Aisha un Vilis Daudziņš aicina uz labdarības koncertu Bruknas muižā

Trešdien, 4.janvārī plkst.19.00 Bruknas muižā norisināsies projekta "Tev tuvumā" koncerts.
Publicēts: 30.12.2016, Komentāri: 3

Trešdien, 4.janvārī plkst.19.00 Bruknas muižā norisināsies projekta "Tev tuvumā" koncerts. Ar latviešu komponistu skaistākajām Ziemassvētku dziesmām klausītājus priecēs Aija Andrejeva un grupa „Putnu balle”. Koncerta īpašais viesis – aktieris Vilis Daudziņš.


Projekts "Tev tuvumā" jau vairāku gadu garumā Ziemassvētku laikā ir koncertējis Latvijas dievnamos, ikkatru no mums aicinot sajust sirds siltumu, sniegt to visiem, kas pēc šī siltuma ilgojas un atcerēties, ka patiesībā tas ir nepieciešams ik dienu. Gleznainajā Bruknas muižā Aija Andrejeva un „Putnu balle” koncerta apmeklētājiem dāvās Mārtiņa Brauna, Aivara Hermaņa, Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Imanta Kalniņa, Igo, Aigara Voitišķa, Valta Pūces un citu latviešu komponistu skaistākās Ziemassvētku dziesmu versijas akustiskās mūzikas izpildījumā. Savukārt Bruknas sensenais draugs Vilis Daudziņš aicinās kļūt gaišākiem, garīgākiem un iejūtīgākiem pret tiem, kuri ir mums līdzās, lasot brīnišķās Kārļa Skalbes pasakas.

Projekts „Tev tuvumā” allaž ir bijis atsaucīgs labdarībai. Arī koncerts 4.janvārī Bruknas muižā būs labdarības – visi līdzekļi tiks veltīti Bruknas baznīcas celtniecībai.

Ieeja pret ziedojumiem. Biļetes varēs iegādāties Bruknas muižā pirms koncerta. Ziedojums/ biļete, sākot no EUR 7.

2015.gada "Tev tuvumā" koncertierakstu Bruknas muižā skaties: ltv.lsm.lv/lv/raksts/25.12.2015-ziemassvetku-koncerts-tev-tuvuma.id62626/

Papildus informācija:

www.tevtuvuma.lv

www.facebook.com/TevTuvuma

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

kuku 02.01.2017 16:50
jabut idiotam lai klausitos sitomauku aisu viena pretiga padauza
0 0 atbildēt
Lustei 02.01.2017 12:02
Baznīcas vispār nav jāceļ, pietiek ka esošās uzceltas senču svetvietās.
0 0 atbildēt
LUSITE 02.01.2017 11:04
Tad nu gan par ziedojumiem ,ja tev nav 7eiro ,tad čiks vien sanāks un vēl,cik ilgi cels to baznīcu ,cik saziedots jau tās naudas diez vai Dievs zin ,izņemot priesteri,koncerts pēc koncerta un baznīca knapi kust no vietas.
3 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV