Rīdzinieces, fetišistes Džūlijas Vangas pašnāvības, smaržas, lāsti un ekstrasensa talants

Ekstrasensu cīņu uzvarētājas, rīdzinieces Džūlijas Vangas atzīšanās.
Publicēts: 07.06.2016, Komentāri: 22

“Ekstrasensu cīņu 15. sezonas uzvarētājas rīdzinieces Džūlijas Vangas caururbjošais skatiens hipnotizē un izraisa bailes. Mistiskās spējas, ko viņa raidījumā demonstrē ar neuzspēlētām emocijām un vieglumu, liek asinīm riņķot straujāk,” atsaucoties uz “Ievas stāstiem”, par skandalozo ekstrasensi vēsta Skaties.lv.

Neparastā dzimšana

Džūlija Vanga dzimusi 1982. gada 19. oktobrī Vācijas pilsētā Firstenbergā, kur padomju armijā dienēja viņas tēvs. Džūlijas mamma jau grūtniecības laikā saprata, ka gaida neparastu bērnu.

”Piedzimu grūtniecības vienpadsmitajā mēnesī,” stāsta Džūlija Vanga. ”Līdz dzimšanai man trīs reizes bija jānomirst. Mamma iekļuva avārijā, grūtniecības laikā viņai operēja apendicītu, bet dzemdību laikā mani gribēja nogalināt akušiere. Mamma centās noskaidrot viņas rīcības iemeslu, bet šī sieviete mīklaini pazuda no slimnīcas – it kā viņas tur nekad nebūtu bijis.”


Vientuļā bērnība

Drīz pēc meitas piedzimšanas ģimene pārcēlās uz Maskavu, pēc tam – uz Rīgu. Džūlijas ikdiena rit starp Maskavu un Rīgu. Viņa dzīvo kopā ar mammu. ”Mums ar mammu ir tuvas attiecības. Esmu ģimenē vienīgais bērns. Bija laiks, kad mamma mani nesaprata. Mūsu attiecības mainījās tikai tad, kad viņa beidzot mani pieņēma tādu, kāda esmu. Vairākas reizes savas savādības dēļ esmu mēģinājusi izdarīt pašnāvību, esmu pārdzīvojusi klīnisko nāvi.

Bērnībā biju introverta, noslēgusies savā pasaulē. Vienaudži mani neieredzēja par to, ka jau agri lasīju nopietnas grāmatas, zināju to, ko nezina viņi, ārēji, un protams, arī iekšēji, no viņiem ļoti atšķīros. Vecāki mani vairākas reizes izņēma no bērnudārza, jo es biju baltais zvirbulis. Reiz lasīju grāmatu un kāds zēns uzbēra uz tās smiltis. Es viņam iekodu rokā līdz kaulam. Skolā bērni pat centās mani izgrūst pa sestā stāva logu. Beidzamajā brīdī klasē ienāca skolas direktors un sagrāba mani aiz rokas. Tos, kas gribēja ar mani izrēķināties, viņš mazliet sodīja. Vēlāk viņus mazliet sodīja dzīve.

Spēju atklāšana

Kopš septiņu gadu vecuma Džūlija apzinājās savas spējas, taču tās neafišēja, jo ātri saprata, ka šīs zināšanas var pagriezties pret viņu.

”Reiz kaimiņienei teicu, ka viņas vīram slims kuņģis, tāpēc kaitīgi ēst šašlikus. Kaimiņš pārēdās gaļu, un viņu aizveda uz klīniku, bet sieva vīra veselības problēmās vainoja mani.”

Mākslinieciskās spējas

Džūlija Vanga ir galēji radoša personība. Mācījusies Maskavas teātra institūtā, studējusi arī estrādi un džezu. Viņa raksta mūziku un ar savu rokgrupu uzstājas privātklubos un ballītēs. Džūlija iemantojusi popularitāti ne tikai satriecošās ārienes dēļ, viņas balss skan četrās oktāvās. Aktrises prasmes viņa spodrinājusi vairākās epizodiskās lomās mākslas filmās un televīzijas seriālos, viņa piedalījusies arī mūzikas klipos un reklāmas rullīšos. Džūlija raksta dzeju, viņa strādājusi par dīdžeju un modeli.

Viens no viņas beidzamā laika fetišiem ir smaržas. Parfimēres arodu viņa apguvusi Francijā. ”Man patīk radīt savus aromātus, tos uzlādējot ar maģisku spēku. Smaržām varu pievienot aromātus, kas cilvēkam dod pārliecību, ir arī aromāti, kas pievilina otru pusīti. Es pati esmu iecienījusi vintāžas smaržas, piemēram, Magie Noire. Smaržas ir spēcīgākais psiholoģiskais enkurs, labākais antidepresants.”

”Es nepārvaldu maģiju, es pati esmu maģija”

”Es atceros visas savas 150 iepriekšējās dzīves. Vienā no tām esmu bijusi priesteriene kulta dievam Ra. Es esmu Haosa gars, un man piemīt neierobežotas spējas un prasme izzināt, kas nebeigsies pēc kārtējās fiziskās nāves..

Lai sieviete kļūtu pašpārliecinātāka, viņai ir jāpieņem gan sava āriene, gan iekšējais es. Daudzi kautrējas koši ģērbties, baidās, ko teiks citi, un baidās paši no sevis.

Es ne. Es varu uzvilkt zaļu parūku un to nēsāt visu dienu. Jau trīspadsmit gadu vecumā nokrāsoju rozā matus, krāsoju melnas lūpas. Tās var būt arī zaļas vai zilas. Mani nepieņem sabiedrība, bet arī es nekad neesmu jutusies labi starp parastiem cilvēkiem. Tādu kā es ir ļoti maz. Mēs esam izmiruši.
Komentāri: 22
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: Skaties.lv, BB.Vesti.lv, Vipi.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Biruta Baha Ex - Loce 08.06.2016 17:42
Gribētos satikt Tevi DŽūlija (love)
Atbildēt
3 0 atbildēt
Guna Bajāre 08.06.2016 17:41
Cik zinu ar savam spejam vinja nepelna naudu tas ir tapat ka medit Kluniju Italija pie vinja villas.Ka jebkuru zinamu cilveku var satikt nejausi ja neesi vinja pazinja vai draugs
1 0 atbildēt
Rets Retais 08.06.2016 17:10
Visu laiku viņa bija modele no Maskavas, tagad pēkšņi ir no Rīgas..:D :D
0 1 atbildēt
labrīt > Rets Retais 08.06.2016 17:10
viņa ir dzimusi rīdziniece
1 0 atbildēt
Lita 08.06.2016 12:20
Sapnī esmu ar viņu satikusies,bet vēlos dzīvē satikt.Debešķīga un apbrīnojama.
3 0 atbildēt
Iveta 08.06.2016 11:14
Kā ar Vangas varētu sazināties.Es viņai ticu.
4 0 atbildēt
nevārds > Iveta 08.06.2016 20:58
Ar Vangas nevar sazināties,bet ar Vangu var.
0 0 atbildēt
Olita 08.06.2016 10:31
Man šī meitene patīk. Viņa ir tiešām īsta, patiesa, bez meliem, kā ir tā saka. Savs skatījums uz visu. Attieksme pret visu ir fascinējoša. Esmu lepna ka viņa pārstāv Latvijas vārdu. Mums ir kaut kas īpašs - viņa. Mums ir ko pamācīties no viņas. Lai viņai veicas, lai izdodas.
8 0 atbildēt
Gammy 08.06.2016 10:16
cilvēks no savas nepiepildītās un vientuļās bērnības tagad vēlas sevi pierādīt kā iezemieti.Spējas sievietei ir nenoliedzami,tikai palīdzību viņai pajautāt nav iespējams,jo sieviete neatklāj kur viņa ir sastopama.Pēc palīdzības grieztos miljoniem cilvēku un saprotams,ka visiem palīdzēt tāpat nespēs.Cilcēkiem daudz kas jāmaina arī sevī nevis jāgaida,kad ko priekšā pateiks!
3 2 atbildēt
airina 08.06.2016 08:40
Varu viņu tikai apbrīnot,tas, ko viņa spēj paveikt, vienkārši prātam neaptverami, jūtu viņai līdz, jo saprotu, ka viņas dzīve ir ļoti sarežģīta
5 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV