Ar vērienu pazemots Filips Kirkorovs

Ir zināms, ka Krievijas dziedātājs Prohors Šaļapins agrāk bija Fiļipa Kirkorova labs draugs.
Publicēts: 02.01.2016, Komentāri: 9

Ir zināms, ka Krievijas dziedātājs Prohors Šaļapins agrāk bija Fiļipa Kirkorova labs draugs. Taču tagad viņš ir gatavs pastāstīt daudz slikta par bijušo draugu, lai tikai pierādītu, cik viņš pats ir labs, pareizs un daudzsološs. Šaļapins pazemojis Kirkorovu, stāstot par viņu intervijā.

"Jā, mūsu māksliniekus, kuri sevi sauc par karaļiem, vispār neviens nepazīst! Reiz, pirms apmēram desmit gadiem, kopā ar Kirkorovu un Dimu Koldunu uzstājāmies pie viena oligarha Parīzē. Mēs tad draudzējamies, un pēc koncerta nolēmām uzbraukt Eifeļa tornī. Mēs devāmies tur, un pamanījām, ka ir "aste" 200 cilvēku garumā. Filips sacīja: "Iešu, paspīdēšu ar "šķīvi" (seju - red.). Tagad mūs ielaidīs bez rindas." Un kas? Staigāja-staigāja, ar seju spīdināja - neviens neatpazina! Nācās, kā parastajiem mirstīgajiem, stāvēt rindā," Šaļapinu citē izdevums.


"Tā "Disnejlendā" pie mums trijiem pieskrēja maza meitenīte: "Es jūs atpazinu! Iedodiet autogrāfu!". Fiļips viņai atbildēja: "Bērniņ, mēs esam tik noguruši, varbūt, tu vēlāk pienāksi." Un meitenīte tik pārsteigta: "Onkulīt, es ne pie jums pēc autogrāfa, bet pie puišiem." Mēs ar Koldunu pat nosarkām, un Kirkorovs aiz kauna bija gatavs nomirt! Protams, es gribētu būt tikpat populārs kā Kirkorovs mūsu valstī. Un tik skumji, ka pat viņu nepazīst pasaulē. Kāpēc man, brīvību mīlošam cilvēkam, jābūt cita mākslinieka svītā un jābūt nolemtam neveiksmei? Galu galā, es pārvērtīšos par spēcīgu tīģeri, un Kirkorovs kļūs par novecojošo tīģeri. Viņam vajag domāt par to jau tagad! Jaunos neapturēt, un mūsu enerģiju ir neiespējami nomierināt! Neko labu no draudzības ar Fiļipu es neieguvu," turpina dalīties jaunais dziedātājs.


Prohorovs secina: "Es nekad nevienam neko sliktu neizdarīšu! Kā lai tevi neslavētu, vienmēr jābūt cilvēkam ar iekšējo pasauli un dvēseli, jo mēs visi esam Dieva rokās. Piemēram, Fiļipa bērni ir piedzimuši no surogātmātēm, un visi runā par to. Vai tā ir varonība? Vai viņš izglābis cilvēkus? Viņš dzemdēja pats? Nē! Viņam, rupji runājot, māja ir pilna ar naudu, viņš smēla to ar sauju un deva tantei, viņa paņēma spermatozoīdu, iznēsāja un dzemdēja. Kas tajā ir tik liels? Tajā nav nekā ģēniāla!"

Komentāri: 9
Avots: Bb.vesti.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

*** 03.01.2016 19:12
Kas tas Šaļāpins tāds ir? Zinu, bija viens pasaulslavens Šaļāpins pagājušajā gadsimtā, bet tas jau sen miris. Vai šis ir tas, kas maina pensionāres kā cimdus? Tagad jau kādā trešā izgrabējusi pensionāre ar pilnu naudaszeķi.
2 0 atbildēt
fufelis 03.01.2016 18:22
Pats vins izvazats pa visiem raidijumiem.Ka nav kauna vel muti vert vala.Nebutu pabijis tos skandalos,nemaz nepazitu kas vins tads ir!!!
1 1 atbildēt
Rasmuss 03.01.2016 12:56
Nu, nekādu vērienu gan šeit neredzu! Toties viens mudaks pastulbi izpaudies publiskajā telpā... Kas galvenokārt pazemo viņu pašu!
8 0 atbildēt
Aiva 03.01.2016 11:05
Nu,kas gan tas par draugu tas Šaļapins,kurš tā noliek otru!Tas tā nedraudzīgi! Fui!
10 0 atbildēt
Jezus 03.01.2016 10:51
peec iespeejas vairaak domaat un ruupeeties par sevi un mudaku dziivi nevajag ne apspriest ,ne dziivot ...
5 0 atbildēt
tte 03.01.2016 09:13
Filips vismaz ir velnišķigi smuks.
10 6 atbildēt
ivis 02.01.2016 23:42
tads baigi lecigs Šaļapins,no paša ar nekā nav,bet sprēgā.Kirkorovs vecs,bet arī šitas dunduks jaunāks nepaliek,arī šito antiņu apturēs vecums.
24 0 atbildēt
esw 02.01.2016 23:24
kas ir Filips un kas ir tas mudak,kas dabuja slavu vecas sievietes
del
19 1 atbildēt
Igors 02.01.2016 23:15
nu mudaki abi...
26 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV