Plāno būvniecības darbus gudri – apmeklē Māja I 2016 jau martā

Plānojiet, būvējiet un pārveidojiet savu mājokli gudri – apmeklējiet izstādi „Māja I 2016”, kas no 10. līdz 13. martam notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā!
Publicēts: 01.03.2016, Komentāri: 0

Plānojiet, būvējiet un pārveidojiet savu mājokli gudri – apmeklējiet izstādi „Māja I 2016”, kas no 10. līdz 13. martam notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā! Nozares profesionāļi sniegs vērtīgus padomus, bet uzņēmumi lutinās ar īpaši izdevīgām cenām.

Izstādi „Māja 2016” nedrīkst laist garām tie, kas plāno būvēt, remontēt, renovēt vai ieviest jaunas vēsmas mājokļa interjerā, jo tajā vienkopus varēs atrast pašus jaunākos un modernākos piedāvājumus! Turklāt par labām izstādes cenām! Lielākajā būvniecības notikumā šogad pulcēsies vairāk nekā 300 uzņēmumu no 12 valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Itālijas, Čehijas, Austrijas, Baltkrievijas, Krievijas, turklāt pirmo reizi tajā piedalīsies uzņēmumi no Beļģijas, Šveices un Turcijas. 

Izstādes „Māja I 2016” vadītājs Roberts Brēde norāda, ka izstādes piedāvājumā spilgti iezīmējas divas polāras tendences – vēlme projektēt energoefektīvu mājokli un vēlme iegādāties jau gatavu moduļa tipu ēku. „Arvien vairāk būvniecības uzņēmumu orientējas uz energoefektivitāti – gan ēku siltināšanā, gan ventilēšanā, gan apgaismošanā – un katru gadu piedāvā arvien jaunus risinājumus, kā labāk ieekonomēt, ieguldot ilgtermiņā. Vienlaikus pieprasītākas kļūst arī moduļa tipa mājas ar jau gatavu mājas koncepciju,” tā R. Brēde.

Moduļa tipa mājas – ātrs, ērts un moderns risinājums

Ja mājokļa plānošana un projektēšana sagādā galvassāpes, tad moduļa tipa māja ir pats piemērotākais risinājums. Izstādē mājas piedāvās „Nordic Homes”, „Knauf”, „For rent” u. c. Savukārt uzņēmums „ESCO būve” prezentēs ekoloģiskas moduļa tipa mājas, kas veidotas no Latvijas kaņepēm. 

Pasīvās mājas – pašpietiekami, energoefektīvi mājokļi

Patiešām efektīva mājokļa izveidē izšķiroša loma ir pareizai apkures un ventilēšanas sistēmas, logu un jumtu seguma izvēlei, tādēļ izstādē „Māja I 2016” būs iespējams konsultēties ar nozares profesionāļiem, lai kopā izvēlētos sev piemērotāko risinājumu par izdevīgām cenām. Tajā savu jaunāko un kvalitatīvāko produkciju – apdares materiālus, ūdens attīrīšanas tehnoloģijas, siltuma un ūdens apgādes, būvniecības materiālus u. c. – dažādiem maciņu biezumiem piedāvās tādi būvniecības flagmaņi kā „Staļi”, „Rautakesko”, „Paroc”, „Husqvarna”, „Aeroc”, „Tenapors”, „Monier”, „Iļģuciems”, „Reaton”, „Texoblock”, „Junkers”, „Viessmann” u. c.

„Māja I” interjera estētiem

Izstādē „Māja I 2016” interesantus piedāvājumus atradīs arī tie, kuriem interesē gaumīga mājokļa iekārtošana. Proti, jau ikgadēji augstas kvalitātes virtuves santehniku par izdevīgām cenām piedāvās uzņēmums „Franke”, savukārt gan klasisku, gan modernu virtuves iekārtu ar nanotehnoloģijām prezentēs iebūvējamo virtuvju speciālisti no „Arens”.
Savukārt tavas mājas interjeru īpašu padarīs gaumīgs apgaismojums, ko izstādē plašā klāstā piedāvās „Euro Led”.
Īsts atradums interjera gardēžiem būs jaunais izstādes dalībnieks „Studija Amatciems”, kas piedāvās izmeklētus materiālus: lielformāta flīzes, dekoratīvās izlietnes, augstas kvalitātes ar rokām austus paklājus u. c.

Kā katru gadu, arī šogad neizpaliks plašs un izdevīgs būvtehnikas, celtniecības produktu un instrumentu, kā arī santehnikas un dārza aprīkojuma piedāvājums. Vairāk: www.bt1.lv/bt1/maja1

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. 

Izstādes darba laiks:

10.–12. marts 10.00–19.00
13. marts 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:

Ieejas biļete – EUR 6 
Pensionāriem, studentiem – EUR 5 
Skolēniem, invalīdiem – EUR 4
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – EUR 15

Seko mums: www.facebook.com/izstademaja/

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV