60 gadu vecumā miljonāram Kokalim piektais bērns

Publicēts: 20.02.2016, Komentāri: 3

Viesojoties Rīga TV 24 raidījumā «Rampas ugunis», sarunā ar Andri Kiviču miljonārs Valentīns Kokalis atklājis, ka viņa un sievas Milas Smirnovas ģimenē pagājušajā nedēļā piedzimusi meitiņa Anna, kurai dots latvisks vārds, vēsta Vakara Ziņas.

Miljonārs Valentīns Kokalis atzinis, ka tagad kļuvis par daudzbērnu tēvu. Tādēļ abiem vecākiem tuvākajā nākotnē būs daudz negulētu nakšu un rūpes par jaundzimušo.

«Man jau ir pieredze, jo tas ir piektais bērns, bet meitiņas mammai Milai otrais bērns. Tā ka viņai būs grūtāk, man vieglāk,» noteica Kokalis. Runājot par meitas nākšanu pasaulē, Kokalis piebilda, ka bērnu radījis, domājot par Latvijas nākotni, jo daudzi brauc projām un dzimtajā zemē paliek arvien mazāk cilvēku.

Valentīna un Milas ģimenē pirmdzimtais dēls Juris pasaulē nāca 2001. gadā. Pāris iepazinās, kad Valentīns jau bija 40 gadu vecs, bet Milai tobrīd bija tikai 14 gadu. Ilgu laiku pāris slēpa no plašākas sabiedrības dēlēna Jura nākšanu pasaulē. Valentīnam no iepriekšējām attiecībām ir meita Indra, dēli Jānis un Mārtiņš.

Komentāri: 3
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: Vakara Ziņas, Nra.lv
Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

vova. 21.02.2016 19:41
Visiem par to jaazin, ka viens puveklis parkensona konvulsijaas uzveelaas un taa sagadijaas. Praatu izkuukojis babuiins.
0 0 atbildēt
johans 21.02.2016 14:30
vecais baigi parliecinats par sevi saki labak kaiminam paldies azis vecais
0 0 atbildēt
pokins 20.02.2016 15:29
ko tie veči pirms nāves cep sīkos?
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV