Ceļojumi par viszemākajām cenām – tikai izstādē Balttour 2016

Šobrīd tūrisma aģentūru birojos vērojams klusums gluži kā pirms vētras – jo visi ceļotāji gaida „Balttour 2016”, kad tikai trīs dienas Izstāžu centrā Ķīpsalā būs iespēja iegādāties ceļojumus par viszemākajām cenām.
Publicēts: 28.01.2016, Komentāri: 0

Šobrīd tūrisma aģentūru birojos vērojams klusums gluži kā pirms vētras – jo visi ceļotāji gaida „Balttour 2016”, kad tikai trīs dienas Izstāžu centrā Ķīpsalā būs iespēja iegādāties ceļojumus par viszemākajām cenām.

„Ceļojumiem tādas cenas kā izstādē „Balttour 2016” šogad vairs nebūs!” – apgalvo tūroperatora „Tez Tour” produktu menedžere Marina Ulanova un uzsver, ka arī šogad „Balttour” būs gada lielākā ceļojumu izpārdošana. Turklāt tūroperators „Tez Tour” informē, ka izstādē prezentēs jaunumu – Itālijas kūrortu Rimini, kas šogad varētu kļūt par populārāko vasaras ceļojumu galamērķi.

Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas (ALTA) prezidente Kitija Tigule norāda, ka uz „Balttour” cilvēki dodas ar mērķi iegādāties lētākus ceļojumus pavasarim un vasarai. „„Balttour 2015” spilgti parādīja, ka izstāde ir tā vieta, reize un laiks, kad ir iespējams iegādāties ceļojumus par vislabākajām cenām,” – tā K. Tigule.

Ņemot vērā lielo pieprasījumu pēc ceļojumiem uz Eiropas galamērķiem, arī tūroperators „Novatours” gatavo labus piedāvājumus izstādes apmeklētājiem. „Aicinām ceļotājus ilgi nekavēties ar lēmuma pieņemšanu un pirkuma izdarīšanu, jo ik mirkli ceļotāju izvēles iespējas sarūk,” – uzsver tūroperatora „Novatours” direktors Leonīds Močeņovs.

Speciālos piedāvājumus būs sarūpējušas teju visas tūrisma aģentūras un operatori, tāpēc no 5. līdz 7. februārim dodies uz starptautisko tūrisma izstādi-gadatirgu „Balttour 2016” Ķīpsalā un iegādājies savu sapņu ceļojumu. Katram piemērotāko tūrisma piedāvājumu ārvalstīs un arī Latvijā palīdzēs izvēlēties apmēram 850 tūrisma uzņēmumu pārstāvji no 40 pasaules valstīm! Vairāk par izstādi: www.balttour.lv/

Izstādi-gadatirgu „Balttour” rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA), savukārt nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Seko līdzi sociālajos tīklos:

facebook.com/balttour

twitter.com/Balttour

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV