Par Lindas Leen lesbietēm un kāju fetišu sašutusi baznīca

Lindas Leen kāju pēdas filmētas īpašā tuvplānu režīmā, bet daiļavas nepārprotami ļaujas erotiskai priekšspēlei. Līdz 18 neiesakām.
Publicēts: 02.12.2016, Komentāri: 22
Valmieras Svētā Sīmaņa baznīcas draudzes locekļiem esot pretenzijas un būtiski iebildumi par to, ka pašmāju dziedātāja Linda Leen filmējusi erotiska satura videoklipu dievnamā.

Jaunā videoklipa skati no baznīcas montēti kopā ar erotiska rakstura ainām, kurās glāstiem ļaujas divas apakšveļā tērptas meičas, bet pati Linda Leen foot fetiša (FOOT FETISH) stilā kailām kājām "spēlē ērģeles" - Lindas kāju pēdu tuvplāni filmēti īpaši seksīgi.

Virsmācītājs Arnis Bušs, kurš Valmierā vairs nestrādājot, portālam Kasjauns.lv izteicies:

"Klips uzņemts baznīcā, kurā reiz nikni augsti stāvoši LELB korifeji cīnījās it kā pret manu amoralitāti. Tagad nu tā iznomājusi telpas šim klipam, kurā redzamas divas it seksīgas lesbietītes un dziesma baznīcā skan nu nepavisam ar citātiem no Bībeles pantiem. Es neesmu pret dīvu Lindu Leen - viņa ir savā vietā, bet vairāki draudzes locekļi, ir ļoti lielā neizpratnē," domā no LELB padzītais Valters Korālis. "Nez, kā tas viss iet kopā ar LELB un tās arhibīskapa Jāņa Vanaga un arī draudzes mācītāja Arņa Buša antipraida propagandu?"

Par erotiskajām izpriecām kopā ar baznīcas stilistiku sašutuši arī daudzi Lindas Leen fani.

LINDA LEEN - BEYOND VELVET SKIN

Daži erotiskie kadri nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Sandra 03.12.2016 10:29
Lielisks video un dziesma laba
1 2 atbildēt
fena 03.12.2016 10:02
sita prostituta jau visiem piegriezusies
1 2 atbildēt
Es 03.12.2016 09:44
Baznicu kungi vareja jau nu paturet mutes ciet visa Romas katolu baznica smird no pedofilijas. Kad macitaji piekopj pedofiliju aiz slegtam durvim, tad tas ir normali un pat neesot noziegums, vienkarsi pretigi sie liekuli! Ziniet sveta pedofilijas iestade, pretigak nevar but!
2 0 atbildēt
oo 03.12.2016 02:11
nu nevajag redzēt to kā tur nav. Balss laba. Skaista un seksīga sieviete. mums vairumam vīriešu tās kārnās ne visai patīk - varbūt ar aci jā, bet ja ko vairāk gribās, tad tādu kārtīgu sievišķi, lai ir kur pieķerties. Malacis Linda - citiem vienkārši skauž.
2 1 atbildēt
Skaidrīte 03.12.2016 00:23
Absolūti nepieņemami!
2 2 atbildēt
Olivjē 02.12.2016 23:48
Ak, šie nožēlojamie puritāņi latvieši :) Pirmkārt, dziesma nemaz nav peļama, balss ir super. Plikumu tur nav itin nekādu, piedodiet. Un sasmējos par ''foot fetiša stila kailām kājām'' - viņas kājas tur parāda labi ja uz dažām sekundēm. Par fetišu mēs te varētu runāt, ja klipā būtu pārsvarā tikai kāju kadri.
4 0 atbildēt
Jurka 02.12.2016 23:29
Muzika ir ok,pati laba,bet kapec tas lezbas ievilka?vinai ari viss nav majas?
2 1 atbildēt
Sarkozī 02.12.2016 23:16
Labais iespaids par atturīgo, talantīgo un saprātīgo Lindu acumirklī apmeta kūleni. Vai nu nav citas vietas, kur padzīt savas seksuālās fantāzijas? Ņematies pa pliko kaut vai piesnigušā mežā! Publiskajā tualetē arī var uztaisīt labu klipu! Cienot vecos cilvēkus un viņu mūža patiesās vērtības un to, ka ir pirmsZiemassvētku laiks, gribētos Lindu pamatīgi izlamāt. Tomēr nē. Vienīgi pateikšu - Muļķe, kur Tu līdi? Lai tad pats Dievs spriež par Tavu garadarbu, par Tavu sirdsgudrību un par Tavu nākotnes ceļu.
12 3 atbildēt
slinkummaiss 02.12.2016 23:16
ar katru klipu nekvaltitatīvāk un muzikāli nebaudāmā, Leen vair nerullē
17 2 atbildēt
Ina 02.12.2016 23:14
Par Lindas augstprātību 100% piekrītu! Saprotu, ka no popularitātes var nogurt ( bet vai tiešām ? Lindai ir visas iespējas pēc kontaktēšanās ar sabiedrību atpūsties lepnā vientulībā- ne bērni mājās gaida, ne vīrs, kuri varētu enerģiju atņemt) Cik pabūts Lindas klātbūtnē, viņas aukstums un lepnība gluži vai atsaldē, pilnīgi paralizē. O.k. var ieņemt tādu lecīgu pozu aizsardzībai, bet tad lai nebrīnās, ka viena, ka vidējā latvieša ( sabiedrības kopumā) ne visai mīlēta un mīļota, ka komentārus raksta ne visai glaimojošus. Man nekas nav pret viņas daiļradi, balss smuka.
12 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV