Festivāls Erots 2016 rullē! Populārākā rotaļlieta vibrators ar desmit režīmiem

Divas dienas un divas naktis interesentiem bija iespēja apmeklēt vienīgo Baltijas erotisko festivālu, kas katru gadu notiek izstāšu hallē Ķīpsala.
Publicēts: 27.02.2016, Komentāri: 0

Divas dienas un divas naktis interesentiem bija iespēja apmeklēt vienīgo Baltijas erotisko festivālu, kas katru gadu notiek izstāšu hallē Ķīpsala. Pasākuma apmeklētājiem vienlaikus bija iespēja baudīt gan krāšņus priekšnesumus, gan dažādas atrakcijas, gan uzzināt ko jaunu kādā no stendiem, vēsta portāls Skaties.lv.

“Pavešanas māksla ir vīriešiem, kuri meklē otro pusīti,” stāsta Kristaps, kurš bija stenda Pavešanas māksla pārstāvis. “Es mācu vīriešiem uzvesties un ieskatīties sieviešu galvās – kā viņš reaģē, kas notiek viņu galvās, kā to nolasīt.”

Drosmīgākajiem apmeklētājiem bija iespēja piedalīties arī priekšnesumos uz skatuves. Par interesantāko rotaļlietu šogad ticis atzīts interesanta paskata vibrators, kurš der gan sievietēm, gan arī vīriešiem. “Ir tāds jauns interesants vibratoriņš – no tāda interesanta materiāla, medicīniskā silikona,” stāsta Sergejs, kurš skaidroja, ka ir pieejami pat desmit vibrācijas režīmi.

Pirmo reizi Latvijā cilvēkiem bija iespēja vērot kailo jogu. Kā atzīst pašas mākslinieces no Ukrainas, šis jogas veids pie viņiem ir ļoti populārs.

Komentāri: 0
Avots: Skaties.lv
Foto: Skaties.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV