Eitanāziju lūdzošais Viesturs lūdz neterorizēt viņa ģimeni

Lai cik drūmi tas nebūtu, šobrīd Viesturam Bundžam nākas sabiedrībai lūgt papildus pēdējo vēlēšanos.
Publicēts: 03.05.2016, Komentāri: 15

Masu plašsaziņas līdzekļi jau tika ziņojuši, ka 45 gadus vecais Viesturs, kurš ilgstoši cīnās ar vēzi, ir lūdzis viņam saziedot 10 tūkstošus eiro, lai varētu mierīgi nomirt ar eitanāzijas palīdzību Šveicē.

Lai cik drūmi tas nebūtu, šobrīd Viesturam nākas sabiedrībai lūgt papildus pēdējo vēlēšanos: proti, neuzbrukt viņa sievai un bērniem ar jautājumiem, komentāriem, telefona zvaniem un sociālo tīklu ierakstiem.


"Dārgie, mīļie draugi, sekotāji sociālajos tīklos. Šodien biju LOC uz pirmo ķīmijas seansu. Mana dakterīte ir ļoti jauka un saprotoša. Pēc Sandras lūguma un bērnu dēļ es neturpināšu publiski paust viedokli eitanāzijas jautājumā. Atturēšos no informācijas sniegšanas medijos, līdz kādiem izšķirošiem notikumiem atturēšos. Dievs ir tikai viens, interpretācijas par viņu miljardiem. Skumji, ja sava, sev īpašā Dieva vārdā mēs esam gatavi uz vardarbību. Ka esam gatavi uz psiholoģiski vardarbību pret divus gadus nenormālā stresā un ciešanās dzīvojušu ģimeni, pret bērniem, kuri neskatoties ne uz ko, joprojām ir teicamnieki, lieliski, mīļi un apzinīgi bērni. Skumji, ka esam gatavi uz psiholoģisku vardarbību pret visu mūžu savu krustu nesušu, neaizsargātu sievieti, kura tik daudz ir paveikusi šo divu gadu laikā, pret skaistu, gudru un neiedomājami stipru sievieti. Man ir patiesi žēl, ka Jūsu Dievs Jums to liek darīt. Lai ko teiktu Eriks Stendzenieks te tomēr nav runa par pāris indivīdiem, bet gan par simtiem cilvēku, kuriem par visu svarīgāk šai dzīvē pēkšņi ir kļuvis, lai kāds gulētu gultā un turpinātu mocīties viņu Dieva izpratnes vārdā. Lai arī kā, bet neviens nevar man atņemt manu ticību Jēzum, jo tā balstās ticībā, nevis vēlmē izkalpoties. Tiešām lūgsim viens par otru. Arī par prieku, līksmību un gavilēm, lai tās ienāk mūsu dzīvē un piepilda to. Par Brīnumiem, kurus paveikt varam mēs paši.

PS par to kā man veicas ar Šveices dokumentu kārtošanu es, protams, ja būs interese esmu gatavs informēt savus draugus un tuvus paziņas".

Komentāri: 15
Autors: Kaspars Ūdris
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ARVIDS 06.05.2016 17:37
EITANĀZIJA...TĀ IR IZEJA TIEM CILVĒKIEM.....MAN BIJA
GRŪTI...FORMULĒT VIŅU LĒMUMUS AIZIET NO DZĪVES ĶĪMISKI
BETT NENORMĀLĀS MOKAS!!UN BEZIZEJA IR IZEJA!!!UZ
PILNĪGU DIEVA MIERU TUURR???
0 2 atbildēt
Princessa 04.05.2016 14:22
Ir nu gan liekuli cilveki! Ko tur var nosodit, tie cilveki ir iztuksoti, sapinati, sagrauzti, vai kads no laba prata ko tadu vispar daritu? SIiem cilvekiem cinas gars ir daudz lielaks neka citiem, tomer citreiz nakas pienemt smagus lemumus. Un si ir ta reizi! Lai Dievs ar Jums!
2 1 atbildēt
piedod 03.05.2016 19:06
Piedod, bet ko tad tu gaidīji, ja pareklamējies internetā?
2 19 atbildēt
Ligita 03.05.2016 18:10
Jā,man ļoti gribas nedaudz pateikt,,,arī savas domas !!!Mans mīļais cilvēks,mans vīrs,,jau gadu,ka ir aizgajis no šīs pasaules,,,diemžel pats,,,pats izlema un pats izdarīja to smago soli,,,Viņam bija vēzis,cinījas 5 gadus,,bet ,kad metastāzes pārņema visu organismu,,nu jā,,,,tas ir šausmigi,,drausmīgi pat aprakstīt,,ko cieš slimnieks,,kādas mokas,,kadas sāpes,,nav jau runa par tuviniekiem,,,bet arī tiem ir smagi noraudzīties tas ciesanu ,smaguma pilnas acīs,bet esam pilnīgi bezspecīgi,,nu nekādi nevaram palīdzēt,kā tikai kopā paraudāt,,JĀ,nosodit ir visvieglak,,arī man ta bija,pec visas traģedijas,kas notika,bet ziniet,visi ,kas šo lasa,nedod DIEVS kadam izciest tas briesmīgās mokas,,jo vezis apēd cilveku,burtiska nozīme,,Tikai stipri vīrieši var pieņemt tadu lemumu,varētu jau daudz vēl rakstīt,,lūdzieties par šo ģimeni !!!Es viņus nepazīstu,bet lūgšos arī par Jums !!! Turieties,,,un esiet stipri visos savos lēmumos un velu IZTURĪBU LIELU LIELU !!!Mana rēta vēl svaiga,,un sāp,,,tagad arī man sāp,,,turaties,,,un nosodīt cilvēku jau visvieglak,,,tā nevajag !!!Arī par mums runāja,,nosodīja,Un tad man pazvanīja,pavisam negaidīti macītajs,un jautaja,,kā man var palīdzēt!!! Tas bija brinums no mācītāja puses,,,Mīlēsim viens otru,,jo dzīve ir gara,bet mūžs ir īss!!! Lai JUMS VISS IZDODAS!!!
45 1 atbildēt
inese 03.05.2016 17:42
Vienīgais novēlēt viņa sievai spēku un izturību.
28 1 atbildēt
Lelde 03.05.2016 17:38
Latvieši tadi ir, ka tik pariet, cilveks izvelas savu ceļu un nevienam nav tiesibu to viņam parmest. Skatieties paši sevi, tik ļoti ticīgie, varbut baznicu neesat redzējuši.
32 3 atbildēt
vincis > Lelde 03.05.2016 19:33
Veselam slimu grūti saprast,tad viegli pamācīt,ne jau nu aiz gara laika un slinkuma cilvēks izvēlas eitanaziju...tās ir šausmīgas sāpes esiet korekti Jūs pārgudrie,nenosodiet bet jūtiet līdz...
18 1 atbildēt
!! 03.05.2016 17:14
Katram sava dzīve un savs ceļš.Ar kādām tiesībām kāds kādu var terorizēt.Tai sievai un bērniņiem ta jau gruti,bet vēl kāds terorizē.Tā ir viņa izvēle.Tas cilvēks mokās ĻOTI LIELĀS SAPĒS.Un gan jau šīs lēmums cilvēkam nenāca viegli.Jo ari viņam jaatstāj ģimene,bērniņi,mīļotā sieviņa.Un ik katrs kas terorizē to ģimeni padomājiet kārtigi pirms to dariet ,jo mēs neviens nezinām kas var notikt ar mums pašiem.Izturību!!!!
33 2 atbildēt
kaspars 03.05.2016 16:34
ko var visi uzbrukt vina gimenei cilveks velas nomirt normali jo ir slims.kas tur ko cilat to temu.
36 4 atbildēt
Iveta Pinka 03.05.2016 16:33
tieshi taa, bez pieredzes var saprast, ka taa vareetu buut. aizliegt eitanaaziju un melot taadiem pacientiem ar veltu ceriibu runaam ir egoistiski. vareetu pieveerst vairaak uzmaniibas un laika pacientiem, ko var izaarsteet
26 2 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV