.2015 21:37
neviens Freibergas kundzi ar varu nevilka sarunāties ar Kaimiņu, man saruna patika ļoti atklāta sirsnīga un Kaimiņš nebija jau nekāds klauns,labi uzturēja sarunu uzdeva konkrētus jautājumus,to ka viņš nesēdēja pie galda neko nepadarīsi tāds viņa stils.
27 4 atbildēt
Daiga 23.12.2015 21:30
Kaimiņu ievēlēja ārzemju latvieši un ko izdarīja vai neizdarīja deputāti kad latvieši izbrauca masveidā no Latvijas .Vairas Vīķes valdīšanas laikā Latviju visvairāk pameta latvieši un nav ko Kaimiņu kaunināt . Saemas deputātus , kas sēž gadiem uz mūsu kakla un izdomā nosaukumus jaunām partijām lai tikai tiktu pie siles pie atbildības saukt.
25 5 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV