TV zvaigzne sižeta laikā izlec no mašīnas, lai to nepievemtu

Jaunais Top Gear vadītājs Kriss Evanss acīmredzot nav lielos draugos ar ātrumu un straujām kustībām, jo filmēšanas laikā Monterejā viņam nācies lēkt ārā no kolēģes Sabīnes Šmicas vadītā auto, lai to nepieķēzītu.
Publicēts: 23.01.2016, Komentāri: 0

Jaunais Top Gear vadītājs Kriss Evanss acīmredzot nav lielos draugos ar ātrumu un straujām kustībām, jo filmēšanas laikā Monterejā viņam nācies lēkt ārā no kolēģes Sabīnes Šmicas vadītā auto, lai to nepieķēzītu.

Ne viens vien ārvalstu medijs pēdējās dienās vēsta, ka skandalozā Džeremija Klārksona aizstājējs pie Top Gear vadības stūres, līdzšinējais radio dīdžejs Kriss Evanss jau pašā savas slavenā raidījuma vadītāja karjeras sākumā piedzīvojis ļoti nepatīkamus brīžus. Proti, filmējot kādu no gaidāmajiem raidījumiem, 49 gadus vecajam Evansam kļuvis tik slikti, ka nācies izkāpt no Monterejas sacīkšu trasē (Kalifornijas štats, ASV) testētā Audi R8 V10, lai to nepievemtu.

Šīs nav vienīgās likstas, kas vajā jauno Top Gear vadītāju. Pirms kāda laika britu medijos plaši tika runāts par to, ka Evansam nepiemīt līdzšinējam Top Gear vadītāju trio raksturīgā spēja braukt un vienlaicīgi komentēt, proti, runāt par testējamo auto. Proti, lai arī, būdams radio dīdžejs, Evanss ir radis daudz un plaši runāt, pie auto stūres viņam tas nevedas.

Kāds anonīms informācijas avots BBC atklājis, ka Evansam nepieciešami apmēram 10 mēģinājumi, lai ierunātu savu tekstu, kamēr Džeremijam Klārksonam, Ričardam Hamondam un Džeimsam Mejam parasti pieticis ar vienu vai diviem mēģinājumiem, raksta vācu AutoBild.

BBC oficiālais viedoklis gan ir gluži pretējs. Raidorganizācijas paziņojumā teikts, ka Evanss apbrīnojami ātri spējis adaptēties jaunajos apstākļos un iemanījies vienlaikus braukt un arī tekoši runāt savu tekstu.

Jau ziņots, ka pēc incidenta ar vienu no Top Gear producentiem Klārksons no Top Gear vadītāja pienākumu pildīšanas tika atlaists 2015.gada martā. Abi viņa kolēģi, Hamonds un Mejs, viņam ātri vien sekoja, un šobrīd trijotne jau ir parakstījusi līgumu par pārraides veidošanu e-komercijas gigantam Amazon.

Komentāri: 0
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: Tvnet.lv
Foto: Newsunited.com
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV