Latvietis Harijs Vītoliņš nodēvēts par latviešu tautas nodevēju. VIDEO

Harijs Vītoliņš ir bijušais latviešu hokejists, spēlējis centra uzbrucēja pozīcijā, bijis Latvijas hokeja izlases dalībnieks. Pašlaik ir Kontinentālās hokeja līgas kluba Maskavas "Dinamo" galvenais treneris. Viņa vectēvs bijis pirmskara Latvijas hokeja izlases dalībnieks, vēlāk arī treneris. Tāpat hokeju spēlēja arī Vītoliņa tēvs.
Publicēts: 11.05.2016, Komentāri: 61
"Latviešu tautas nodevējs Harijs Vītoliņš. Lepna Georga lentīte!" - tik skarbi Vītoliņu nodēvējis Latvijas dzeltenākais slavenību portāls Vipi.lv, publicējot video fragmentu no 2016.gada 9.maija Pasaules čempionāta hokejā spēle Latvija-Krievija.

Izsenis jau zināms, ka treneriem un viņu palīgiem jābūt ģērbtiem vienotā stilā, taču pat pirmklasniekam skaidrs, ka latvietis Vītoliņš, kura vectēvs bijis pirmskara Latvijas hokeja izlases dalībnieks un hokeju spēlējis arī Vītoliņa tēvs, varēja šo Georga lentīti pie savas žaketes arī nepiespraust.

Izcilais latvietis, ilggadējais Latvijas Hokeja izlases kapteinis, talantīgais hokejists Harijs Vītoliņš arī Latvijā pārraidītajos TV kanālos zīmējas ar lepna izmēra Georga lentīti. Kaut kas patiesi neticams un iepriekš neredzēts no latviešu tautības slavenības.

Latviešu tautas nodevējs Harijs Vītoliņš. Lepna Georga lentīte!



Jūsu viedoklis gaidīts komentāru sadaļā.


Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ER 13.05.2016 11:02
Neko nodevīgu neredzu,vienkārša lantīte,ja ir jabut visiem treneriem sadai un taja diena tad ir jabut..Pateiksu atklāti a jums maksātu tad ne tādas lentītes spraustu,lūk tā ir patiessība
!nodevejs ir tas kurs nesa lentites vai staiga krievijas karoga krasas,bet tas kurs pa kluso sanem naudu no kāda un zog savā valsi luk kas ir nodevejs,,,,,,Kangars,,un tādu seit ir daudz ari valdiba ienemumu dienesta un citur...tie ir nodeveji,tie atnem naudu tiem kam vina ir nepieciesama,,,,teiksiet kas tu nospera paris K,tad ziniet tie paris K kadam 100 eur ir izdzivosanas jautajums...taka nav te ko Vitolinu apcelt...
1 1 atbildēt
Dy 12.05.2016 20:29
Man arī bija neizpratne, ieraugot šo lentīti pie Vītoliņa žaketes? Un arī Znarokam šī pati lentīte?!
1 1 atbildēt
gunis 12.05.2016 02:11
Kuram vēl nav skaidrs,ka sports jau sen ir pārvērsts par biznesu un uzspļaut politikai,ja samaksās,tad arī pionieru kaklautu uzsies.
71 0 atbildēt
skabarga > gunis 12.05.2016 09:59
Politiku vispār vajadzētu atdalīt no sporta.Atceros 80.gada olmpiādi,kad ASV viņu boikotēja.Cik daudz ir sportistu,kas visu mūžu trenējas ,lai vienreiz piedalītos sacensībās ar lielām izredzēm vinnēt, bet atrodas kāds resnītis politiķis , kas viņam to sapni atņem . Un politiķim ir nospļauties , jo sev viņš neko nav atņēmis.
1 0 atbildēt
Ewa 12.05.2016 02:00
Pag, bet es nesaprotu - kur ir problēma? Cilvēks atrodas citā valstī, strādā citā valstī un tā ir tikai viņa izvēle ko spraust sev pie krūtīm. Vai tikai tas, ka viņš dzimis, audzis Latvijā, un viņa vecāki ir latvieši, automātiski uzliek viņam par pienākumu visu mūžu sev pie sirds nēsāt sarkanbaltsarkano lenti? Zinu, izklausos skarba, bet riebjas man tik, atvainojos, tups patriotisms - valsts nodevēji uzreiz skaitās it visi tie, kuri aizbrauc prom no valsts vai arī atrod labāku dzīvi citur. Arī es, tiklīdz man radās iespēja pašai doties savā dzīvē, pametu Latviju, jo nekad neesmu izjutusi ar to nekādu saikni, ja neskaita to, ka esmu latviete. Labākais lēmums manā dzīvē, jo, ja latvieši ir tādi cilvēki, kādi raksta šos komentārus (un tas jau nevienam nekad nav bijis noslēpums, ka latvieši ir riebīga, skaudīga tauta, kura vienmēr aiz muguras aprunās un bez sāls noēdīs visus tos, kuriem veicas labāk), tad esmu laimīga, ka dzīvoju civilizētā valstī, kur apkārt nav nenovīdīgi ļautiņi, kuri visu savu žulti un riebumu anonīmi izgāž internetā pār citiem. Vismaz pēc rakstības stila un komentāros paustā naida var redzēt kurus dieviņš ar prātu nav apdalījis. Tik, lūdzu, neaizrijaties ar savu žulti! :)
10 13 atbildēt
Ewai > Ewa 12.05.2016 20:36
Ar mums te LV viss kārtība. Šķiet esi vēl ļoti jauna, tāpēc neaptaisi savu zemīti, kā Tu to te izdarīji. Varbūt vēl būs jāatgriežas. A ja Tev tur kur esi ir labāk, lai Tev veicas. Šajā gadījumā žults nāk no tevis, ...arī agresija.
1 0 atbildēt
Patriots > Ewa 13.05.2016 11:11
Tiesi ta piekritu pilniba-----seit audzina patriotus kuri ka sunisi ies pavada un maksas mistiskos nodoklus seit -kautkadiem idiniem kuri dzivos ka nieres taukos....katram ir briva izvele kur un ka pelnit naudu!!!!Znaroks un Vitolins ir malači,,,ne kuram katram atļautu vadit krievijas izlasi,,,,Tas nav ka seit atrod kādu treneri kas piekrit par kapieikam aizbraugt uz PC hokeja un tad liek jaunu-jo Kira žmogojās,,,,ko vispar runāt par sportu šeit kauneties vajag nekad nav naudas tam,,,bet visi grib lai sportisti un kmandas startetu augstakaja limeni...
0 1 atbildēt
trollis 12.05.2016 00:39
Atkartoju,latviešiem stulbeņu tekoši pieticis,bet tas nau par Vitoliņu.Rej par ne jau šo lenti,bet par to ka cilveks kautko var nopelnit.
4 3 atbildēt
pucite 12.05.2016 00:37
TĀDU NODEVĒJU NO KOMANDAS ĀRĀ ,BET LABĀK LAI PALIEK NAŠĀ RAŠĀ PAVISAM !!!
36 3 atbildēt
trollis 12.05.2016 00:33
Stulbeņu latviesiem vienmer ir pieticis.Bet tas nau par Vitoliņu,bet gan par stulbeņiem kas raksta tos tizlos komentarus.
5 3 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV