Toma Krūza meita no tēta noslēpusi kāzas un grūtniecību

Ārzemju mediji vēl oktobrī rakstīja, ka Izabella Krūza, Holivudas slavenību meita, slepus apprecējusies.
Publicēts: 01.01.2016, Komentāri: 2

Ārzemju mediji vēl oktobrī rakstīja, ka Izabella Krūza, Holivudas slavenību meita, slepus apprecējusies. Kā izrādās, uz kāzām netika aicināti cilvēki, kas centās padarīt viņas dzīvi labāku – vecāki.

Kā vēlāk skaidroja pati Izabella, kāzās piedalījās tikai draugi.

Mediji raksta, ka kāzu galvenais iemesls bijis Izabellas grūtniecība. Viņai pietuvināti avoti pastāstījuši, ka šī lielā slepenība ir saistīta ar to, ka Izabella nevēlas audzināt savu bērnu scientoloģijā – reliģiskajā pārliecībā, ar kuru aizrāvies viņas tēvs Toms Krūzs.

Jāpiebilst, ka Krūza tikšanās iespējas ar viņa un Keitijas Holmsas meitu Suri arī ir apdraudētas tieši šī paša iemesla dēļ. Holmsa nevēlas, lai tēvs pievērš meitu šai pārliecībai.

Interneta lietotāji bezkaunīgi izsakās: kā Tomam Krūzam attiecībās ar Nikolu Kidmenu varēja piedzimt tik neglīta meita... Skatiet galeriju

Komentāri: 2
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: Lat.mixnews.lv
Foto: Mirror.co.uk
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Minna 02.01.2016 00:02
Tomam un Nikolai ir 2 ADOPTETI beerni - meita un deels . kaa lai adopteets beerns buutu liidziigs ???
5 0 atbildēt
Ieva 01.01.2016 23:44
Autors gan varēja iegūt minimālu un visiem pieejamu informāciju par to, ka Izabella ir adoptēta, arī otra šī pāra oficiālā meita ir adoptēta nēģeru vai mulātu meitenīte - viņu labi var redzēt šī paša raksta 3. bildē - vai tad par viņu gan neviens nebrīnās, ka diez ko nav līdzīga vecākiem????
8 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV