Bēdīgi slavenā lūšu mātes nošāvēja Gunita Kaņepe saņem algu no nodokļu maksātāju kabatas

Publicēts: 24.12.2016, Komentāri: 138
Ap lūšu mammas nošāvēju, kura pēc medījuma lielījās ar savu trofeju internetā, priecājoties, ka: «Mans pirmais medījums ar pirmo un līdz šim vienīgo šāvienu pa zvēru kolektīvajās medībās Alūksnes pusē (Krievijas pierobežā)! Mastā bija ielengti lūšu mamma ar mazajiem! Mazie palika nenomedīti, bet lūsene nāca tieši man pretī...», kaislības nenorimst.

Mednieku cunfte neapdomīgo blondīni cenšas aizstāvēt, bet sabiedrība turpina kritizēt un apsaukāt dažādos epitetos.

Portāls Pietiek.com apkopojis informāciju par šīs kundzes jauko dzīvi valsts maizē:

"Kas ir bēdīgi slavenā Gunita Kaņepe – lūšu mātes nošāvēja


Var teikt, ka Latvijas nodokļu maksātāji apmaksā ar publicēto nošautās lūšu mātes un pašas mednieces kopfoto kopš ceturtdienas plašu ievērību guvušās Gunitas Kaņepes medību hobiju, - viņas pamata darbavieta ir Valsts mežu dienests, un pērn viņa atalgojumā no nodokļu maksātāju kabatas saņēmusi 9452 eiro.

Kā rāda Valsts ieņēmumu dienesta publiskā datu bāze, Alūksnes novada Liepnā dzīvojošā, 1983. gadā dzimusī Gunita Kaņepe strādā par mežzini Valsts meža dienestā. Viņas darbavieta ir Ziemeļaustrumu virsmežniecības Alūksnes biroja Bejas nodaļa.

Viņai pieder zeme un ēkas Liepnas pagastā, un saistībā ar šiem īpašumiem medniece pērn no Lauku atbalsta dienesta saņēmusi vēl 2268 eiro. Gunitas Kaņepes valdījumā ir arī 2007. gada izlaiduma auto Opel Antara.

Lūšu mātes nošāvēja ir arī sabiedriski aktīvs cilvēks – viņa ir biedrības Liepnas attīstības grupa "Iespēja" biedre, turklāt ir neveiksmīgi mēģinājusi startēt arī iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās no Valda Zatlera Reformu partijas saraksta.

2008. gadā Gunita Kaņepe ir pabeigusi Latvijas Lauksaimniecības universitāte specialitātē „mežsaimniecības inženiere”. Lūšu mātes nošāvējas ģimenē vēl ir tēvs Gunārs Kaņepe, māte Laima Kaņepe un brālis Guntis Kaņepe.

Arī Gunitas Kaņepes tēvs ir mednieks, kas pat nesis savas trofejas izrādīt vietējiem skolēniem, savukārt viņas mātei ir vairāki amati vietējās struktūrās: viņa ir pašvaldības teritorijas attīstības speciāliste, Alūksnes novada pašvaldības iepirkumu komisijas locekle, Liepnas un Mālupes pagastu nomas tiesību izsoļu komisijas locekle, Mālupes un Liepnas pagastu pārvalžu vadītāja p.i. un valdes priekšsēdētāja vietniece Alūksnes rajona Liepnas pagasta lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvajā sabiedrībā. Gunita Kaņepe nav precējusies, taču viņai ir nepilngadīgs dēls."

LASIET VĒL: Gada Necilvēks. Gunita Kaņepe, kura lepojas ar lūšu mammas nošaušanu mazuļu priekšā

Pārpublicēts no Pietiek.com; Gunitas Kaņepes foto nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

VĀVERE 28.12.2016 20:36
Tauta aptrakusi.... mednieki vecos laikos bija paši labākie. Mednieks izglāba Sarkangalvīti un vecomāti. Viņš humāni pārgrieza vilkam vēderu,sabēra tur akmeņus,kamēr vilks guļ ,aizšuva to. Un vilks noslīka no lielā svara,kad gāja padzerties.
Nekādas vardarbībās un SARKANGALVĪTE dzīva. un kas būtu ja nebūtu mednieka?
1 0 atbildēt
Aleksis 28.12.2016 06:35
Varētu padomāt, ka viņai valsts dāvina šo algu un viņa nodokli no ienākumiem nemaksā. Tauta slima paliek.
3 0 atbildēt
Dina > Aleksis 29.12.2016 14:20
Te kāds dzen politiku.. Zēl tikai, ka cilvēki zaudē spriestspējas.
0 0 atbildēt
ermanis 27.12.2016 01:57
Esa ar to Kaņepi labrāt iepazītos, man viņas uzvārds patīk:)
0 1 atbildēt
Jazztel 27.12.2016 01:26
Ziniet, tai Latvijā ir bailes dzīvot ... Viens otru aprok un apeed bez saals... Ja runa iet par mediibaam, ir likumi,sezonas kad un ko var shaut... Likumu vinja nav paarkaapusi... Jau zb cilveeku stulbums, driiz buus raksts ar ko vinja gulj un tt... Vnk drausmiigi cilveeki...
5 0 atbildēt
Laura 26.12.2016 23:22
Pastudējot GOGLI par LŪŠIEM un palasot komentārus vairāku dienu garumā ir skaidrs,ka ar lūsēniem nekas nenotiks,martā māte pati būtu mazos sakodusi un padzinusi,jo jāveido jauna ģimene.Un komentāros var secināt tikai vienu,ar kādām tiesībām SIEVIETE IR MEDNIECE! KĀ VIŅA atļāvās vīrieša hobiju??? Kādēļ viņa strādā Valsts darbu??
Tātad sievietēm jāaizliedz medīt, braukt ar auto, strādāt ārpus mājas. nedrīkst iedzert pat šampanieti uz jauno gadu. sievietei būtu jāsēž mājā,jādzemdē bērni,jāmazgā veļa,jāgatavo ēst un ja mīlestībā iet greizi,tad publiski Domu laukumā viņa jānomētā ar akmeņiem.
Paldies Dievam drīz sabrauks cittautieši un secinājumi varētu piepildīties.....
0 0 atbildēt
m.s. 26.12.2016 21:15
Stulbeņu bars, riebjas domāt ka esat latvieši... tāda sajūta ka esat gatavi to mežzini nogalināt.Sāk jau pērties par ģimenes lietām.
0 0 atbildēt
Dina > m.s. 29.12.2016 14:25
Mediji kāda inteeresēs ļoti labi šito kurbulē.
Tātad meklējiet, kura intereses stāv aiz šīs neadekvātās pūļa histerizēšanas.
(p.s. man arī mednieki nepatīk, bet labi saprotu, ka šī lieta ir manipulesana ar pūli)
0 0 atbildēt
Aija 26.12.2016 09:34
Slepkava..kapec man butu tadai no saviem nodokliem kautkas jamaksa.Ta jau bleziem aiziet un vel slepkavam.
5 12 atbildēt
izlauzu sprandu cukai kurai ar bij mazi siventini 26.12.2016 03:22
Sitas ir jebanijs saits kur grib apvardot nabaga sievieti . Lieciet tak visi vinu miera savas problemas nepietiek . Man veco tevs bija tads mednieks ka ar so pat nav ko salidzinat . Ko tik nav sasaavis . Cilveki ka vilku bars ja 2tas nepatik tad 3 ari nepatiks . Mulkiiii
6 5 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV