Saeimas deputāta Elksniņa bēgošā līgava! Aizbēgusi pie Magoņa kukuļdevēja Igaunijā

Andrejs Elksniņš atklāj, ka abi ar draudzeni Katrīnu ir no Daugavpils. Te dzimuši un auguši, un ieguvuši izglītību. Andrejs un Katrīna ir pazīstami jau vairākus gadus, un abiem ir kopīgi paziņas, tādējādi bieži vien viņi satikušies draugu pasākumos. Abu starpā uzvirmojušas romantiskas jūtas.
Publicēts: 25.05.2016, Komentāri: 8
Interneta vidē uzvirmojušas runas, ka Saeimas deputāta Andreja Elksniņa (33) līgava Anastasija Udalova (27) uzsākusi attiecības ar vienu no bagātākajiem Igaunijas cilvēkiem – miljonāru Oļegu Osinovski (49). Tiesa gan, Elksniņš atzīst, ka nevēlas, lai viņu vairs saista ar Anastasijas vārdu, jo abu attiecības jau sen kā beigušās un viņi vairs netiekas. Šobrīd deputātam izveidojušās nopietnas attiecības ar astoņus gadus jaunāku simpātisku bruneti Katrīnu, vēsta Brīvdienu žurnāls Vakara Ziņas.

Astoņus gadus jaunāka mīla

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Andrejs Elksniņš atklāj, ka abi ar draudzeni Katrīnu ir no Daugavpils. Te dzimuši un auguši, un ieguvuši izglītību. Andrejs un Katrīna ir pazīstami jau vairākus gadus, un abiem ir kopīgi paziņas, tādējādi bieži vien viņi satikušies draugu pasākumos. Abu starpā uzvirmojušas romantiskas jūtas. Kopš 2015. gada oktobra Andrejs un Katrīna ir kopā kā pāris. Tiesa gan, Katrīna šobrīd vēl dzīvo starp divām pilsētām - Rīgu, kur studē, un Daugavpili, kur dzīvo jaunās sievietes vecāki. Andrejs ir ļoti galants vīrietis un nosaka, ka ļoti vēlas pasargāt Katrīnu no negatīviem komentāriem. «Meitene ir ļoti jauka un atvērta, tāpēc nevēlos, lai viņai kāds nodara pāri,» ar vīrišķīgu gādību par savu mīļoto teic Elksniņš.


Pāra draugi zina stāstīt, ka Andrejs un Katrīna arī iecienījuši kopā ceļot un iepazīt jaunas vietas. Vaicājot, vai Saeimas vasaras atvaļinājums deputātam jau saplānots, viņš atzīst, ka kaut kas jau ir padomā, kā varētu baudīt atvaļinājumu kopā ar draudzeni. »Vakara Ziņas« papētīja Katrīnas «Facebook.com» profilu, kur atradām dažus krāšņus fotoattēlus no jaunās sievietes ceļojumiem. Fotogrāfijās diemžēl Katrīnai nav blakus Andreja- viņš tobrīd iemūžināja savu izskatīgo draudzeni.

Deputātam aiz muguras jau ir attiecību pieredze. No iepriekšējām attiecībām viņam aug divi dēli Vlads un Daniels. Elksniņš esot lielisks tēvs, viņš ne tikai nodrošina dēliem materiālo labklājību, bet arī aktīvi piedalās viņu audzināšanā.

Kāzu vietā aizbēg pie Igaunijas bagātākā cilvēka

Pirms Saeimas deputāts Elksniņš uzsāka attiecības ar izskatīgo bruneti Katrīnu, viņš bija kopā ar citu skaistuli - Anastasiju Udalovu. Politiķu aprindās jau runāja, ka Elksniņš tik ļoti ir iemīlējies, ka drīzumā gaidāmas kāzas. Draugi Anastasiju jau dēvēja par Elksniņa līgavu. Taču diemžēl liktenis bija lēmis citādi. Pāris 2015. gada vasaras nogalē pašķīrās. Abu draugi bija ļoti apbēdināti un zināja stāstīt, ka ne jau Elksniņš pameta Udalovu, bet otrādi. Runā, ka Anastasija izdarīja savu izvēli un aizbēga pie igauņu miljonāra, jo viņai patīk grezna un labi nodrošināta dzīve.

Šobrīd ar jaunu sparu uzvirmojušas runas, ka Anastasija Udalova tiekas ar Oļegu Osinovski. Miljonārs pēc 30 gadu kopdzīves ar sievu Irīnu kārtojot šķiršanos. Savukārt Udalovas «Facebook.com» profilā attiecību statuss norādīts kā saderinājusies. Elksniņš gan izvairās no sarunas, vai pārdzīvojis šķiršanos no Anastasijas, un norāda, ka nevēlas vairs runāt par šīm attiecībām. Kopš pērnā gada, kad abi pašķīrās, Elksniņš vairs ne reizi nav saticies ar Anastasiju un nezina arī, kā viņai klājas un ar ko viņa šobrīd ir kopā.

Latvijas Televīzijas ziņu raidījums «Panorāma» pētījis igauņu miljonāra Osinovska biogrāfiju. Viņa kapitālu igauņu laikraksts «Äripäev» aplēsis vairāk nekā 286 miljonu eiro vērtībā. Turklāt mediji apraksta viņa plašos sakarus ar dažādām ietekmīgām personām un aprindām. «Svarīgi piebilst, ka Osinovskis darbojas gan Ukrainas, gan Krievijas tirgos. Viņš nodrošina sastāvus kravu pārvadājumiem arī Somijā. Un uzņēmums sācis darbu arī Gruzijā, turklāt ne tikai dzelzceļa, bet arī hidroenerģētikas jomā, veicot investīcijas četru hidroelektrostaciju izbūvē. Vienojošais Osinovska projektos ir to stratēģiskā un valstiskā nozīme, kā arī nepieciešamība pēc augsta līmeņa kontaktiem,» teikts «Panorāmas» pērn veidotajā sižetā. Turklāt Osinovski Latvijas Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs tur aizdomās par pusmiljona eiro kukuļa došanu «Latvijas dzelzceļa» bijušajam šefam Uģim Magonim.

Par miljonāra izredzēto Udalovu Satiksmes ministrijas mājaslapā pieejama informācija: «Satiksmes ministrija kā VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» (LAU) akcionārs ir apstiprinājusi Nominācijas komisijas izvirzīto Anastasijas Udalovas kandidatūru LAU valdes locekļa amatā ar šā gada 26. aprīli.».

Elksniņa jauno līgavu, studenti Katrīnu var apskatīt šeit, Vakaru Ziņu internetversijā

Savukārt vienīgo Anastasiju Udalovu tīmekļa vidē izdevās atrast ļoti seksīgu beibi. Vai īstā, to pierādīt nevaram
Komentāri: 8
Autors: Kaspars Ūdris
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

27.05.2016 09:50
tarakāni pa burku ņemas.
0 0 atbildēt
E. 27.05.2016 01:38
Pēdējā rindkopa ir pati interesantākā. Sanāk, ka Osinovskis tik ietekmīgs, ka savu brūti iebīda Valsts autoceļu uzturētāja valdē! Jo nekādīgi citādi tāds jauns Daugavpils skuķīts tādā robā nevarētu tikt, kā tik pareizajiem puišiem atsūkājot.
3 0 atbildēt
pēē 25.05.2016 20:53
A MAN PIE KAAJAS ,JEI BOGU ,NU GAN IR SLAVENIIBAS
3 0 atbildēt
romells 25.05.2016 20:14
gadās visādi!ja es36gados skupstijos ar vēl ne18gadīgu sievieti!un pecākk nevarēju tikt vaļā!no slimas grūti tikt vaļā!itseviški ja pirmās grupas šizofrēnija!ceru ka atsējos!3gadus netraucē,moš gadā trīsreiz pa telefonu pazvana un nomet!a pagājuši jau10gadi!bail pat kādu noskūpstīt!kam navda,tas maksā!
12 9 atbildēt
vau > romells 25.05.2016 20:34
tev ar steigu uz psiheni!!!
1 0 atbildēt
Latvietis, arī Andrejs 25.05.2016 19:02
tas ka latviešu izcelsmes deputāts var strādāt krievu interforntes un Kremļa konjunktūras partijā ir absolūti nekorekti pret šīs zemes tautu
23 1 atbildēt
Vārds > Latvietis, arī Andrejs 26.05.2016 11:52
ļoti lielas šaubas par to latviešu izcelsmi..
Tik lielu vēlmi nobadīt Latviju latviešos būtu grūti sastapt
0 0 atbildēt
:)) 25.05.2016 19:01
Elksniņš īstā meksikāņu seriālā ierauts
15 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV