Pēc kaislīgajām attiecībām Diānu Pīrāgu ārstē trīs psihologi

Mēs, Diāna Pīrāgs un Frenks Cesto, divus gadus bijām precēts pāris un saglabāsim labas atmiņas par četrus gadus kopā pavadīto laiku. Mūsu dēls ir šo labo attiecību iemesls, sekas un pierādījums.
Publicēts: 03.04.2016, Komentāri: 12

Pirms divām nedēļām Latvijas smalkās sabiedrības hroniku satricināja informācija par konfliktiem un nesaskaņām dziedātājas Diānas Pīrāgs (31) un viņas franču vīra Frenka Cesto (48) laulībā. Temperamentīgais pāris savas laulības dzīves «netīro veļu» publiski mazgāja presē un sociālajos tīklos, gluži Holivudas slavenību cienīgā manierē, vēsta slavenību žurnāls Vakara Ziņas.

Iespējams, noguruši no kaunpilnās skandalēšanās, Lieldienu priekšvakarā, Pūpolsvētdienā, pāris nopublicēja paziņojumu par lēmumu šķirt neizdevušos laulību. Sarunā ar Vakara Ziņām Diāna Pīrāgs pastāstīja, ka šobrīd atgūstas pēc visa piedzīvotā un pēc iespējas ātrāk vēlas visu aizmirst. Viņas problēmas uzklausa un dod padomus draugi – psihologi, kā arī visus pārdarījumus palīdz aizmirst bērni – Anželika (10) un Leons Adonīss (1,5).

Par laulības šķiršanu angļu valodā paziņo «Facebook»

«Mēs, Diāna Pīrāgs un Frenks Cesto, divus gadus bijām precēts pāris un saglabāsim labas atmiņas par četrus gadus kopā pavadīto laiku. Mūsu dēls ir šo labo attiecību iemesls, sekas un pierādījums. Domājot tikai par viņa labklājību, mēs paliksim viens otru cienoši un atbalstoši draugi, jo vairāk par visu vēlamies dēlam nodrošināt mierpilnas un cienījamas izglītības iespējas Latvijā. Viņa dēļ tādas savstarpējās attiecības saglabāsim arī nākotnē. Būdami abi impulsīvi cilvēki, par nožēlu, esam viens otru sāpinājuši ar nepatiesu informāciju, nepamatotiem apvainojumiem un paziņojumiem medijos. Savstarpēji cieņpilnas un ētiskas attieksmes labā mēs joprojām apbrīnojam viens otra izglītotību, morālos principus un profesionālo līmeni. Tomēr ir pienācis brīdis iet šķirtus ceļus, tāpēc 2016. gada 18. martā pie notāra esam parakstījuši iesniegumu par oficiālu laulības šķiršanu, kas spēkā stāsies pēc mēneša – 18. aprīlī. Novēlot arī visiem jums kādu dienu piedzīvot tādu iedvesmojošas kaisles grāmatas nodaļu, kādu to piedzīvojām mēs, nu rakstām tajā pēdējo lapu. Diāna un Frenks» – vēsta pāra oficiālais paziņojums.

Par neglīto publisko ķīviņu izbeigšanu un situācijas cieņpilnu risinājumu priecājas dziedātājas draugi un paziņas, sociālajā tīklā «Facebook» novēlot izturību un spēku, pāršķirot jaunu privātās dzīves lappusi gan bērnu, gan personiskās un profesionālās dzīves labā. Norvēģu mūziķis Tors Helge Moe, ar kuru Pīrāgs ir uzstājusies kopā, raksta: «Mani dārgie draugi – Diāna un Frenk! Cienu jūsu pieņemto lēmumu. Šis ieraksts tikai pierāda, ka esat pieauguši, toleranti un atbildīgi cilvēki, kā arī līdztiesīgi vecāki. Leonam ir nepieciešami abi vecāki. Ceru, ka spēsim saglabāt jauko draudzību un sadarboties nākotnē ar abiem. Vēlu jums visu to labāko – laimīgu un skaistu dzīvi nākotnē.»

Ziepju operu stilā

Atgādināsim, ka džeza leģendas Olgas Pīrāgs meitas dziedātājas Diānas Pīrāgs un viņas vīra finansista Frenka Cesto ģimenes attiecību drāma publiskajā telpā aizsākās, kad mākslinieces vīrs savā portāla «Facebook» profilā atklāja, ka kopā ar Diānu Pīrāgs nav vairākus mēnešus. Skandalozajā ierakstā Cesto piedāvāja savu attiecību konflikta skaidrojumu, pavēstot, ka ar dziedātāju nav kopā kopš laika, kad viņš sācis piedalīties Nacionālā teātra uzvedumā «Uguns un nakts», jo sieviete nav atbalstījusi viņa radošās ambīcijas. Francūzis uzskatīja, ka Pīrāgs dārgie ceļojumi pa pasauli – Grieķiju, Itāliju un Taizemi, darba pieņemšana uz kuģa «Tallink» ir bijusi personīga atriebība. Tāpat Cesto aprakstīja vairākus citus skandālus, kas noritējuši pāra kopīgi īrētajā dzīvoklī, kurā iesaistījušies kaimiņi un policija. Vīrietis neslēpa, ka Diāna vairākkārt ielauzusies viņa dzīvoklī, nozagusi viņa pasi un lidmašīnas biļetes, kā arī sabojājusi viņa draudzenes pasi un mantas.

Savu versiju par notikumiem ģimenē piedāvāja arī mūziķe Diāna Pīrāgs, vainojot vīru regulārā neuzticībā, dzīvošanu uz viņas rēķina, uzsverot viņa afērista dabu un pastāvīgās bailes, ka viņš varētu izvest bērnu no valsts, kamēr viņa smagi strādā.

Diāna un Frenks apprecējās 2014. gada 8. martā. Savas attiecības viņi neslēpa un kļuva par vienu no romantiskākajiem mīlētāju pāriem Latvijas šovbiznesā. 30. aprīlī, kas ir arī Starptautiskā džeza diena, pasaulē nāca abu pirmdzimtais Leons Adonīss. Diānai ir arī meita Anželika no iepriekšējām attiecībām, bet Frenks ir bijis iepriekš precējies divas reizes un Francijā viņam vēl aug trīs bērni.

Diāna nesēdēs mājās un neraudās spilvenā

Nu jau visas peripetijas ir rimušas, bijušie dzīvesbiedri ir atraduši kompromisu un šķiras. «Man ir prieks, ka esam atraduši veidu, kā komunicēt, lai izaudzinātu dēlu,» sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj Diāna Pīrāgs.

Dziedātāja neslēpj, ka emocionāli pēc šīs šķiršanās viņa jūtas sagrauta. «Taču manā dzimtā visas sievietes ir stipras cīnītājas – gan mana mamma, gan vecmāmiņa, gan arī es. Mēs nenolaižam rokas dzīves grūtību priekšā un risinām problēmas. Mēs nekad nepadodamies. Mana mamma visu šo laiku, kamēr publiski tika runāts par manu laulības dzīvi, bija Amerikā. Tikai šonedēļ atlidoja, un zinu, ka viņa mani atbalsta. Šobrīd visu savu uzmanību koncentrēju un veltu bērniem. Viņi man ir kā balzams dvēselei. Darīšu visu iespējamo, lai viņiem būtu nākotne daudz vieglāka,» tā Diāna.

Lai nesalūztu pēc šķiršanās, Diānai palīdz arī viņas draugi, kas pēc izglītības ir psihologi. «Man ir ne tikai viens, bet veseli trīs psihologi. Ja ir kāda samilzusi problēma, tad sazvanāmies un parunājamies, un man paliek daudz vieglāk ap sirdi. Labi vārdi man palīdz atiet un nedomāt par šo situāciju. Dzīve turpinās, un viss būs labi. Galvu augšā,» atklāta ir dziedātāja.

Diāna Pīrāgs priecājas, ka ir arī darbs. Jau nākamnedēļ viņai paredzēta uzstāšanās Rēzeknē. «Teikšu godīgi, ja manā vietā būtu sieviete, kas nestrādā, tad viņai šo visu pārdzīvot būtu daudz grūtāk un trauma būtu daudz lielāka. Domāju, ka viss, kas ar mani ir noticis, ir tikai uz labu. Es ar lielu prieku raugos nākotnē, kad varēšu mierīgi strādāt un kādreiz satikt arī labu cilvēku sev blakus. Es domāju tikai to labāko. Katrā gadījumā es nesēdēšu mājās un neraudāšu spilvenā,» skaidro Diāna.

Vaicājot dziedātājai, vai viņa pēc savas pieredzes citām sievietēm iesaka precēties ar ārzemnieku, Diāna Pīrāgs uzsver, ka precēties var, tikai obligāti jānoslēdz laulību līgums. «Ja arī man būtu laulību līgums, tad, iespējams, nebūtu šādu problēmu,» viņa rezumē.

Komentāri: 12
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: VAKARA ZIŅAS
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

cirks 04.04.2016 00:28
sitada akstisanas ............spele crku ....nav bijis jadoma ka naudinu nopelnit .bet tikai ka izklaideties.,,,,slaveniba,,,,,,,,ka tad .....no musas ziloni izputa
0 0 atbildēt
miksiks 03.04.2016 20:56
Paldies Dievam! Cik var saprast,tad šī pīrāga un šis cepums bijuši tik nozīmīgi Latvijai,ka varēja viņu turpmāškā kopdzīve beigties teju vai ar mūsu mazās jokpēteru-plānā galdiņa urbēju žurnālistu valstiņas bojāeju !
3 0 atbildēt
aija 03.04.2016 20:42
tad jau labi, varbūt vēl trīs jāpiesauc, "parastie" var no klintīm ūdenī mesties...
1 0 atbildēt
niknais 03.04.2016 19:59
zirgs un 9 ērzeļi varbut viņu var ārstēt
4 1 atbildēt
marija 03.04.2016 19:38
vai tad mūsu latvietēm nav savu puišu,ka jāprecas ar sveštautiešiem.
5 0 atbildēt
fidels > marija 03.04.2016 20:11
tiem čibriks aptīts ar dzeloņdrāti,dikti kaifīgi
1 1 atbildēt
beta/alfa 03.04.2016 19:12
pēc Dianas teiktā sanāk
,ja būtu noslēgts laulību līgums, vecis nebūtu viņu krāpis? Smieklīgi un naivi!Nešķiet, ka pašai būtu tas jaukākais raksturs.
9 0 atbildēt
haralds 03.04.2016 18:39
franču vīrs ne e†niski, bet pēc NAcionālās piederības?
7 0 atbildēt
Sandris 03.04.2016 18:35
Es domāju,ka Dianai Pīrāgs obligāti vajag atvainoties.Galu galā dzīvo Latvijā un nosaukt šo klasisko latviešu lugu tādos vārdos ir debīlisms.Tas nozīmē,ka šī dziedātāja tā vērtē latviešu kultūras mantojumu.Šausmas un vēl uzskata sevi par baigo zvaigzni.Vidusmēra cilvēks ar zemu intelekta līmeni.
11 0 atbildēt
Vija 03.04.2016 18:31
Un kā ir ar latviešu lugas "Uguns un nakts"zākāšanu?Nosaucot to par fašistisku un nacionālistisku.Vai Dianai Pīrāgs tomēr vajadzētu publiski atvainoties.
9 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV