Lai gan Dons pieceļ kājās visu valsti, tomēr banku paņem Prāta Vētra

Noslēgusies Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptaujas „Muzikālā banka 2015” apbalvošanas ceremonija. Lūdzam lasītājus komentēt rezultātus.
Publicēts: 24.01.2016, Komentāri: 59

Lai arī Prāta Vētras dziesma ZIEMU APĒST nudien ir izdevusies, tomēr vislielākais publikas atbalsts tiešā un pārnestā nozīme bija tieši Donam un viņa izpildītajai kompozīcijai Dieviņš. Dons jeb īstajā vārdā Arturs Šingirejs piecēla kājās visu Ventspils Olimpiskā centra arēnu un, jāteic, arī visu Latviju (to lieliski var redzēt sociālo tīklu plūsmās). Mūziķa harizma uz skatuves ir maģiska, viņš dzied ar izjūtu un par 100 procentiem absolūti mīla to, ko dara. Ko nevarētu teikt par daudziem pārējiem dziedātājiem uz Muzikālās bankas 2015 skatuves Ventspilī.

Ar īpaši labiem vārdiem jāuzteic Ivo Fomins, kurš šoreiz arī dziedāja ar spožu skatuves harizmu, atdevi un sirds siltumu. Interesanti, ka tikai un vienīgi klausītāju balsis apkopojot, rezultāti būtu pavisam savādāki. Šos rezultātus LR2 apkopoja pēc profesionāļu žūrijas un klausītāju kopējā punktu skaita.

Rakstiet komentāru sadaļā savas domas par Prāta Vētru, Donu, par kopējo pasākuma noskaņu un kvalitāti un kura dziesma jūsuprāt bija spēcīgākā, ja tā nesakrīt ar esošajiem rezultātiem. Starp citu, daudzus šokējis fakts par Laura Reinika pēdējo vietu...


Uzvarētāji Prāta Vētra

 

Vakara favorīts Dons, kurš vienīgais piecēla kājās ne tikai Venstpili, bet arī visu valsti

 

Lūk, visi rezultāti:


PRĀTA VĒTRAS dziesma ZIEMU APĒST kļuvusi par

„MUZIKĀLĀS BANKAS 2015” gada VISVĒRTĪGĀKO dziesmu

Noslēgusies Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptaujas „Muzikālā banka 2015” apbalvošanas ceremonija, un par gada VĒRTĪGĀKO dziesmu klausītāju un mūzikas ekspertu kopvērtējumā kļuvusi Prāta Vētras dziesma „Ziemu apēst”.

Otrajā vietā ierindojusies The Sound Poet dziedātā dziesma „Viss var mainīties”, kas mūzikas ekspertu vērtējumā ieguva pārliecinošu pirmo vietu, bet trešās vietas ieguvējs ir Dons ar dziesmu „Dieviņš”. Klausītāju visvairāk balsotā dziesma - grupas Musiqq dziedātā „Silta sirds” kopvērtējumā ierindojās 4.vietā.

Pēc klausītāju un ekspertu padomes kopvērtējuma dziesmas sarindojušās šādā secībā:





1.vieta

2.vieta

3.vieta


4.vieta


5.vieta

6.vieta

7.vieta

Ziemu apēst – Prāta Vētra

Viss var mainīties – The Sound Poets

Dieviņš – Dons

****************

Silta sirds - Musiqq

Pavasaris – Aija Andrejeva, Goran Gora

Nekas jau nebeidzas - Ivo Fomins

Tu esi ceļš – Mārtiņš Ruskis

8.vieta

9.vieta

10.vieta

11.vieta

12.vieta

13.vieta

14.vieta

15.vieta

Laika dziesmiņa – Triana Park

Mazais Vilciņš – Jauno Jāņu orķestris

Pat nejautā - Tumsa

Mājās – Sabīne Berezina

Šūpuļdziesma – Dabasu Durovys

Ir tik karsts – Jānis Stībelis

Turies – Astro’n’out

Rīts pieneņpūkās – Lauris Reiniks

Noslēguma ceremonijas šovs Ventspilī jau ierasti notika iespaidīgi un krāšņi, vienlaikus saglabājot vieglumu un jaunības sajūtu, kā tas pienākas, svinot sešpadsmit gadu jubilejas ballīti. Arī Maijas Jansones veidotajā skatuves scenogrāfijā dominēja pārsteigums, ko raksturoja dāvanu motīvs iespaidīgajā skatuves uzbūvē. Sirsnīga un jautra gaisotne valdīja īpaši izveidotajā Latvijas Radio 2 improvizētajā studijā, no kurienes notika pasākuma tiešraide radio ēterā, un kurā mūziķus un viesus intervēja LR2 personība Baiba Palkavniece.

Skatītāji ar sajūsmu uzņēma gan visus fināldziesmu izpildītājus, gan ekspertu padomes dalībnieku priekšnesumus, un, jo īpaši atsaucīgi bija, sadarbojoties ar pasākuma vadītājiem - grupas „Triānas parks” solisti Agnesi Rakovsku un „Dzelzs Vilks” līderi Juri Kaukuli.

Apbalvošanas ceremonijā visi finālisti saņēma mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas veltes. Tika piešķirtas arī specbalvas – Ventspils pilsētas simpātiju balvu saņēma grupa Musiqq, bet sadarbības partneris Tallink apbalvoja visus piecpadsmit finālistus.

Tika publiskotas arī tās dziesmas, kuras visaugstāk bija vērtējuši paši mūziķi – Lielā fināla balsojuma dalībnieki (1.vieta -Ziemu apēst – Prāta Vētra, 2.vieta -Pavasaris – Aija Andrejeva, Goran Gora, 3.vieta -Turies – Astro’n’out)

LASIET VĒL: Dons publiskojis seksīgu foto; atsevišķas fanes pat šokā

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Vinnis 25.01.2016 16:56
Dons pierādīja arī šogad, ka bija un ir labākais!Viņa priekšnesums bija kā piemērs visiem pārējiem dalībniekiem, tomēr jāpiekrīt, ka visiem nevar būt tāda balss, skatuviskā harisma un publikas mīlestība kā Donam. Tas viss ir ar talantu un darbu godīgi nopelnīts! Malacis! Vislabākie novēlējumi viņam arī turpmāk!
0 1 atbildēt
janis 24.01.2016 16:17
dons paradija -celieties un dziediet-loti vienkarsi ,visi paklausija -tur daudz prata nevejag,bet pasniegt -ka dons piecela kajas visu latviju-es nesaprotu nu never vina pat 2 dziesmas klausities-vinas visas vienadas. man skrobe
0 5 atbildēt
Elii 24.01.2016 15:26
Es biju vīlusies.loti vilusies.lai cik atklausīta dieviņa dziesma,bet kā viņš dzied....tik patiesi.
8 0 atbildēt
piich 24.01.2016 15:18
DONS!!!!wow harizma..bet jaa,vizuaalais teels neatbilst tam,ko dara
22 15 atbildēt
Rita 24.01.2016 15:16
Protam kad Dons,
27 0 atbildēt
Aivars 24.01.2016 15:14
Līdzko radio2 skan dona dziesmas es izslēdzu radio! Viena traka gaudošana!Mēsls!
5 29 atbildēt
linda.h. 24.01.2016 14:55
muusu gimenes milaakaa dziesma ir un paliks ,,ziemu apest,, pat mazais delins 6meenesi vec ,klausaas so dziesmu,un supojas lidz, dungo savaa valodinaa.
18 18 atbildēt
Inta 24.01.2016 14:50
LR 2 krāšņa 16gadu ballīte! Tikai nepatika, ka otrā,apbalvošanas daļa,bija pārāk sasteigta. Arī dažu mākslinieku ģērbšanās stils kaitināja.Dons, nepārprotami,parādīja ,ka ir pelnīti bijis visus šos gadus -būt līderos.Vēl patika Fomina un Stībeļa profesionālie priekšnesumi. Musiqq un Sound Poets skaistas dziesmas, bet pārāk "kokaini."Berezinai tik skaista dziesma un kleita, bet bija grūti noskatīties uz to plātīšanos ar rokām.Paldies par koncertu.
18 0 atbildēt
Ingrīda 24.01.2016 14:48
Donam jāmaina vizuālais tēls!Bet vienalga viņš ir labākais.Viņa izcilajām vokālajām dotībām daudzveidot repertuāru.Viņš ir pelnījis Maestro uzmanību!
25 6 atbildēt
Mājsaimniece 24.01.2016 14:46
Ar interesi vēroju koncertu, bet jutos vīlusies dziesmu izvēlē.Man pie sirds negāja neviena no dziesmām. Vecās dziesmas it kā jaunās skaņās jau apnikušas, bet jaunās muzikāli nepievilcīgas ne vārdu , ne izpildījuma ziņā. Gaidīju kaut ko labāku. Lai veicas nākošajā gadā.
4 11 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV