Kad Elkor vadība aizliegs patvaļu jaunajiem autohuligāniem?

Kad Elkor Plaza īpašnieki Rīgā aizliegs patvaļu jaunajiem autohuligāniem? Ikvienam šai Brīvības ielas un Gustava Zemgala gatves ieskautajā teritorijā šobrīd atļauts jandalēt un ārdīties pēc sirds patikas.
Publicēts: 11.11.2016, Komentāri: 4
Rīdzinieki pieteikuši karu nelegāliem drifteriem.

Elkor Plaza īpašnieki Rīgā, Brīvības ielā gan joprojām atļauj sava veikala autostāvvietas teritorijā ārdīties autovadītājiem jauniešiem - tur, Elkor iebrauktuvē no Brīvības ielas un Gustava Zemgala gatves, ikviens agresīvais braucējs var brīvi spolēt, driftēt, kaukt un dedzināt sava auto riepas, kas būtiski traucē apkaimes iedzīvotājiem naktsmieru, - skatiet video.

Pārspīlētu skaņu drausmas ik nakti Elkor Plaza stāvvietā risinās vismaz 2 gadus, bet veikala vadība nespēj pat pašpikot no lielveikala Spice rīcības, kas ar šādu problēmu veiksmīgi un operatīvi jau sen tika galā.

Tiesa, policija vēsta: drīz šiem autotīņiem par šo rīcību draudēs 160 eiro sods un seši soda punkti. Raidījums Bez Tabu skaidro un rāda situāciju.


Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Raimonds 16.11.2016 23:35
Pievienojies grupas izlozēm loterijās kopā ar mani! Neviens no šī grupas, sauktas par sindikātu, lietotājiem nezaudē ne centa! To personīgi garantēju es pats, pats ar savu naudu - katrā izlozē es lieku ne mazāk pat 500€ Sindikāta būtība: grupas dalībnieki "samet" naudu un nopērk lielu daļu konkrētas loterijas biļešu tirāžu. Dažas no visas grupas (parasti tās ir pāris biļetes) laimē lielas summas. Visas laimētās summas tiek saliktas kopā un sadalītas visiem sindikāta biedriem proporcionāli pēc tā, cik, kurš nopirka biļetes. Šādā veidā neviena no biļetēm nebūs neveiksmīga. Laimē visi.
Kā piedalīties sindikātā:
1.Piereģistrējieties pie biļešu izplatītāja šeit: http://bit.ly/2esKZTW
2. Pievienojaties pie sava konta, lapas apakšā labajā pusē spiediet “Contact us to boost your winning chances!”
3. Atvērušajā ziņu logā ierakstiet ziņu angļu vai krievu valodā (atkarībā no tā, kuru valodu pats protat)
Ziņā NOTEIKTI norādiet savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru kā arī e-pasta adresi un tekstu angliski vai krieviski – “vēlos piedalīties win-win sindikātā ar Raimondu Avotu”.
4. Gaidiet zvanu no LottoLucker vadītājas Megan Jones. Viņa jūs pievienos pie sindikāta.
Ja zvanu nesagaidāt, tas nozīmē, ka šai izlozei vietu skaits jau ir aizpildīts un savu ziņu atkal vajag nosūtīt citu dienu.
Darīts! Kad uzaicinās piedalīties sindikātā, pērciet biļetes un – veiksmi izlozē! Katrs, kurš piedalās sindikātā, vidēji palielina savas investīcijas 3,19 reizes!
0 0 atbildēt
Laucinieks 13.11.2016 00:12
"kas būtiski traucē apkaimes iedzīvotājiem naktsmieru" - kur tad ir tie Tuvākie Apkaimes Iedzīvotāji? Vai tie bomži, kuri mēģina rast sev naktsmājas bijušajā Rīgas Vagonu Rūpnīcas teritorijā?:))
0 0 atbildēt
INZEKTORS 11.11.2016 22:10
Jums skauž? Pareizie atradušies!!!
0 0 atbildēt
Teika 11.11.2016 09:10
ārdās arī pie cietiem veikaliem, bet pie elkot tasi vājprāts
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV