Jūrmalas policijas šefu Melni varēja atlaist tikai piedzērušos un agresīvu

Īpaši „Saudzējamo” Jūrmalas policijas šefu atstādina tikai pēc ziņām par dzēruma kautiņu
Publicēts: 14.07.2016, Komentāri: 8

Raksts pirmoreiz publicēts Latvijas Avīzē.

Tikai tad, kad vienlaikus vairāku mediju rīcībā nonāca ziņas par dzēruma kautiņu, kurā esot iesaistīts Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa priekšnieks Aleksandrs Melnis, policijas vadība pirmdien pieņēmusi lēmumu par viņa atstādināšanu no amata. Līdz tam A. Melnis bija viens no redzamākajiem Valsts policijas „saudzējamo kastas” pārstāvjiem - vēsta portāls Pietiek.com .

„29.jūnijā Jūrmalas patruļpolicijas policija naktī izbrauca uz Kauguriem Skolas ielu, jo notiek kautiņš. Policisti konstatēja, ka vainīgā persona slēpjas krūmos līdz pusei plika, uzbruka policistiem, un tie izvilka ārā un iepūta agresīvajam uzbrucējam asargāzi, uzlika rokudzelžus, jo bija agresīvi noskaņots un loti iereibis. Atveda uz dežūrdaļu un konstatēja, ka šī persona ir Jūrmalas valsts Dubultu policijas priekšnieks Aleksandrs Melnis, zem kamerām visus necenzēti lamāja un solīja visus atlaist no darba,” – šāda satura elektroniskā pasta vēstuli pirmdien neilgi pēc pusnakts saņēma vairāki mediji.

Vēl pirmdienas rīta pusē Valsts policijas vadība mēģināja radīt priekšstatu, ka par šādiem notikumiem neko nenojaušot. „Jūrmalas iecirkņa priekšnieks Aleksandrs Melnis ir darbā kā ierasts un pilda savus pienākumus,” – šādu atbildi Valsts policijas pārstāvis pirmdienas rīta pusē sniedza uz Pietiek jautājumu, vai Jūrmalas policijas darbinieks A. Melnis pašlaik pilda savus amata pienākumus, bet, ja gadījumā viņš no tiem ir atstādināts, - kādu iemeslu dēļ.

Vien dažas stundas vēlāk, kad Valsts policijas vadībai kļuva skaidrs patiesais šīs informācijas izplatības apjoms, tika pieņemts lēmums, kas bija ticis vilcināts gandrīz divas nedēļas, – „ir uzsākta disciplinārlieta, un uz tās izmeklēšanas laiku A.Melnis ir atstādināts no amata pienākumu pildīšanas”. Oficiālā versija – pirms tam Valsts policijas Iekšējās kontroles birojs esot veicis pārbaudi, un pēc tās rezultātiem un, „ņemot vērā aizdomas par amatpersonas pārkāpumiem”, tad arī sākta disciplinārlieta.

Taču patiesībā šī gandrīz divas nedēļas ilgā vilcināšanās ar A. Melni apliecina sen zināmo, ka Valsts policijā ir neformālā „saudzējamo kasta”, kuras pārstāvji dažādus grēciņus var atļauties līdz pat brīdim, kad pārkāpj neredzamo „sarkano līniju”. Šajā „saudzējamo kastā”, kā Pietiek apliecinājuši avoti tiesībsargāšanas iestādēs, policijas priekšnieku – skandālistu ierindojis gan iepriekšējais darbs Drošības policijā, gan plašais iedibināto kontaktu skaits Jūrmalas biznesa aprindās un arī policijas vadībā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Es no Jūrmalas 18.07.2016 10:57
Visi tak no Jūrmalas. Uzvārdus jau noteikti paši zinat.
Roka roku mazgā.
0 0 atbildēt
iveta sadinova 17.07.2016 18:30
ko neteiksi mūsu sargi ne-neaizskaramie domā ka forma mugurā tad paši dara ko grib
2 0 atbildēt
kuzis 16.07.2016 07:43
lielako mentu bandu sen vajadzeja novakt kad forma mugura baigie viri isteniba glevuli un fiziski nespejiogi mesli
3 0 atbildēt
dubulti 16.07.2016 05:50
Valsts banda, Jūrmalas iecirkņa bandītu priekšnieks (dienesta pakāpe) pahans saša čornijs.
4 0 atbildēt
Edžus 16.07.2016 05:20
Dienesta pakāpes uzpleči, vai visatļautības varenuma spārni? Ne diena Latvijā nepaiet bez blēdībām, noziegumiem varas, tiesu, iekšlietu struktūrās, kontrolējošās institūcijas, kurās ceturtdaļgadsimtu uzdzīvoja un uzdzīvo vilkači ar amata ķēdēm, amata pakāpēm, amata āmuriem, mantijām.
5 0 atbildēt
GISA 16.07.2016 01:29
Lai nolādēta smirdīgā policijas vadība un Latvijas valsts amatpersonu noziedzīgā silessūcēju BANDA !!!!!!!!!!!!!!
8 0 atbildēt
pļuzis 16.07.2016 00:32
ķuzim pašam ir pilna cepure ar sūdiem!
8 0 atbildēt
Lilioms 15.07.2016 23:58
protams. tikai Latvijā tā notiek!
7 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV