Panorāmā aicina iziet ielās uz milzīgo Tautas sapulci un protestiem

Tauta beidzot iziet ielās. Šodien lielā Tautas sapulce Doma laukumā. Par cienīgu darbu un algu veselam un izglītotam cilvēkam Latvijā.
Publicēts: 01.05.2016, Komentāri: 53
2016. 1.maijā, Latvijas brīvo arodbiedrību savienība Doma laukumā organizē tautas sapulci «Par cienīgu darbu un cienīgu darba samaksu veselam un izglītotam cilvēkam Latvijā». Akcija būs arodbiedrību pārstāvju pārrunas par to, kas patlaban notiek dažādās nozarēs - veselības aprūpē, izglītībā, kultūrā, iekšējā un valsts drošībā kopumā. Plānots, ka akcija pulcēs aptuveni 1000 cilvēku. Akcijas rīkotāji cer, ka tajā piedalīsies ne tikai galvaspilsētas, bet arī reģionu iedzīvotāji.

Tiešraidi no plkst. 11.00 varat vērot portālā TVNET.lv

Pasākums notiks no plkst.10.30 līdz plkst.12. Atbalstu tautas sapulcei jau paudušas vairākas organizācijas, tostarp lielākās Jelgavas arodorganizācijas, Daugavpils arodbiedrības, Latvijas Slimnīcu biedrība, Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība un citas.

Kera aicināšana uz DP esot saistīta ar sabiedriskās kārtības garantēšanu svētdienas akcijā


Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) vadītāja Valda Kera aicināšana uz Drošības policiju nav saistīta ar kādu iespējamu pretvalstisku rīcību, bet gan ar sabiedriskās kārtības un drošības garantēšanu, skaidroja Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Premjers sacīja, ka vēlas kliedēt bažas par to, ka kāds no valdības varētu iespaidot Drošības policiju. «Viņiem šobrīd ir savs darbs gan saistībā ar 1.maiju, gan 9.maiju. Viņu uzdevums ir gūt pilnīgu skaidrību,» sacīja Kučinskis. «Ņemot vērā, ka Darba svētki tiek organizēti arī nedaudz politiski, tad jābūt kaut kādai skaidrībai, ko līguma partneris dara šajā jautājumā,» viņš turpināja.

Premjers piebilda, ka noteikti «nav runa» par pretvalstiskumu. Tāpat viņš nekādā gadījumā to nesaista ar iespējamu neuzticības izteikšanu, uzsverot, ka tas nav Drošības policijas uzdevums.

LBAS mītiņa laikā Rīgā būs jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem

Svētdien, 1.maijā, no plkst.11 līdz 12 Doma laukumā notiks Latvijas Brīvo arodbiedrības savienības rīkota akcija - tautas sapulce «Par cienīgu darbu veselam un izglītotam cilvēkam Latvijā», tādēļ pilsētā gaidāmi satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

No plkst.11.45 notiks gājiens pa maršrutu Doma laukums - Zirgu iela - Līvu laukums - Kaļķu iela - Brīvības pieminekļa laukums - Brīvības iela - Tērbatas iela - Vērmanes dārzs. Līdz gājiena beigām nepieciešamības gadījumā policija ierobežos vai slēgs gājēju un transportlīdzekļu satiksmi minētajā maršrutā.

Pasākuma laikā būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot transportlīdzekļus ar organizatoru izsniegtām atļaujām) 11.novembra krastmalas labajā pusē, posmā no Daugavas gātes līdz Muitas ielai.
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

liga 01.05.2016 15:46
Biežāk tādas sapulces!un tauta atmožaties vienu reizi!
2 0 atbildēt
Milda. 01.05.2016 12:33
ŽĒL,ka man šodien jāstrādā,citādi es arī būtu. Kā tās vienā valstī var būt,ka vienkāršā tauta strādā kā vergi,bet saņem kapeiciņas,bet izredzētie-tautas vēlētie,peldās greznībā? ???????Kādai samērībai jābūt.
3 0 atbildēt
m 01.05.2016 09:58
Nu tad kunksktiet par visu tālāk,lai kādi tie vadoņi ,tautai jāparāda,ka patiešām esam neapmierināti,citādi liekas,ka viss ir labi,cilvēki neko neprotestē,nekur nepiedalās,tikai svētkos lustējās,tātad visi apmierināti un varai dota zaļā gaisma turpināt tādā pašā garā.
8 0 atbildēt
h86 01.05.2016 09:31
kad beidzot ar LIELU masu parādi mēs iemācīsimies valsts vadoņus nolikt pie vietas.Laiks organizēt Vislatvijas nepakļaušanos.Kur mūsu slavenā "inteliģence"....apkakājusies?
19 0 atbildēt
aa to h86 > h86 01.05.2016 09:42
Ko tad sēdi te? Ej, pievienojies tiem, kas šodien piedalās, un beidz te cerēt uz inteliģenci, ka tā darīs darbu tavā vietā. Pašam savas rokas un galva jāpieliek, lai valstī kopumā, nevis dažiem, būtu labāka dzīve!
29 0 atbildēt
rokijs 01.05.2016 09:30
Vai tas ko mainīs masu sapulce. neko.. Vajag rīkoties. Dūrei tikai ir spēks .
4 15 atbildēt
no ārzemēm 01.05.2016 09:28
Ko ampelējaties,tāpat nekas nemainīsies.Kofers,lodosta,ārzemes.Vienīgā izeja uz cilvēcīgu dzīvi
4 15 atbildēt
vija 01.05.2016 09:20
Atbalstīšu arodbiedrību rīkotās akcijas, kad nomainīsies tās vadītāji. Šobrīd esošie, kas brauc uz interesantiem kongresiem Maskavā un atbalsta Rīgas domes akcijas, vismaz man neizraisa nekādu uzticību. drīzāk rodas aizdomas, ka situāciju un problēmas valstī daži kadri cenšas izmantot kādas trešās puses interešu nodrošināšanai Latvijā.
8 4 atbildēt
JĀ > vija 01.05.2016 09:41
Šie arodbiedrības vadoņi saņem ļoti labus atalgojumus un kas notiek ar Latvijas iedzīvotājiem, viņiem galīgi pie dibena
1 12 atbildēt
derdzas 01.05.2016 09:20
Beidzot arī Latvijā sāks strādāt arodbiedrības - Latvija darba ņēmējiem piemērojas neadekvāti lieli nodokļi, Latvija lai saņemtu uz rokas 100 eiro nodokļos ir jāsamaksa 765 Eiro -Lielbritānijā tie būtu 190 Eiro
8 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV