Latvijā pie varas ir mafija, kas melo un ņirgājas par normālu cilvēku dzīvi

Pie varas Latvijā ir mafija. Vara, kas ņirgājas par normālu cilvēku dzīvi! Viņi melo un manipulē ar mums. Raida ārā cilvēkus no valsts, muldot par kaut kādu reemigrācijas plānu - tik skarbi patiesa ir rakstniece Gundega Repše.
Publicēts: 20.04.2016, Komentāri: 335
Pie varas Latvijā ir mafija. Vara, kas ņirgājas par normālu cilvēku dzīvi! Viņi melo un manipulē ar mums. Raida ārā cilvēkus no valsts, muldot par kaut kādu reemigrācijas plānu - tik skarbi patiesa ir rakstniece Gundega Repše.

Mums nav naudas, lai 'atgrieztu' mājās tautiešus no trimdas un nodrošinātu viņiem cilvēka cienīgu algu, tai pat laikā mēs tērējam miljonus, lai uzņemtu citus cilvēkus - rakstniece sašutusi norādīja uz bēgļu problēmu.

Repšes kundze valdību nosauca par mafiju, par baru. Ar atsevišķiem izņēmumiem.

Lielākā daļa sabiedrības Latvijā ir manipulējams pūlis, un "tas uzņem apgriezienus ļoti straujā veidā, kam saknes meklējamas lielajā politikā", šādu viedokli Latvijas Televīzijas raidījumā "Viens pret vienu" pauda rakstniece Gundega Repše.

Rakstniece atzina, ka ir "vesels problēmu mučkulis", kāpēc iedzīvotāji Latvijā nedzīvo tā, kā vēlētos dzīvot. Katrs vēlas vienu un to pašu – taisnīgu valsts pārvaldību, attīstību, kultūras uzplaukumu. "Bet, kad lasa vēlēšanu rezultātus, viss ir pilnīgi savādāk. Skaidrs, ka mēs lielākajā daļā esam manipulējams pūlis, un tas uzņem apgriezienus ļoti straujā veidā, kur, protams, ir saknes lielajā politikā," teica Repše.

Pēc viņas sacītā, vaina ir ne tikai politiķos, bet arī sabiedrībā, kur vērojama savstarpēja neuzticēšanās vienam pret otram. Meli kļuvuši par absolūtu Latvijas ikdienu, un atšķirībā, piemēram, no ASV un Islandes, Latvijā melos pieķerts politiķis pat nav atvainojies. "Meli mūsu sabiedrībā nekad nav tikuši nicināti (..)," sprieda rakstniece, norādot, ka Latvijā nav riebuma pret meliem, un "mahinatori", intrigu vērpēji un "shēmotāji" Latvijā tiek cienīti.

Viņasprāt, no katra paša ir atkarīgs tas, cik lielā mērā viņš vēlas būt godprātīgs. "Ir modināms katrs indivīds pats. Lai parevidē savas galvas un atbild sev uz jautājumu, kāpēc viņš ir piedzimis, vai viņam ir kāda ticība vai apjausma par to, kas šajā dzīvē ir jāizdara un kāpēc tā vispār ir dota. Varbūt, ka viss nav nauda un vara. Varbūt, ka vēl kaut kas ir."

Raidījumu varat noskatīties Lsm.lv

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Anita 18.07.2021 05:57
nu gan atklajat Ameriku
0 0 atbildēt
Guntis 05.07.2021 07:31
Atkal."Ar vārdiem Rīgā,ar darbiem aizkrāsnē"
Jautājums.Kamdēļ Repšes kundze neiet politikā,lai ievestu kārtību valstī.
0 0 atbildēt
Jānis 15.05.2021 18:30
Liela taisnība. Kad darbā skaidrā prātā salauzos man pat neienāca prātā ka dzīve var tā mainīties. Sākumā apkaunojošais med.komisijas atzinums ka esmu vesels un tad viss sāka brukt, darba devēji lopi atsakas no tevis, draudzene paziņo ka esi sliņķis. Bet tu nespēj normāli staigāt ne tikai skriet vai lekt. Beigās esmu Vācijā, pelnu kă vidējs vietējais. Ciena. Negribu pat domās pieļaut atgriežšanos dzimtenē kur beigās dēļ pretsāju tabletēm pirktajām aptiekā tevi pasludina par narkomānu un atņem pēdējo iespēju dzīvot. Lai tie politiķi skalda malku pirtij paši. Negribu būt rupjš.
11 0 atbildēt
Turks 13.05.2021 19:09
Brīžam domāju-mēs esam nozombēti vai pamuļķi?Parādat vēl tādu tautu kurai jau nāves briesmas un iznīcība klāt,bet cilvēki pelna maizei un gaida ka viss nokārtosies.Nē nebūs šoreiz tik vienkãrši,pasauli tas skar ,cilvěci tas skar.Tavu un manu bérnu tas skar.Tak mostàs ,kas ir ?
21 0 atbildēt
Evalds Stikāns 07.05.2021 00:32
neviens par tevi neņirgājas ,es visādu drazu varu pateikt par valdību ,nu nezinu ka tālāk mani neaiztiek jo man pierādījumiir ,par runu ,es nerunāju tukšu ,komunistu laikos sibīrijā zāģēsi priedes par runu
0 9 atbildēt
Lauris Zimoveiskis 04.05.2021 06:07
Ko pa TV rāda?melus un atkal melus,vienīgi var paskatīties kādu ziepeni pa vidu meliem,aaaa un vēl REKLAMAS UN ATKAL REKLAMAS,UZ ATKARTOJUMA TAS REKLAMAS VIENAS UN TAS PATS UN CILVEKI MAKSA,PAR NEPARKO
23 1 atbildēt
zikurats 02.05.2021 22:16
...zilo ziedu liesmās
Sadeg dzīve, mūžs kā dziesma, vai, vai, vai !
Sadeg Reģi, sadeg Rīgas hotels ...
5 0 atbildēt
adata 02.05.2021 11:02
Kur ir tie vecāki,kas izaudzināja šos varas vīrus un sievas???Kādās skolās izglītoja?
16 0 atbildēt
zig zags > adata 29.05.2021 18:18
Vecāki nav vainīgi,ka viņu bērni tikuši pie varas, vairs nesaprot paši ko dara.LABU VAI SLIKTU.Protams tad vairs par tautas labklājību nedomā.To jau redzam 30 gadus.Rauš un rauš tikai savās kabatās.
7 1 atbildēt
Jana 01.05.2021 22:54
Ar steigu jāmaina vēlēšanu sistēma.
33 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV