No Henrija Buka-Vaivada atvadīsimies 22.decembrī. ATVADU FOTOGALERIJA

Daniēls Buks-Vaivads paziņo tēta izvadīšanas ceremonijas laiku un aicina atvadīties visus tos, kam bija tuvs Henrijs Buks-Vaivads.
Publicēts: 19.12.2016, Komentāri: 1
"Tie, kam bija tuvs Henrijs Buks-Vaivads, varēs no viņa atvadīties Rīgas Krematorijas Lielajā zālē 2016.gada 22.decembrī (ceturtdien) plkst.14:00.

Krematorijas atrašanās vieta – Varoņu 3a, Rīga.

Atvadīšanās ilgs līdz 14:30" - sacīts Daniēla Buka-Vaivada paziņojumā.

Jau vēstījām, ka negaidīti mūžībā aizsaukts augstkolu pasniedzējs, jurists un miljonārs Henrijs Buks-Vaivads, vēstīja Henrija dēla Daniēla Buka-Vaivada paziņojums sociālajos tīklos.

Henrijs Buks - Vaivads miris Sanktpēterburgā, 2016. gada 17. decembrī. Nākamā gada februārī Henrijs svinētu 60 gadu jubileju.

Henrijs Buks-Vaivads sabiedrībā bija pazīstams arī ar savu aktīvo un vitālo dzīvesveidu: dalību TV šovā «Dziedi ar zvaigzni», kur dziedāja pārī ar Elizabeti Zagorsku. Henrijs bija kaislīgs motobraucējs, mednieks un dārgu lietu kolekcionārs. Viņš vienmēr ļaužu atmiņās paliks kā sirsnīgs, viesmīlīgs cilvēks, kurš bijis arī kultūras projektu mecenāts. Henrijs bija biežs viesis slavenību medijos un nekad nekautrējās žurnālistiem stāstīt un izrādīt savus hobijus, īpašumus un biznesus, tostarp savus naktsklubus un privātās dzīves aizkulises. 

Ar tagadējo sievu, skaistumkaralieni Lanu Henrijs gredzenus mija 2007.gadā (fotogalerijā).

Izsakām visdziļāko līdzjūtību Henrija Buka-Vaivada tuviniekiem, draugiem un studentiem.

Henrija Buka-Vaivada atvadu galerija nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Marta 21.12.2016 08:45
lai Dieva mirs, Henrij, dusi saldi.
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV