Sanda Ozoliņa mīļotās kailfoto

Skaistule Samanta. Latvijas leģendārais hokejists Sandis Ozoliņš prot ar izkoptu gaumi izvēlēties pašas skaistākās Latvijas sievietes. Pilna erotiskā fotosesija.
Publicēts: 31.12.2015, Komentāri: 0
Samanta Priedīte. Meitene ar smuko tetovējumu virs potītes.





Pikantā fotogalerija


Lūk, 2014.gada nogalē - Slavenību žurnāls Vakara Ziņas:

Latvijas hokeja leģenda, bijušais Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš (42) vēl šopavasar bija dzīves krustcelēs, kad bija jāpieņem nopietns lēmums par nākotni. Pēc karjeras beigām viņš arī atteicās iesaistīties politikā. Beidzamo mēnešu laikā Ozoliņš burtiski atplaucis un sabiedrībā iziet daiļu dāmu sabiedrībā. Latvijas Nacionālajā teātrī apmeklējot svinīgo svētku koncertu, Ozoliņam pie sāniem bija daiļa bankas darbiniece, modele Samanta Priedīte.

Sandis Ozoliņš un Samanta Priedīte 18. novembra pievakarē uz Latvijas Nacionālā teātra svinīgo svētku koncertu ieradās, rokās sadevušies un smaidīgi. Pamanījuši uz viņiem vērstās fotokameras, abi saskatījās un sāka smaidīt vēl vairāk. Sandis savai daiļajai pavadonei vīrišķīgi atvēra teātra ārdurvis. Jau vēlāk, atbrīvojušies no virsdrēbēm, pāris devās uz ložu, kur ērti iekārtojās, lai vērotu svinīgo koncertu. Gaidot koncerta sākumu, viņi nemitīgi čaloja, mīļi saskatījās un atkal smaidīja. Jāpiebilst, ka arī pērn Ozoliņš šajā teātrī un ložā vēroja Latvijas neatkarības pasludināšanas gadadienai veltīto svinīgo koncertu, tikai tobrīd viņš vēl bija kopā ar kādreizējo TV seju Annu Lieckalniņu.

Tiesa gan, »VZ« sazinoties ar bijušo Rīgas «Dinamo» kapteini, lai noskaidrotu, kādas attiecības viņu saista ar jauno pavadoni Samantu Priedīti, Ozoliņš no komentāriem atturējās. »VZ« noskaidroja, ka hokejista draudzene ir bankas darbiniece, kura brīvajos brīžos iesaistās dažādos foto projektos kā modele. Nesen viņas portrets rotāja kādas kafijas reklāmas kampaņu.

Oktobra sākumā »VZ« kādā labdarības ballē Ozoliņu sastapa, atpūšoties kopā ar mākslinieci Gundegu Dūdumu. Tovakar bijušais hokejists vīrišķīgi rūpējās par savas vakara pavadones labsajūtu. Abi piedalījās labdarības izsolē, smējās un koķetēja. Taču pēc kopīgās izklaides ballē faktu, ka Ozoliņa un Dūdumas starpā būtu uzvirmojušas simpātijas vai romantiskas attiecības, viņi neapstiprināja.

Sandis Ozoliņš pirms vairākiem gadiem šķīra 15 gadus ilgušo laulību ar savu pieaugušo dēlu Kristofera un Roberta māti Sandru Ozoliņu. Vēlāk hokejistam izveidojās nopietnas attiecības ar Lieckalniņu. Abi piedzīvoja gan skaistus brīžus, gan arī attiecību krīzi. Uz kādu laiku Sandis un Anna pašķīrās, un hokejists pat izgāja sabiedrībā ar pievilcīgo TV3 ziņu vadītāju Agnesi Vārpiņu, apmeklējot mūzikas festivālu «Positivus». Taču šīs attiecības ātri beidzās. Annas un Sanda mīla izrādījās stiprāka, tādēļ pāris atkal atjaunoja attiecības un publiski nevairījās pat runāt par iespējamām kāzām. Liktenis gan bija lēmis citādi, un precības tā arī nenotika, jo pērnā gada nogalē abi pašķīrās. Viens no Latvijas iekārojamākajiem vīriešiem – Sandis Ozoliņš – joprojām ir īstās sievietes meklējumos. Kas zina, varbūt daiļajai bankas darbiniecei Samantai izdosies savaldzināt leģendāro hokejistu?

Sanda Ozoliņa mīļotās sievietes un citu Latvijas foršo meiteņu kailfoto

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV