Seksa skola sievietēm – ekskluzīvi Erotā

Unikāla iespēja daiļā dzimuma pārstāvēm šogad „Erotā” izskoloties par īstu seksa guru – 19. un 20. februārī Ķīpsalā notiks seksa apmācības tikai sievietēm.
Publicēts: 18.02.2016, Komentāri: 0

Unikāla iespēja daiļā dzimuma pārstāvēm šogad „Erotā” izskoloties par īstu seksa guru – 19. un 20. februārī Ķīpsalā notiks seksa apmācības tikai sievietēm. Vīriešiem ieeja stingri aizliegta!

Lai nu kur, bet aiz guļamistabas durvīm ziemeļu atturībai nav vietas! Tādēļ daļa „Erota” tiks atvēlēta tikai dāmām, kur abu dienu garumā līdz delikātākajām niansēm varēs smelties intīmas, ezotēriskas un praktiskas zināšanas par dažādiem seksa veidiem un sievietes seksualitāti, kā arī par savaldzināšanas mākslu. Un tas viss – bez maksas!

Seksa koučings

Festivāla pirmajā dienā, 19. februārī, plkst. 21.00 konferenču zālē Nr. 1 ar teorētiskām un praktiskām apmācībām viesosies pārstāves no seksa koučinga skolas Krievijā – praktisko apmācību centra „SEX.RF”. Viņas dalīsies ar seksa koučinga līderes Jekaterinas Ļubimovas autortehnikām, kas pasaulē jau kļuvušas par īstu sensāciju! Seksa kouču piedāvātais tematiskais loks ir diezgan pikants: „Orālā seksa māksla”, „Vaginālā seksa māksla”, „Vīriešu slepenās fantāzijas” un „Anālā seksa māksla”.

Semināri kaislīgākai dzīvei

Savukārt hallē Nr. 1 abu dienu garumā no plkst. 19.00 līdz 2.30 noritēs dažādi semināri, kas būs interesanti kaislīgākām un drosmīgākām būtnēm, kurām patīk eksperimentēt, – „Sekss trijatā: plusi un mīnusi”, kā arī „Pick-up un tā sekas”.

Noderīgas zināšanas varēs smelties arī partneres ar ilggadēju attiecību pieredzi, uzzinot, kā attiecībām piešķilt dzirkstelīti, – „Privātās dejas noslēpumi: kas jāzina, pavedinot vīrieti dejā” un „Seksuālās spēles atvaļinājuma laikā”. Savukārt sievietēm, kas vēl meklē savu otro pusīti, varētu būt noderīgas zināšanas par „Krāsu ietekmi uz seksualitāti un seksapīlu”, kā arī „Daosas tehnikas darbam ar seksuālo enerģiju”.

Precīzāk ar semināru programmu un laikiem ir iespējams iepazīties festivāla mājaslapā: www.erots.lv/ sadaļā „Apmeklētājiem”.

Oficiālais „Erots 2016” pre-party naktsklubs „Coyote Fly”. Biļetes uz „Erots 2016” var iegādāties „Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv/) kasēs visā Latvijā, Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) un intīmpreču veikalā „Kupidons Plus”. Pasteidzies iegādāties biļetes tikai par 16 EUR, jo, tuvojoties karstajam pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes var kļūt dārgākas! Autostāvvietas cena – 5 EUR. Ieeja festivālā-izstādē no 18 gadu vecuma!

„Erots 2016” norises laiki:

19. un 20. februāris 18.00–03.00

Erotikas festivālu-izstādi „Erots 2016” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Festivāla līdzorganizators ir firma „Z un Z” – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls „Kupidons plus”. Pasākumu atbalsta „One touch” prezervatīvi, tūrisma operators „Prieks Tūre” un „Cēsu alus”, „Baltic Taxi”.

Seko mums:
www.facebook.com/Erots2015
www.twitter.com/Erots_lv
www.draugiem.lv/erots.lv

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV