Apcietināts bīstamais slavenību kailfoto un seksa video zaglis

Aizturēts vīrietis, kurš no uzlauztiem slavenību e-pasta kontiem nozadzis scenārijus un privātus seksa video, ziņo britu laikraksts «The Guardian».
Publicēts: 28.12.2015, Komentāri: 0

Bahamu salās dzīvojošais vīrietis mēģināja pārdot scenārijus. Viņš arī teica, ka esot piekļuvis vismaz 130 izklaides industrijas un sporta zvaigžņu e-pasta kontu saturam, atklāja ASV federālā prokuratūra.

23 gadus vecajam Alonso Noulzam izvirzīta apsūdzība autortiesību pārkāpšanā un identitātes zādzībā. ASV Iekšzemes drošības ministrijas aģentam, kas uzdevās par potenciālo pircēju, viņš mēģināja pārdot kāda aktiera pasi, trīs profesionālu sportistu sociālās apdrošināšanas numurus, dziesmas no kāda dziedātāja vēl neizdotā albuma, kā arī no radio personības e-pasta konta nozagtu seksa video.

Izmeklēšana tika sākta šomēnes, kad «populārs radio raidījumu vadītājs» saņēma piedāvājumu iegādāties slavena seriāla gaidāmās sezonas scenāriju, teikts tiesas dokumentos. Radio raidījumu vadītājs vērsās pie seriāla galvenā producenta, kurš par notikušo ziņoja Iekšzemes drošības ministrijai.

Saziņā ar aģentu Noulzs izmantoja vārdu Džefs Moksijs. Vīrietis apgalvoja, ka viņa rīcībā esot «ekskluzīvs saturs» simtiem tūkstošu dolāru vērtībā.

Noulzs parādīja aģentam vēl neiznākušas komēdijas un jauna televīzijas seriāla scenārijus, kā arī citus materiālus. Uz dažiem no tiem bija norādīts, ka tie izsniegti aktieriem. Noulzs teica, ka esot slavenībām nosūtījis datorvīrusu vai viltus brīdinājumu, ka e-pasta konts uzlauzts.

Pagājušajā nedēļā Noulzs Ņujorkā devās tikties ar aģentu, domājot, ka pārdos 15 televīzijas un filmu scenārijus par 80 000 ASV dolāru (73 000 eiro). Viņš tika apcietināts.

Pēdējā laikā hakeri vairākas reizes nopludinājuši Holivudas zvaigžņu privāto informāciju internetā. Pagājušajā gadā hakeru grupējums «Guardians of Peace» ielauzās kinostudijas «Sony Pictures Entertainment» datorsistēmā, lai nepieļautu satīriskās komēdijas «The Interview» («Intervija») izdošanu.

Pagājušajā gadā hakeri uzlauza daudzu slavenu sieviešu privātos «Apple» mākoņpakalpojuma «iCloud» kontus un nopludināja tajos atrastos kailfoto (titulbildē skaistā aktrise Dženifera Lorensa)

LASIET ARĪ: 'Oskarotās' aktrises Dženiferas Lorensas nopludinātie intīmie foto

LASIET VĒL: Oskara ieguvējas Dženiferas Lorensas kailfoto nopludina 15 gadus vecs hakeris

Komentāri: 0
Avots: Apollo.tvnet.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV