Kāpēc Andris Bulis krāpj abas savas sievietes? FOTO

Iekārojamais aktieris Andris Bulis ir skatītāju iemīļots TV seriālā “Viņas melo labāk”, kā arī jau ilgus gadus mīlēts dramatisko teātru aktieris. Fotogalerijā abas Andra Buļa mūzas: Ilze un Liene.
Publicēts: 08.10.2016, Komentāri: 46
Iekārojamais aktieris Andris Bulis jau vairākus gadus dzīvo personīgo dzīvi kopā ar divām dāmām - savu sievu Ilzi Buli un spilgto Lieni Skulmi.

Septembra beigās Jūrmalas Kultūras centrā notika «Dzīvības Kvota» pirmizrāde, kurā galveno lomu atveido pašmāju aktieris Andris Bulis. Pēc pirmizrādes, kuru Jūrmalā apmeklēja gan Buļa sieva Ilze Bule, gan arī mākslinieka mīļākā Liene Skulme, abas dāmas publiski izteicās, ka ir šokētas viena par otras klātbūtni.


Brīvdienu žurnālam Vakara Ziņas Skulme atklājusi, ka Andris jau vairākus gadus dzīvojis dubultu dzīvi - divās ģimenēs.

Kādreizējā skaistumkaraliene Liene Skulme žurnālistiem atklāja, ka Andris Bulis trīs gadus prasmīgi dzīvojis divās ģimenēs - abu īrētā dzīvoklī Iļģuciemā, kā arī sievas Ilzes Bules mājoklī Purvciemā.

«Man nebija patīkami preses slejās skatīties fotogrāfijās uz Andri un viņa sievu, ja tajā pašā laikā viņš dzīvo ar mani,» par savu pēkšņo atklātību stāsta Skulme, kura pati īsti nesaprata, kas notiek.

Liene stāsta, ka ļoti vēlējās sakārtot jautājumu ar divām ģimenēm, taču neesot arī tā, ka viņa Andri ir padzinusi, kā arī nedomā, ka viņš ir nelietis.

«Es nezinu, kādā sakarā viņa šeit ieradusies,» sarunā ar izdevumu Kas Jauns, paužot neizpratni par to, cik ilgi Skulme plāno šādā veidā turpināt, pirmizrādē sacījusi aktiera sieva. «Kur cilvēkam tādas iekšas būt tik neatlaidīgam? Andri viņa laikam ir gatava gaidīt vairākus gadus.»

Par notikušo pārsteigta arī Lienes Skulmes māte, kura publiski tagad saka, ka Andris melo ne tikai savai ģimenei, bet arī  sabiedrībai un saviem faniem. Abi kopā laiku pavadījuši gan ikdienā, gan dažādos ģimenes pasākumos.

Tikmēr sociālajos tīklos un komentāros ļaudis dalās uz pusēm. Vieni vaino aktieri gļēvulībā un lēmuma pieņemšanas nespējā, citi gāna un pasludina par vainīgām abas sievietes par to, ka pašas šo situāciju ilgstoši pieļāvušas. Savu viedokli rakstiet komentāru sadaļā.

Nākamajā lapā fotogalerija: Bulis un abas viņa sievietes

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Ja 11.10.2016 23:46
vecim bikšu priekša neturas ciet, ir tikai loģiski, ka viņš vazājas apkārt ar vaļēju. Fui!
4 0 atbildēt
Dy 10.10.2016 09:20
Skulme atkāpies!! Ja vīrietis gribētu būt 100% ar tevi kopā, tad jau sen no ģimenes būtu aizgājis. Bet tev par šādu gājienu (jaukties citu ģimenē)dzīvē nāksies samaksāt. A Andrim fuiiii! Zini, Andri, dzīve nav nemaz tik gara. Dod brīvību vienai vai otrai.
9 1 atbildēt
... 10.10.2016 00:30
Viņas melo labāk..
5 0 atbildēt
Melotājas > ... 11.10.2016 22:12
žetons! tieši tā!
3 0 atbildēt
egoists viņs ir 09.10.2016 22:49
Maita tomēr ir Andris
6 0 atbildēt
verita 09.10.2016 20:18
Skulmei NAV nekādas pašcieņas!
Neprot arī zaudēt..
Pa lielam, sabiedrībai ir pilnīgi vienalga, kas ka Skulmes skapi Buļa krekls palicis. Atradusi kā pievērst sev uzmanību. Nožēlojami...
Bulis, protams, pelnījis nosodījumu, bet tā tomēr ir viņu pašu lieta.
Bāriņtiesai vajadzētu iesaistīties un aizliegt Skulmei publiski izrādot savas intīmās un Buļa kopbildes, sāpināt savas meitas un Buļa dēlu. Tas jau ir nepiedodami, ka pieaugusi sieviete tā izrīkojas!!!
14 1 atbildēt
Rinita 09.10.2016 19:47
Skulme labāk būtu beigusi publiski izrādīties visu 4 skandālā iesaistīto bērnu dēll. Kā vinni jūtas???
12 1 atbildēt
zebiekste > Rinita 10.10.2016 12:06
Šeit tiešām būtu darbs bāriņtiesai savās mīlas un atriebības lietās iesaistīt bērnus un ne tikai savus,saviem ir savs tēvs,bet tā vīrieša bērnu,pretīgāk pat iedomāties nevaru.Interesanti ko šāda dara saeimā,kādus padomus un kam viņa dod?Izvazāja ne tikai sevi ,bet arī visus bērnus par dzelteno presi.Bulis ,nu ko Bulis,nevar savu krāniņu noturēt biksēs,varbūt kaut drusku būs mācība.Varbūt!!!!Raidijumos uz viņu tagad skatos pilnīgi savādāk,labāk nebūtu vairs vadījis to raidijumus un zīmējies.
7 0 atbildēt
Sarma 09.10.2016 00:17
Kur aitas,tur cirpēji!
6 0 atbildēt
Lija 08.10.2016 22:47
Tas jau ir vecs triks. Liene apzināti skandina pa pasauli savas attiecības, lai panāktu Bula ģimenē lielāku spriedzi, sāpinātu Ilzi un tādējādi Andris būs spiests ātrāk pieņemtu lēmumu.
Pat ja ģimene noturēsies kopā, nekas labs beigās nebūs (tas no manas personīgās pieredzes... nu jau abi esam ar sirmām galvām, bērni ir izauguši,bet kopš tā laika laimīgi neesam ... tas nebija tā vērts)
15 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV