Par bērna nolaupīšanu meklēšanā izsludināts populārais gejs Atis Artemjevs

Starptautiskā meklēšanā izsludināts populārais Latvijas modes dizainers Atis Artemjevs, kurš ar bērnu devies nezināmā virzienā.
Publicēts: 27.05.2016, Komentāri: 16
Valsts policija meklē kādreiz starptautiski novērtēto Latvijas modes dizaineru Ati Artemjevu, kurš ar dēlu devies nezināmā virzienā.

Valsts policija preses paziņojumā vēsta, ka 1979.gadā dzimušajam vīrietim bāriņtiesa ir pārtraukusi aizgādības tiesības pār dēlu, taču Artemjevs, ignorējot bāriņtiesas lēmumu, ar bērnu ir devies nezināmā virzienā.

Bērns nolaupīts no krīzes centra Ventspilī, - pastaigas laikā pēkšņi ar varu ievietots automašīnā.

Zināms, ka 2016.gada 22. maijā, Atis no krīzes centra Rīgā nolaupījis bērnu un devies nezināmā virzienā. Artemjevam bija liegts tuvoties bērnam pēc tam, kad viņš jau iepriekš bija rīkojies līdzīgi.

Nacionālās Ziņu aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka meklētais vīrietis ir Latvijas modes pasaulē pazīstamais dizainers Atis Artemjevs.

Meklētais bērns ir piecus gadus vecs, aptuveni 103 centimetrus garš, bija ģērbts zili sarkanā kreklā, gaiši zilās džinsu biksēs un zilos apavos.

Ikvienu, kurš ir redzējis vai kuram ir kāda informācija par vīrieša atrašanās vietu, policija aicina nekavējoties ziņot pa tālruni 67086000, 67086044, 27892080 vai 110.

LASIET ARĪ: Skandalozais modes mākslinieks Atis Artemjevs apzadzis itāļu uzņēmēju   "Zilais"Artemjevs būs tēvs

Šovbiznesa pasaule vēsta, ka Artemjevs jau iepriekš iekļuvis vairākos skandālos sakarā ar savu netradicionālo seksuālo orientāciju. Neoficiāla informācija vēsta un arī šobrīd ļaudis mēļo, ka uztraukums par bērna drošību varētu būt saistīts tieši ar šo aspektu.

2008.gadā Atis Artemjevs, nevienu īpaši nebrīdinot, esot pametis Latviju, dzimtenē atstājot vīlušos klientus, sadarbības partnerus, īres parādus un sāpinātus draugus.
Riga Fashion Week 2010.gada atklāšanas pasākumā Rīgas lidostā firmas Luxotica group pārstāvis parādījās T kreklā ar uzrakstu "Atis Artemjevs, apmaksā parādu!".

Senāk Ata Artemjeva dēļ greizsirdības mīlas mokās kāds puisis mēģinājis izdarīt pašnāvību, bet aktieris Ivars Stonins esot pametis Nacionālo teātri, pēkšņi aizbēgot uz Ameriku. Par Artemjeva skandalozajām geja gaitām lasiet Apollo

Artemjeva bilžu galerija
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

info 28.05.2016 02:55
Perhaps some of you are interested in the facts of the case since there seems to be some confusion in these comments. The child was abducted from a crisis center where he was staying with the mother. They were at the center at the request of the social workers to protect both the mother and son from Atis as well as his boyfriend Paulius Jankauskas (themicecream.com). In addition to this being the third abduction Atis and boyfriend have committed, Paulius is also under criminal investigation for child molestation.

The mother is American. She has been unable to leave because Atis stole the child's US Passport. Obviously she has not wanted to leave her son behind so she is forced to deal with a legal system that is new to her in a language that is not her first. Also, Atis has very corrupt friends, and this has further complicated the situation. She is also not willing to kidnap her son as the father is willing to do, so she has been trying to work within the Latvian legal system.

This situation has caused terrible trauma to mother and son, and they should be in all of our thoughts.

All of these facts are verifiable, so I would encourage the news media as well as anyone reading this to investigate this situation fully. Due to these terrible circumstances it is essential that the child be returned to the mother and crisis center as soon as possible for his own safety.
14 1 atbildēt
Milena 28.05.2016 00:26
te nu gan savākušies komentatori, šķiet pašu Artemjevu ieskaitot
11 1 atbildēt
Skaisti 27.05.2016 23:23
Kaa viena amerikaaniete ar smagi korumpetu LV baarintiesas amatpersonu leemumiem vazaa aiz deguna valsts policiju un teeree nodoklu maksaataaju naudu un absoluuti ne berna interesees traumeejot luksus apstaakloss dziivojossa beerna psihi patversmee. Noveelu kaut ikvienam beernam buutu tik miiloss un labs teetis!
1 13 atbildēt
neglīti > Skaisti 28.05.2016 00:25
no kurienes Tev tāda informācija??? Ja vien, protams, neesi Artemjevs Atis...
25 1 atbildēt
Skaidri un gaisi > neglīti 28.05.2016 08:11
Aciim redzami. Valsts policijai vajadzeetu veerst uzmaniibu uz maates motiiviem, izmantotajiem lliidzeklliem un patieso nosprausto meerkki
1 1 atbildēt
VELLS 27.05.2016 19:45
aPTRACIS! ATŅEMT VIŅAM NEVAINĪGO ZĒNU AR VARU!
14 0 atbildēt
Ligita Tetere 27.05.2016 19:44
Tiešām murgs! ;)
7 0 atbildēt
Ligita Tetere 27.05.2016 19:43
Kur populārs gejs bērnu dabūja? :D
6 0 atbildēt
Marija Gabreme 27.05.2016 08:23
Viņu var saprast: viņam taču vairs nekad mūžā nebūs savu bērnu, jo gejiem Eiropa māca, ka orientācija no pretējā uz savu dzimumu var dzīves laikā mainīties, bet atpakaļ vairs nespēj mainīties.
25 0 atbildēt
mumis 27.05.2016 07:13
ko te cepties par vienu pedinu mums pilna saima ar tadiem un tiek slepti un tureti goda
54 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV