Ir parādsaistības? Lūk, padomi kā iegūt finansiālo neatkarību arī šādā situācijā

Stratēģiski precīzi ieteikumi kā izķepuroties parādsaistībās. Mūsdienās ir ļoti grūti iztikt bez kredītiem, jo vēlmju un vajadzību ir tik daudz, bet līdzekļu ir tik, cik to ir.
Publicēts: 23.09.2016, Komentāri: 1

Kā iegūt finansiālo neatkarību, esot parādsaistībās?

Dzīvojot finansiāli ierobežotos apstākļos, ir ļoti grūti iztikt bez kredītiem, jo vēlmju un vajadzību ir tik daudz, bet līdzekļu ir tik, cik to ir. Tāpat kredīti tiek ņemti, lai nokārtotu kādas parādsaistības vai lai tiktu galā ar kādiem neparedzētiem izdevumiem. Šādos gadījumos visbiežāk tiek izmantots ātrais kredīts. Lai vai kā, kredītsaistības nav nekas patīkams, un lielākā daļa cilvēku vēlas no tām pēc iespējas ātrāk atbrīvoties. Ir daudz un dažādi veidi, kā iespējams tik galā ar kredītsaistībām un atbrīvot sevi no tām. Turpinājumā iepazīstieties ar, mūsuprāt, efektīvākajiem no tiem, kas ļaus jums uzlabot savu finansiālo situāciju un atbrīvoties no kredītsaistībām ātrāk.

Veiciet papildus kredītmaksājumus

Skaidrs, ka kredīta atmaksas laikā ir ļoti grūti izveidot iekrājumus, tomēr, kā rāda pieredze, tas ir iespējams. Ikvienam, kas vēlas pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no kredītiem, ir jācenšas veidot regulāri iekrājumi, kurus laiku pa laikam papildus obligātajiem kredītmaksājumiem novirzīt kredīta atmaksai. Jūs varat rīkoties divējādi – veikt papildus kredītmaksājumus ik pēc konkrēta laika perioda, piemēram, ik pēc pusgada vai sasniedzot konkrētu summu, piemēram, 1000 eiro. Šāda sistēma ātrāk samazināt kredīta apmēru, ļaujot jums ietaupīt naudu uz procentu maksājumiem.

Veiciet kredīta refinansēšanu

Kredīta refinansēšana jeb pārkreditēšana ir esošo kredītsaistību pārstrukturēšana uz izdevīgākiem nosacījumiem. Vairākumā gadījumu kredītņēmēji, kas veic sava kredīta refinansēšanu, ir ieguvēji, jo pēc kredīta refinansēšanas nosacījumi parasti kļūt izdevīgāki nekā iepriekš, ļaujot ietaupīt, it īpaši, ja ir runa par ilgtermiņa kredītiem. Ja jums ir vairāki īstermiņa aizdevumi, jums varētu noderēt kredītu apvienošana, kurā vairāki īstermiņa aizdevumi tiek apvienoti vienā ilgtermiņa aizdevumā.

Saglabājiet kredītmaksājuma apmēru nemainīgu

Kā zināms, kredīta procentu likme periodiski mainās, ietekmējot arī kredītmaksājuma apmēru. Ja gadās tā, ka kredīta procentu likme samazinās, veiciet kredītmaksājumus tādā pašā apmērā kā iepriekš, proti, pirms procentu likmes maiņas. Kredītmaksājumi, kas ir lielāki nekā noteikts, kā jau iepriekš minēts, sniedz iespēju ātrāk atbrīvoties no kredītsaistībām, kā arī ietaupīt naudu uz procentu maksājumiem.

Nekavējiet kredīta atmaksu

Neatkarīgi no tā, vai jums ir kredītkarte vai patēriņa kredīts, kredītmaksājumus vienmēr veiciet laikā un pilnā apmērā, pretējā gadījumā jūs ne vien bojājat savu kredītvēsturi, bet arī dabūjat maksāt soda procentus par maksājumu kavēšanu. Vai jums tas ir vajadzīgs? Tiesa, nereti gadās, ka kredītmaksājumu nav iespējams veikt kādu finansiālu problēmu dēļ, tomēr tādā gadījumā ir nevis jāignorē savas finansiālās problēmas, bet gan jāvēršas pie sava kredītdevēja un jāizskaidro sava problēmsituācija, kopīgi ar kredītdevēju cenšoties atrast piemērotāko problēmas risinājumu.

Izmantojiet kādu no kredīta atmaksas stratēģijām

Viena no populārākajām aizdevumu atmaksas stratēģijām, kas tiek izmantotas, lai ātrāk atmaksātu kredītu, ir sniega bumbas stratēģija. Šī stratēģija parasti tiek izmantota situācijās, kad cilvēkam ir vairākas kredītsaistības. Šajā stratēģijā visupirms tiek nomaksāts kredīts ar augstāko procentu likmi. Kad tas ir izdarīts, turpina ar nākamā aizdevuma atmaksu, kuram ir augstākā procentu likme, tā pakāpeniski atbrīvojoties no visām kredītsaistībām.

Iepriekš sniedzām jums padomus, ko darīt, esot kredītsaistībās, bet turpinājumā sniegsim jums padomus, ko nedarīt, esot kredītsaistībās. Ja jums rodas problēmas ar kredīta atmaksu, neignorējiet to, bet dodieties pie sava kredītdevēja, lai kopīgiem spēkiem atrastu jums piemērotāko risinājumu. Nekādā gadījumā neaizņemieties kredītus citu kredītu atmaksai, pretējā gadījumā jūs nonāksit “apburtajā lokā”, no kura būs ļoti grūti izkļūt. Padomājiet par kredīta atmaksas iespējām situācijās, kad jūs paši nebūtu spējīgi veikt kredīta maksājumus, piemēram, paliekot bez darba, esot dekrēta atvaļinājumā vai ilgstoši slimojot. Īpaši nopietni izturieties pret kredītiem ar nodrošinājumu, piemēram, pret hipotekāro kredītu, kuram vienmēr ir nepieciešama ķīla. Nemaksājot hipotekāro kredītu, jūs riskējat palikt bez ķīlas. Tā kā hipotekārā kredīta gadījumā par ķīlu visbiežāk tiek izraudzīts īpašums, kuru jūs iegādājaties kredītā, jūs riskējat palikt bez mājokļa.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Zigmunds. 28.09.2016 21:35
Ar pĀRKREDITĒŠANU NEIET CAURI,JO ŠIE IR TĀ PĀRBIJUŠIES KA NEIELAIŽAS,BET CILVĒKS LABAK ZINA KĀ VIŅAM BŪTU IZDEVĪGĀK. tIE SAUKĻI VISĀS REKLĀMĀS IR SKAISTI MELI, AIZDEVUMS LĪDZ 3000,PAMEIĢINIET DABŪT ŠOS 3000 LAI NOSEGTU CITAS PARĀDSAISTĪBAS. liEKULĪBA SIT AUGSTU VILNI.
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV