Skandalozā Magone Burka gadiem atsakās no mīlas priekiem, bet precēs itāli

Tagad precēšot itāli, ar kuru mīlas priekus pat nav pamēģinājusi... Nu traks latvju lauku meitietis!
Publicēts: 17.11.2016, Komentāri: 29
Viena no TV šova Saimnieks meklē sievu populārākajām un skandalozākajām dalībniecēm Magone Burka, kura drīzumā plāno precēties ar itāļu izcelsmes vīrieti, nākusi klajā ar skaļiem paziņojumiem. Acīmredzot, slavas kārā sieviete nobijusies no popularitātes zuduma un veikli izstrādājusi jaunu plāniņu savas latiņas celšanai.

Sarunā ar portālu Skaties.lv šova dalībniece Magone Burka atzinusies, ka jau trīs gadus dzīvojot bez seksa. Savu vīru seksuāli iepazīt Magonīte plāno tikai kāzu naktī.

Burka stāsta, ka viņas itālim ir ļoti spēcīgs temperaments, kā arī to, ka viņš spēj pa īstam izjust un mīlēt. Tāpat šova dalībniece stāsta, ka šādā veidā mīļoto cilvēku ir iespējams iepazīt un izvērtēt caur citu prizmu.

Viens no iemesliem, kāpēc Magone nevēlas steigties un nodoties fiziskai mīlestībai ir jau piedzīvotais ar šova dalībnieku Venti.

Magones Burkas 'seksīgās' bildes galerijā nākamā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Murita 23.11.2016 22:19
Nu atraduši par ko cepties. Seksa nav, bet galvenais, ka bērni ir. Precas ar itāli, kurš itālis tas būs pēc skaita? Šķiet, ka reiz kāds itālis bija?
2 0 atbildēt
latvietis 18.11.2016 20:46
crazy women
3 0 atbildēt
Uno 17.11.2016 21:46
Pag...3 gadus vina saka it ka draudzejas ar Itali. Bet kad beidzaas shovs?? Vairaak kaa pirms 3 gadiem?? Bet vispaar Burkas tantei nevar ticeet nevienam vardam. Kaa jau aferiste un aprekinataja. Iedomataas slavas deel sastastiis nezin ko . Neviens nezin vai gul vai ne. Gan jau ka maukojas kaa ieprieksh. Vispaar nebutu japublicee leetie varianti . Ir daudz svarigas lietas par ko publiceet. Tad jau par visaam jaraksta jo visas iet pie kosmetoligiem un pie stilistiem vismaz 1 reizi.Un precas ar angliem,Italiem,Amerikaniem ,iztudejushas pedagogiju utt. Un dejo linijdejaas utt. Un veel katrai kadas ir dotibas. Vai ir normali publiceet kaut kaadu laukeni kura nepartrauc nirgaties par bijusho Venti. Tikai sevi slavee.Noladets!
6 0 atbildēt
Usne > Uno 17.11.2016 21:48
Gan jau aplauzisies ar saucamo iedomato slavu un Itali.Laiks radiis,kaut gan tieshaam Burkai nevar ticeet nevienam vardam.Sarakstiit var visu ko.
6 0 atbildēt
interesanti > Uno 17.11.2016 22:10
Interesanti kāpēc vairs netiek rakstīts Vītola viedoklis par Magoni un bērnu.Jau krietnu laiku no viņa puses ir klusums tik bildes jaunas šur tur parādās.
1 1 atbildēt
Aste > interesanti 18.11.2016 11:14
Droshi vien Ventim sen jau pieriebusies shii nekauna un apmelotaja. Visticamaak Ventis vairs vispaar neatver vala tadus tizlus rakstus. Vinam jadomaa par savu dzivi nevis jateree laiks kadai durai.Un,varbuut, vina komentari tiek izdzesti lai cilveki nezinatu neko sliktu par to saucamo laukeni kura katraa rakstaa apkauno Venti. Nav tak vina normala!
7 0 atbildēt
Dārta 17.11.2016 19:37
...nav jau nemaz skandaloza. Žēl man viņas. Jūs taču izmantojat šo sievieti....būsim godīgi.....
5 3 atbildēt
tā lūk > Dārta 17.11.2016 20:25
Šo sievieti nu nemaz nav žēl,bet bērnus gan ir žēl.Bērni cieš no visa tā vairāk kā viņa.
6 0 atbildēt
Luna 17.11.2016 18:21
Dažas īpatnes pieaug ļoti lēni... pa burzmai viņas piedalās šovos, "sexsojas", dzemdē bērnus,.. kaut kādus "rāmjus" viņas sāk meklēt ap 30 gadiem, un tā turpina meklēties visu atlikušo mūžu. Ak, jā, dažkārt iznāk aizķerties aiz rāmja, un krītot, nokļūst ārzemnieka rokās ... Arī pēc tam dažkārt krītieni turpinās.
7 0 atbildēt
mātīte 17.11.2016 18:17
NETURI KĀJAS PLATI UN AIZVER MUTI.CITĀDI KA KAJAS PLATI UN MUTE VAĻĀ KRIEVU PUFAIKA AR SVILPIENU IZSKRIES CAUR VĀVERI CAUR MUTI UZ ZILJĀM DEBESIM .SEPTIŅU ABORTU CELKA VINĀI AR STEIGU JĀARSTEJAS TVAIKU IELĀ UN ĻOTI ILGI
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV