1000 eiro prēmija! 'Vai tiešām ļausim blēdim, zaglim Rasnačam izsprukt sveikā?'

"Vai tiešām ļausiet blēdim un zaglim Rasnačam izsprukt sveikā?" - vaicā portāla Pietiek.com veidotāji.
Publicēts: 04.07.2016, Komentāri: 32

"Vai tiešām ļausiet blēdim un zaglim Rasnačam izsprukt sveikā?" - vaicā portāla Pietiek.com veidotāji.

"Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, kurš otrdien aizbēga no žurnālistu jautājumiem par savu „ārkārtas izņēmuma līgavaiņa skapja” pārvadāšanu ar viņa ministrijas auto, tā politiķim ietaupot dažus desmitus eiro, trešdien jau paziņoja, ka šis jautājums esot „izsmelts” un ne uz kādiem jautājumiem viņš vairs neatbildēšot. Tā kā šķiet, ka atšķirībā no „Belēviča gadījuma” šoreiz principialitātes vērsties pret sīko valsts apzadzēju nepietiks ne premjeram, ne viņa partijas vadībai, ir tikai viens veids, kā neļaut melim un gnīdam Rasnačam izsprukt sveikā.

Par to, ka Rasnačs melo vismaz detaļās par savu „ārkārtas skapja gadījumu”, nav ne mazāko šaubu, - jau stāsts par to, kā pusdienlaikā četrdesmit minūtēs viņš ar ministrijas mikroautobusiņu esot spējis no Tieslietu ministrijas ēkas aizbraukt līdz Āgenskalnam, tur ar šofera palīdzību nonest no dzīvokļa un iekraut busiņā slaveno „līgavaiņa skapi”, aizbraukt līdz A. Čaka un Lāčplēša ielu krustojumam, atrast vietu, kur novietot auto, izkraut no tā skapi, uznest to uz dzīvokli un tad atgriezties Tieslietu ministrijā, ir acīmredzami meli.

Taču, pēc visa spriežot, šie ir tikai sīkākie no tieslietu ministra meliem. Neviens no viņa „līgavas” kaimiņiem nav gatavs stāties kameras objektīva priekšā, taču neoficiāli Pietiek ir stāstīts, ka papildus skapja vešanai ir notikusi vēl otra, daudz vērienīgāka „līgavaiņa pārcelšanās”, kurā izmantotas vismaz divas ministrijas automašīnas, pārvedot lielāko ministra iedzīves daļu. Lieki teikt, ka, pēc visa spriežot, arī par šo pārvākšanos ministra vietā maksājuši nodokļu maksātāji.

Ir tikai viens veids, kā šos melus atklāt, - ir pilnīgi droši, ka „līgavaiņa pārcelšanās” ir iekļuvusi kādu videonovērošanas kameru redzeslokā. Nepieciešams tikai šos nofilmētos kadrus atrast – un tas nav tik neiespējami, kā varētu šķist, jo ir virkne detaļu.

Brauciena laiks: šāgada pavasaris, cik zināms, agra rīta stunda. Brauciena maršruts: Tieslietu ministrija – Āgenskalns – Lāčplēša iela 48. Iespējami izmantotās automašīnas – viena vai vairākas no šīm četrām: TOYOTA AURIS – numurs KG273, VW CARAVELLE – numurs JS789, ŠKODA SUPERB – numurs KJ1509, ŠKODA SUPERB – numurs KH9895.

Tā nu Pietiek izsludina konkursu ar pavisam vienkāršu uzdevumu – mēs kaut kā sakasīsim un izmaksāsim 1000 eiro tam (vai tiem), kas spēs sameklēt un mums nodot (protams, publiskošanas nolūkos) videoierakstu, kurā redzama sīkā valsts apzadzēja un blēža, pašreizējā tieslietu ministra Dzintara Rasnača pārvākšanās pie „līgavas”, izmantojot ministrijas transportu. Pilnīgu konfidencialitāti, protams, garantējam. Neļausim blēdim un zaglim Rasnačam izsprukt sveikā!" - portāla Pietiek.com paziņojumā.

Rakstiet!

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Jānis Girgins 14.07.2016 08:14
tie tarpi dzivo no musu lidzekliem,
1 0 atbildēt
Zināšanai 09.07.2016 15:23
Rasnača nomelnošanas kampaņa tika uzsākta pēc tam,kad viņs noteikti iestājās pret Stambulas konvenkcijas parakstīšanu, tādējādi traucējot zilajiem fašistiem viņu nodomos par jaunatnes pedalizāciju.
Bet Beleviča-jo bija pret ĢMO, atklāti brīdinot tautu ka viņa tiks indēta ar Amerikas ģenētiskajiem produktiem, ja tiks parakstīts līgums starp ASV un ES
1 1 atbildēt
pēteris 05.07.2016 20:20
Bļēģ ko tādu viņš izdarija?To ka viņi visi tur ir blēži to mēs zinām.Bet draugi mīļie katrs no jums izdarītu tieši tāpat..pārvestu skapi ar darba auto.Padomājiet par ko cepaties..ir taču daudz nopietnākas lietas par ko gan vajadzētu pat stroķus pielietot.
3 1 atbildēt
re: 05.07.2016 09:54
tieslietu ministrs un ar šoferi nesa skapi,noticēju gan,bet ja tas pa tiešām notika,tad gribētos redzēt kā viņš turpināja pildīt savus tiešos pienākumus,vai viņam nepietika naudas vai prāta pasūtīt to darbu organizācijai kura ar to nodarbojas,bet citādi man ir pofig ko tas darbonis darīja ar to skapi,viņš jau to skapi nenozaga,domāju ka tas ir darba disciplinārais pārkāpums kuru jāizskata ministru prezidentam un tā maigi jāiedod pa pakaļu,lai citi saprot ka tā nedrīkst darīt.1000 pa video norāda to ka viņš kādam traucē un tas ir pasūtījums.
5 0 atbildēt
ome:) 05.07.2016 09:34
Nu tad laiks pienācis izķidāt un izgaismot visus valsts līdzekļu šķērdētājus par pēdējiem 20 un vairāk gadiem, tos kas tā pa krietnam ir uztankojuši savas bankas kartes - tas nu gan būtu īsts brīnums un atklātības BUMS ! Dodiet lielo sarakstu ar visiem grēkāžiem, kuri "uzupurējoties" tautas naudu paslēpuši savam kreklam tuvāk :)Lai dzīvo atklātība !
Kā tur bija tas teiciens - sīkos blēžus cietumā, bet lielos ...
Viena taisnība visiem = kāds reiz tā teica, un tas bija pareizi.
6 0 atbildēt
nor4iks 05.07.2016 01:34
pilnigs gaters. jasak arii pub;icet visi aldaris cido grupa cesu alus un veel simtiem kompaniju kur tirdzniecibas parstavji ikdiena un ar weekendos izmanto darba transportu sev gimenei izbraucieniem brivdienas marketas darba masinas. par mentiem nemaz nerunasim siko vadashanau uz skolu un sievas mashu vizinashana ar trafaretajiem autiniem pa bankam dienas laikam. cmoon vnk tauta VNK NOPIETNI rodas jautajums?
0 2 atbildēt
annina 04.07.2016 23:10
pesionari riga par brauksanas talonu ir gatavi uz jeb ko interesanti par ko jus seit varaties saima visi dzivo un shemo ja citi butu tik pukaini un balti tad.ari Rasnacs butu padomajis iekams darijis kadam briesmigi skauz tas vina kresls atveriet acis un paskatieties kas visapkart notiek
6 5 atbildēt
zane > annina 05.07.2016 11:07
Domā ,ko runā!!!!!PENSIONĀRI GATAVI UZ JEBKO!!!!!Pašai sajēga ir ,ko pateici?Jādomā,ka nekad nebūsi pensionāre ar mazu pensiju.Un tas ir sen nodrāzts teiciens par pensionāriem uz da jebko!!!!
4 0 atbildēt
es 04.07.2016 22:37
Ak dievs, tak visi viņi tur zog, dirš un pirž. Vienu pieķēra, tāpēc to zākās?
Tiešām darba mašīnas izmantošana, par to samaksājot no savas kabatas, ir tik milzīgs pārkāpums? Nez kāpēc visas miljonu izsaimniekošanas tiek pieminētas un pēc 1 dienas aizmirstas, jo nāk jau jaunas lietas, par ko rakstīt.
10 5 atbildēt
viks > es 04.07.2016 23:13
jaa vajag zakat un drazt lai nakamais padoma
10 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV