Ainars Virga alkoholam pateicis NĒ

Nesen muzikāli izklaidējošajā atpūtas klubā «9. vilnis» savu debiju piedzīvoja grupa «Līvi un Buks», kuru varētu dēvēt par leģendāro «Līvu» mantiniekiem – pie tās vadības ķēries Ainars Virga.
Publicēts: 12.02.2016, Komentāri: 17

Nesen muzikāli izklaidējošajā atpūtas klubā «9. vilnis» savu debiju piedzīvoja grupa «Līvi un Buks», kuru varētu dēvēt par leģendāro «Līvu» mantiniekiem – pie tās vadības ķēries Ainars Virga, vēsta Vakara Ziņas.

Pusotru stundu ilgajā programmā «Līvi un Buks» bija iekļāvuši daudzas dziesmas no «Līvu» zelta fonda, ieskaitot tādas kā «Dzimtā valoda», «Dzelzsgriezējs», «Metāla sirds», «Zābaku dziesma» un citas. Šajā grupā pie mikrofona ir «OKartes skatuvē» iepazītais «dziedošais ugunsdzēsējs» Jānis Buķelis jeb Buks, otro ģitāru spēlē Edgars Silacērps, basu – Mārtiņš Burkevics, pie bungām ir Vilnis Krieviņš, bet grupas līderis, protams, ir Ainars Virga. Uz koncertu šoreiz nevarēja ierasties taustiņnieks Guntars Mucenieks, kurš bija devies uz Zviedriju. Starp citu, Ainars, Guntars un Vilnis ir spēlējuši oriģinālajos «Līvos», tātad puse no «bukos» esošajiem mūziķiem tiešām var nest «Līvu» vārdu.

Taču vienā aspektā gan jaunie «Līvi» no oriģinālajiem atšķiras. Lai gan aizkulisēs un arī VIP zonā alkohols teju vai pludoja, neviens no «Līviem» nav izdzēris ne pilītes – par to »Vakara Ziņām« izbrīnīti stāstīja kāda tuva grupas mūziķu paziņa. «Jā, tā bija. Vēl viens gluži vai vēsturisks Ginesa rekordu grāmatā ierakstāms fakts,» »Vakara Ziņām« smejoties apliecināja Ainars. Viņš pats jau sen pasludina sevi par brīvu no alkohola.

«Man ar to viss ir baigi kārtībā – šā mēneša beigās būs gads bez alkohola,» stāstīja ģitārists. «Es nedzeru vispār. Es pieņēmu tādu lēmumu. Man arī negribas! Piemēram, Raimonds Pauls – reti gan ar viņu tiekos, bet es neatceros tādu reizi, kad viņš neieminētos, cik ļoti grib iedzert, runājot par alkoholismu kā tādu. Man tā nav. Man ir pilnīgi vienalga! Es vienu dienu izlēmu, ka es nedzeršu, un viss! Jā, sanāk, es pat neesmu mēģinājis! Pilnīgi «sausā» esmu kopš februāra – tik ilgs pārtraukums man nav bijis laikam kopš 16 gadu vecuma,» šo rindu autoram jau iepriekš teica Ainars.

Komentāri: 17
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: Vakara Ziņas, Nra.lv
Foto: Micrec.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Toro roso 23.02.2016 07:54
Tad nu gan varoņdarbs - alkoholam NĒ :D
Pasaki, bļin, JĀ sportam!
0 0 atbildēt
Normunds 14.02.2016 15:40
Man prieks par Virgu . Vins ir musu roka ikona un beidzam tuksi muldēt
1 0 atbildēt
Lia 12.02.2016 22:31
Man ir draugs, kurš alkoholu nelieto jau 20 gadus, bet... lieto narkotikas. Un kā Ainaram ir ar narkotikām? Vai tās arī ir pārstājis lietot? Tā viņš ir - alkohola lietošanu nenoslēpsi, bet narkotiku lietošanu gan pamanās noslēpt gadiem- līdz kamēr aiziet galīgā bezdibenī...Lai veicas Ainaram izturēt un kā jau te kāds teica - vairāk pazemību iemantot!
6 0 atbildēt
ha-ha 12.02.2016 22:15
es tik pasmaidu....
4 0 atbildēt
es 12.02.2016 21:48
ja atcerēsies,ka NEKAD nepacelt pirmo glāzīti-tad izdosies,bet ja pēc 20 gadiem sadomās aizies plosts uz NEBĒDU!atceries un ,lai izdodas !
3 0 atbildēt
sa 12.02.2016 21:41
Es atkal ta gribētu iedzert,bet nav laika,un ta man nekad nav sanācis,tikai 2x gadā pa svetkiem kad ir brīvs,es pilnīgi apskaužu tos kam ir laika iedzert.
2 0 atbildēt
Ivars 12.02.2016 21:29
Galvenais nenododies eiforijai. Es ari pusotru gadu turējos, bet kritiens bija smags. Tagad sadzīvoju. Ainar! Lai veicas.
6 1 atbildēt
HugoST 12.02.2016 20:52
Interesanti, ko atbildēja Alkohols !?
4 0 atbildēt
Laine 12.02.2016 20:49
Nelec augstak par savu pakalju. Sitie blaaveeji ka man negribas, un esmu brivs no alkohola....KAA TIE KRIIT ATPAKALJ::::::uhhhhhh. Es nelietoju 18 gadus, bet taa nu gan nevaru kliegt ka esmu briiva. Tas ir darbs katru dienu. Tas nenotiek ne dienas, un pat ne gada laikaa.......taapeec noveelu pazemiibu, un mazaak kokjeteet ar glaaziiti......
11 0 atbildēt
hars > Laine 15.02.2016 09:53
Tu pati nelec augstāk pa savu pakaļu. Kā tu vispār vari salīdzināt viņu ar evi .laikam nav nekāds sajēgas ka viņš ir pa cilvēku.
0 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV