Traģiski un nepelnīti. Intu Fogeli pirms nāves uzskatījuši par traku

Tikai mēnesi pirms Latvijas skaistāko jauniešu 'māmiņa' Inta Fogele uzticēja savas problēmas
Publicēts: 31.07.2016, Komentāri: 19
Viņai joprojām sāp, ka visus 28 gadus, kamēr rīkojusi skaistumkonkursus un daudziem jauniešiem palīdzējusi atrast savu vietu dzīvē, viņa saņēmusi arī skarbu un nesaudzīgu kritiku. «Kādi tik mēsli man netika gāzti virsū,» viņa piebilda.

Nevēlas strādāt ar bezemociju jauniešiem

Divus pēdējos gadus Inta Fogele intensīvi prātojusi un meklējusi, kam varētu nodot skaistumkonkursu vadības grožus. Inta atzīst, ka mūsdienu Latvijas jaunieši vairs nevēlas intelektuāli izglītoties, bet visu laiku pavada, rosoties pa tālruņiem, sērfojot pa internetu. «Jauniešiem piedāvāju doties uz laba līmeņa koncertiem par velti, lai redzētu un paplašinātu savu redzesloku, bet viņi atteicās, tad sapratu, ka ar šo jaunatni kaut kas nav kārtībā. Tādēļ es atsakos turpmāk rīkot konkursus. Jo jaunā paaudze aug bez emocijām pret apkārtējo pasauli, jo viņus interesē tikai modernās tehnoloģijas,» secinājusi Inta.

Pavisam nesen noskaidroti jaunie «Mis un Misters 2016» konkursanti. Tiesa gan, bez Fogeles līdzdalības. Jaunās skaistumkonkursa rīkotājas ir bijušās skaistumkonkursu dalībnieces - māsas Jūlija Djadenko-Muglere («World Miss University 2004») un Kristīne Djadenko («Mis Latvija 2005»), kuras 2015. gadā nodibināja aģentūru «Miss and Mr. Latvia».

Zili brīnumi

Arī Inta ir satuvinājusies ar māsām Djadenko un viņu ģimenēm, taču īstas skaidrības nav, vai skaistumkonkursu patronese ar šo situāciju bija apmierināta. «Viņas nodibināja savu aģentūru, nevis pārņēma manu. Lai jau darbojas. Māsas tā arī teica, ka viņu mērķis ir taisīt šovu un pelnīt naudu. Taisīt ar šiem konkursiem piķi es varēju pirms 30 gadiem. Tāpēc man tur nav jābūt.»

«Savas aģentūras papīrus es neesmu nodevusi. Visas detaļas gan nevarēšu atklāt, jo šobrīd ir ierosināta krimināllieta par faktu, ka pērn, kamēr es mēnesi ārstējos kādā no medicīnas iestādēm, tika apzagts mana dzīvokļa darba kabinets. Tie bija zinoši cilvēki, kas man nozaga pasi un «Mis Latvija» aģentūras dokumentus,» tā Fogele.

Taču ar to visas likstas nebeidzās. Kāds tobrīd mēģināja pārņemt Intas un viņas 89 gadus vecās māmiņas īpašumtiesības uz Pārdaugavas divām mājām. Vienā no tām dzīvo mamma, bet otrā savu dzīvokli iekārtojusi Inta. «Tā kā es tik reti esmu mājās, manā dzīvesvietā notiek zili brīnumi. Šobrīd kāds ļoti intensīvi mēģina pārņemt manus īpašumus. Tiek radītas jocīgas situācijas attiecībā pret mani. Tiek apstaigāti mūsu māju īrnieki un vākti paraksti, ka es esmu traka. Varbūt man ir jocīga humora izjūta un kaudzēm fizisko problēmu, bet es neesmu traka. Man pat policijas darbinieki teica, ka līdzīgi precedenti ir bijuši īpašumtiesību pārņemšanas procesā un viņi pazīstot šādas shēmas. Pagaidām, kamēr krimināllietas ietvaros notiek izmeklēšana, es neko stāstīt vairāk nevaru,» sarūgtinājumu neslēpa Fogele.

Lapas: 12
Komentāri: 19
Autors: Kaspars Ūdris
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Sventa 31.07.2016 21:41
Lai vispirms jau lai nedrukā un ļauj tai aizgājējai iet.Ja negribas lasīt par alkoholiķes nodzerto veselību.Un nebūs jākasās nevienam komentāros.
0 0 atbildēt
Lapsa 31.07.2016 17:35
Tik tizlus komentārus vēl nebiju lasījusi par aizstājējiem.
1 1 atbildēt
Vilks > Lapsa 31.07.2016 21:24
Tik tizlu kļūdu par aizgājējiem nevienā komentārā nebiju vēl lasījis
1 0 atbildēt
ome 31.07.2016 17:27
Tā kas Intu gribēja pataisīt par traku ir Mara kas pārvalda ar pilnvaru divas mājas.
4 0 atbildēt
absurds 31.07.2016 16:19
Lieciet mieru tai dzērājai- blozgai- lai dus mierā- bet tikai ne Dieva mierā!
4 6 atbildēt
janis 31.07.2016 15:36
nejiesu minet pilsetu un gadu kad tas notika bet no vinas puses bija cuciska uzvediba,bet nolika pie vietas tada pat veida vinu......,protams lai gus mierigi,bet neka laba par vinu neteiktu......
4 3 atbildēt
fuze 31.07.2016 15:23
lai Dieva miers viņai.Dzīves laikā netika pieminējusi gan viņu un lūgusi palīdzību.Strādājusi 24 stundas -7 dienas,bet 7. ir svētdiena,ko Dievs iedibināja atpūtai.Par strauju skrējiens bija,slava un lepnība pārņēma .,TĀPĒC DIEVS APSTĀDINĀJA.Piedodiet par atklātību un komentārus nelasīšu.
6 1 atbildēt
Roberta 31.07.2016 15:14
Par mums visiem,kas reiz mirsim - kurš rīt,kurš parīt vai stipri vēlāk,tāpat kāds zākāsies,jo tāda reiz latvieša daba.Un kārtīgs cilvēks vispār sādā situācijā labāk paklusēs.
15 0 atbildēt
sarma 31.07.2016 14:47
tev ,,latviete,, pat palama ir piemérota ko tu pati cúka búdama par citiem vari dirst lai piedod man visas Latvijas cúkas.
1 7 atbildēt
eva 31.07.2016 14:46
Lai cilvēks mierīgi dus,pietiek samazgu.
13 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV