Latvijā ir tikai divi atklāti un reāli redzami geji - Edgars Rinkēvičs un Kārlis Streips

Latvijas politikā ir vērojams absolūts drosmes trūkums, un tas ir redzams arī politiķu darbībā brīžos, kad jārunā par seksuālo minoritāšu problemātiku.
Publicēts: 09.03.2016, Komentāri: 25

Latvijas politikā ir vērojams absolūts drosmes trūkums, un tas ir redzams arī politiķu darbībā brīžos, kad jārunā par seksuālo minoritāšu problemātiku, 5. martā Lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu (LGBT) un viņu draugu apvienības "Mozaīka" desmit gadu jubilejas konferencē pauda žurnālists Kārlis Streips.

Līdz ar to Streips ir pārliecināts, ka LGBT kopienas cilvēkiem ir "tūliņ jānāk ārā no skapja", to sākotnēji darot ģimenes un draugu lokā, bet tad atklājoties arī publiski. Viņš minēja, ka netic tam, ka Latvijas politikā, sportā vai kultūrā nav LGBT kopienas cilvēku. Tādēļ arī šiem cilvēkiem ir "jāiznāk no skapja", tādējādi kļūstot par kopienas simboliem.

Streips pauda, ka Latvijā ir tikai divi atklāti un reāli redzami geji - viņš un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V). Neskatoties uz to, ka sākotnēji pēc "iznākšanas no skapja" Rinkēviča reitingi stipri kritās, tagad tie atkal ir pietiekoši augsti, līdz ar to svarīga ir nevis cilvēka seksuālā orientācija, bet gan pats cilvēks un viņa darbi, akcentēja žurnālists.

Viņš arī uzsvēra, ka nācies ļoti reti dzirdēt pret viņu personīgi klātienē vērstus aizvainojumus.Žurnālists uzskata, ka Latvijā LGBT kopiena sastopas ar apātiju, uzskatot, ka aktīvām rīcībām nav jēgas. Tāpat daudzi Latvijas LGBT kopienas cilvēki ir devušies dzīvot uz citām valstīm.

Komentāri: 25
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: Bb.vesti.lv
Foto: Prcentrs.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

berta pensionāre 10.03.2016 09:10
mana vecuma prātam tas nav saprotams, vai šī seksorientācija ir slimība vai izlaidība? bet lai kā nebūtu ,no ārpuses viņi nav ne zili ne sarkani nekādi citādi... zinot Streipu un Rinkēviču,jāsaka gudri ,zinoši un atklāti runājoši cilvēki.Ļausim viņiem dzīvot ,nelīdīsim viņu guļamistabās, pasargdievs viņu gultās, nerausim nost segas un nefantazēsim kā viņi to dara...TIKAI,ja runā par viņu tiesībām,tad gribētu teikt tādas pašas kā jebkuram cilvēkam,TIKAI ne bērnus ,jo bērna ieņemšana,laišana pasaulē ir Dieva un Sievietes ziņā... bērnam no apziņas mirkļa ir jāzin ka mamma ir sieviete un tēvs virietis
1 0 atbildēt
dunduks 10.03.2016 08:09
uz tiem redzamajiem jau riebjas skatīties.labi ka pārējiem pietiek prāta klusēt par savām sex izdarībām
2 0 atbildēt
JNS 10.03.2016 03:33
- dakter, man šķiet, ka esmu zilais
- labi, te būs pa vienai 3x dienā (izraksta purgenu)
- vai tad es vairs nebūšu zilais?
- nē, tu vienkārši sapratīsi, kam īsti tūplis ir paredzēts.
3 0 atbildēt
Zilā laguuna 10.03.2016 03:03
Tos pedikus nodedzināt vajag!!!!
2 2 atbildēt
Pats 10.03.2016 02:54
Tas Streips nav pie pilna prāta . Lielīties ,ka ar to rīku ,ar ko taisa bērnus maisa kakas ,tas nu dien nav prāta darbs .tas attiecas uz Rinkēviču arī . Ārā no valdības tādus stulbeņus ,kamēr nav arī tur samaisījuši sūdus !
6 3 atbildēt
Vards.... 10.03.2016 00:55
Vai sai trulai valsts iedzivotaji vienrez saprastu kas ir kas vai nav vienalga ticiba,vai seksuala orientacija cilveks atrodas domaju pats galvenais ir cilveks un jus rakstitaji padomajiet ,ka butu ja jus apzakatu un ja kas tad Streips nekad to nav slepis kada orientacija vins pieder kaut es to zinaju jau ka 40 gadus,bet ta ka tagad visi ir palikusi tik izglitoti ar kopjutera,interneta palidzibu tad vienigais ko gribu sai latviesu atpalikusai tautai pateikt,nebaziet degunu kur nevajag ja jums nav saprotama tada lieta vai dzives veidz un tur nav vainigi vecaki,ka ta tas notiek jo katram ir tiesibas dzivot.
Ieteiktu jums no bezdarba labak iet uz robezam un sargat Latviju no tik tiesam melnas sergas kas naks un jus visus varos gan prieka gan pakala,bet sim parejam menoritatem atlaujiet dzivot un godigi pildit pilsona pienakumus.....
0 4 atbildēt
kā tad... 10.03.2016 00:16
... slimie jefiņi,pakaļas cauruma drāzēji,protams,ka slimie,atradis ar ko izcelties,sēdi savā skapī un klusē,ar tādiem pakaļas cauruma draugiem kopā pat riebtos sēdēt pie viena galda vai saeimā,par pārējo nemaz nerunājot... un es tādus zinu daudzus,kuri ir pat zobārsti,laboranti,vid darbinieki... utt. pilna pasaulīte tādu slimo jefiņu tādi jau pārsvarā arī pārnēsā visas venēriskās slimības HIV vīrusu utt.,tad ārstējas uz visu nodokļu maksātāju naudas,ja vajadzētu pašiem visus to medikamentus apmaksāt un ārstēšanos,tad vismaz neizceltos ar savu stulbumu... Pamuļķu bars... tādiem tiešām smadzeņu vietā ir ne tikai sviests vien...
6 3 atbildēt
zigis Borusis 10.03.2016 00:06
Ko visi tā ir norūpējušies,vai jums ar viņiem ir jākopojās?
Ja vecāki bērniem neiemāca ka tas caurums nav priekš ievadīšanas, bet ir priekš izvadīšanas.Vai nu ir sajaukuši secību. :D
4 0 atbildēt
Kuma 09.03.2016 23:56
Paga, paga- pagaidat tikai kādas nesaskaņas, vai karu- kas tiks pirmie likvidēti? Nu protams tie kas lielās, ka viņi ir pasaules nabas- tātad zilie un pedofīli.
3 0 atbildēt
Mikola 09.03.2016 23:52
Streips redz domā ka sportā un politikā jābūt vēl vairāk pidazrasiem, bet šiem par to ir bail. Ta ko viņš vēlas piespiest visus būt par zilajiem. Nu Rinkēvičs, tas jau vispār eiro siladupsis- spēj tik šo ipāt!
5 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV