Kučinskis beidzot sabiedrībai atrāda teju 20 gadus jaunāko sievu

Pagājušonedēļ bija viena no retajām reizēm, kad Ministru prezidents Māris Kučinskis (54) sabiedrībā izgāja ar sievu Laini Kučinsku (37).
Publicēts: 13.03.2016, Komentāri: 74

Šī bija viena no retajām reizēm, kad Ministru prezidents Māris Kučinskis (54) sabiedrībā izgāja ar sievu Laini Kučinsku (37). Pāris kopā ar citām amatpersonām Latvijas Nacionālajā operā klātienē vēroja «Lielās mūzikas balvas 2015» apbalvošanas ceremoniju, vēsta žurnāls Vakara Ziņas.

Māris Kučinskis ar sievu Laini Kučinsku iepriekš nav redzēti kopā apmeklējam Latvijā svarīgus kultūras notikumus vai teātru pirmizrādes. Taču līdz ar jauno Ministru prezidenta statusu Kučinski sākuši baudīt un iepazīt kultūras dzīvi. Lielās mūzikas balvas ceremonijas starpbrīdī, kad prominences un politiķi devās uz Beletāžas zāli, kur baudīja dzērienus un nodevās sarunām, Kučinski laiku pavadīja aiz aizvērtām durvīm un uz Beletāžu devās īsi pirms ceremonijas otrās daļas sākuma. Premjers ar kundzi neieradās arī uz saviesīgo banketu.

Kopš Māris Kučinskis stājies jaunajā amatā, viņš izskatās daudz labāk. Biežāk maina uzvalkus, izvēloties pasaulē atzītu vīriešu zīmolu darinājumus. Sazinoties ar premjeru, lai noskaidrotu, cik lielas naudas summas tagad tiek tērētas apģērba un aksesuāru iegādei, Kučinskis cītīgi klusē.

Uz Ministru prezidenta Māra Kučinska rokas redzams Šveices vidējās luksusa klases pulkstenis «Longines». Šis zīmols vairāk nekā 180 gadus rada kvalitatīvus un statusu apliecinošus laikrāžus. Interneta veikalos šāda nerūsējoša tērauda, safīra stikla un krokodilādas siksniņas pulksteņa cena svārstās no 584 eiro līdz pat 1313 eiro.

Jāpiebilst, ka «Longines» zīmola rokas pulksteņus nēsājuši tādi pasaulē zināmi politiķi kā Josifs Staļins, Mihails Gorbačovs, Silvio Berluskoni un Jūlija Timošenko.

Foto: žurnāls Vakara Ziņas

Komentāri: 74
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: Vakara Ziņas, Nra.lv
Foto: Vakara Ziņas
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Zoza 13.03.2016 13:50
Skatos,slimās baznīcas sievietes komentē - Lūgums mācītājiem savas izbadējušās un nogribējušās māsas sadzīt baznīcā un nelaist traucēt cilvēkiem dzīvot. Lai tās tikumīgās mācītāji 3x dienā "apkalpo" varbūt nimba virs galvas aiz svētuma parādīsies un ap maksti "zelta maliņa"
3 0 atbildēt
sieviņa > Zoza 13.03.2016 14:36
Nu gan sasmējos-kaut ko tik precīzu uzrakstīt -reti kad izdodas lasīt.Nu ko lai padara,ka lielais vairums sieviešu,kurām nav laimējies ar vīriem,kuras vispār nezin,kas ir orgasms-ir spiestas šādi slēpties aiz maskām...esam kārtīgas,tikumīgas,padevīgas.Bet īstenībā-varbūt ir jāizsaka līdzjūtība par savu-nožēlojamo dzīvi,kuras ir spiestas dzīvot tādā formātā.
Vai tā ir vieglāk...noriet citas ???
3 0 atbildēt
Oga. 13.03.2016 13:22
Tadi ir dala musu skaudigo Latviesu....Ka viens sunns ierejas ta parejie rej lidz pie izdevibas otru saplosit un apriet ,lai pats tiktu pie labaka kumosa.Kautreizi pasakiet ko jauku un nelieniet citu personiga dzive....
3 0 atbildēt
sieviņa > Oga. 13.03.2016 13:39
Tikai patiesi laimīgs cilvēks ir spējīgs priecāties un just līdzi...bet,diemžēl,tādu ir retums.
4 0 atbildēt
Rolands 13.03.2016 12:31
Rakatiņš ļoti precīzi izgaismoja Latvijas politiski - ekonomiskās situācijas iemeslus.
Vēsta paruna:"Kāda tauta, tāda vara".
Ko mēs redzam komentāros.
Skaudība, alkatība, mantaskāre, vēlme citus izmantot, u.t.t.
Un tas ir sabiedrības inrelektuālajākā daļā, kas lieto tīmekli un seko ziņām.
Tas kas notiek sabiedrības zemākajos slāņos ir vienkārši prātam neaptverams.
Manuprāt tuvojās jauna okupācija un jauni Gulāgi.
Daba šitādus netīrumus ilgi nepanes.
2 0 atbildēt
valla. > Rolands 13.03.2016 13:14
Un tu ko cuukaadas pizzik esi labaaks iedot tev ccemodaanu ar naudu maati paardosi lubrak.
1 1 atbildēt
Rolands > valla. 13.03.2016 14:42
Nevaino spoguli, ja pašam purns ir šķībs. Naudas man ir bijis gana. Visu darba cēlienu ražošanas biznesā. Katrs jau pasauli mēra pēc saviwm uzskatiem.
Tādām mēslu vabolēm kā tu jau liekas ka visi ir tev līdzīgi.
Nomierinies, nav tā starp lopiem ir arī cilvēki, tikai lopu ir vairāk.
0 0 atbildēt
valla. > Rolands 13.03.2016 15:36
Kaadaa tu razzossanas biznedaa batraks un paliksi taads.
0 0 atbildēt
Rolands > valla. 13.03.2016 18:14
Vaukšķi cik gribi.
Neesmu suns, lai visām kucēm līdz vaukšķētu.
0 0 atbildēt
zigis. 13.03.2016 11:29
Kaarteeja bezteeva skukkeens pieslienaas pie veca peertikka. Pilns ar taadaam sslluraam, katik paziimeeties kautkur. Tad vel domaa, ka visi apskauzz, stulbaas palaistuves. Par garozu un pazzobeli gatavas izlaiziit peertikkim skrotumu . Tfu.
7 6 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV