Izstādē Balttour karstākie un izdevīgākie piedāvājumi ceļotājiem

No 3. līdz 5. februārim Ķīpsalā notiks 24. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus „Balttour 2017”, kas katru ceļotāju un atpūtnieku aicinās apceļot Latviju un atklāt pasauli.
Publicēts: 27.01.2017, Komentāri: 0

No 3. līdz 5. februārim Ķīpsalā notiks 24. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus „Balttour 2017”, kas katru ceļotāju un atpūtnieku aicinās apceļot Latviju un atklāt pasauli. Izstādē varēs uzzināt par atpūtas iespējām un tūrisma jaunumiem no 40 pasaules valstīm, turklāt visas trīs dienas notiks lielā ceļojumu izpārdošana!

Izstāde kā ceļojums apkārt pasaulei

„Balttour 2017” apmeklētājiem būs iespēja iepazīt dažādu valstu kultūras, ēdienus un unikālus tūrisma objektus, jo hallē „Atklāj pasauli!” to visu prezentēs 40 valstu tūrisma pārstāvniecības, viesnīcas, transporta kompānijas un citi ar tūrismu saistīti uzņēmumi.

Pirmo reizi „Balttour” piedalīsies Karību jūras sala Tobago un trīs Āzijas valstis – pasakainām kalnu ainavām bagātā Butāna, neparastā Indonēzija, kā arī zeme, kur laiks rit lēnāk – Nepāla. Pēc ilgāka pārtraukuma šogad dalībnieku lokā atkal būs Armēnija un Lielbritānija, turklāt varēs iepazīt arī tādus eksotiskus galamērķus kā Taizeme, Taivāna, Itālija un Kuba. Īpaši kuplā skaitā piedalīsies kaimiņvalstu, Lietuvas un Igaunijas, tūrisma uzņēmumi – kopā 37.

Gada lielā ceļojumu izpārdošana

Tuvi un tāli, eksotiski un unikāli – ceļojumu izvēle būs visplašākā, turklāt par izdevīgām, saulainām un pārsteidzoši zemām cenām! Ik gadu tieši izstādē „Balttour” ceļotāji saplāno savus vasaras ceļojumus! Speciālos piedāvājumus apmeklētājiem gatavo teju visas Latvijas tūrisma aģentūras un operatori. Būs pieejami gan Latvijas ceļotāju vidū populārākie un arī eksotiskākie galamērķi, gan sporta un aktīvās atpūtas braucieni, gan dažādi neparasti piedāvājumi.

Latvija nebeidz pārsteigt

Lielisks ceļvedis Latvijas iepazīšanai būs halle „Apceļo Latviju!”, kur visi četri Latvijas reģioni – Kurzeme, Zemgale, Vidzeme un Latgale – prezentēs savu 2017. gada tūrisma un atpūtas piedāvājumu. Būs pieejama informācija par jauniem tūrisma objektiem un apskates vietām, velomaršrutiem un pastaigu takām, aktuālajiem kultūras, sporta un izklaides pasākumiem, tradīcijām, gastronomiskā tūrisma iespējām un vēl daudz ko citu lieliem un maziem tūristiem. Varam pačukstēt, ka uz izstādi tiks atvests pat 9 metrus garš vikingu kuģis un milzīgs dinozaurs!

Atpūta ķermenim un prātam

Mierīgas un relaksētas atpūtas cienītāji būs priecīgi izstādē iepazīties ar plašo spa, rehabilitācijas un veselības atjaunošanas centru piedāvājumu. Dalībnieku vidū būs Latvijā jau iecienītie – „Baltic Beach Hotel & Spa”, „Hotel Jūrmala Spa”, „Semarah Hotels”, “Jaunķemeri” un „VITALITY”, kā arī Igaunijas „Grand Rose Spa Hotel”, „Tervise Paradiis Spa Hotel & Water Park” un „Verskas Sanatorija”, Lietuvas „Egles” sanatorija un „IDW Esperanza Resort”, Slovākijas kūrorts “Dudince”, Ungārijas „Hungarospa Hajdúszoboszló” un vēl citi.

Ceļo droši!

Jau desmito gadu izstādē „Balttour” piedalīsies Ārlietu ministrija, kas šogad ceļotājiem sagatavojusi jaunumu ­– testu, kas palīdzēs atbildīgi sagatavoties braucienam uz ārvalstīm un atklās, kā rīkoties ārkārtas situācijās. Vai tu zini drošas ceļošanas baušļus? Pārbaudi sevi! Turklāt visi, kas aizpildīs testu, piedalīsies lielisku balvu izlozē.

Ārlietu ministrijas pārstāvji visas trīs izstādes dienas ar prieku ceļotājiem sniegs atbildes uz aktuāliem jautājumiem par drošību. Savukārt sestdien, 4. februārī, no plkst. 10.00 līdz 16.00 ikvienam būs iespēja konsultēties arī ar Valsts robežsardzes, Latvijas Apdrošinātāju asociācijas, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes, Valsts ieņēmumu dienesta, Muitas pārvaldes un Nacionālā veselības dienesta pārstāvjiem.

Tas ir tikai neliels ieskats izstādes „Balttour 2017” piedāvājumā! Turklāt būs arī plaša kultūras programma uz lielās skatuves un aktivitātes dalībnieku stendos. Skatuves programmu skaties šeit: www.balttour.lv/?link=00100002

„Balttour” biznesa forums profesionāļiem

1. februārī konferenču centrā “Citadele” notiks „Balttour 2017” biznesa forums tūrisma nozares profesionāļiem. Tajā tiks izskatītas šādas tēmas: “Tūroperatoru, starpnieku un tūrisma pakalpojumu / produktu nodrošinātāju sadarbība vērtības piedāvājuma radīšanā”; “Digitālā revolūcija tūrisma nozarē – mūsdienu tehnoloģiju pārsteidzošās iespējas darbā ar klientiem”; “Lidsabiedrības „airBaltic” jauno galamērķu iespējas”. Detalizēta informācija par programmu un lektoriem mājaslapā: www.balttour.lv/forum/

Izstādi-gadatirgu „Balttour 2017” un forumu rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA) un norisi nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk: www.balttour.lv, seko līdzi: facebook.com/balttour

Darbalaiks:

3. februārī plkst. 10.00–19.00 (plkst. 10.00–13.00 – profesionāļu laiks)

4. februārī plkst. 10.00–18.00

5. februārī plkst. 10.00–17.00

Biļešu cenas kasē pie ieejas:

Biļete profesionāļu laikā (3. februārī 10.00–13.00) – 15,00 EUR

No 3. februāra plkst. 13.00:

Pieaugušajiem– 6,00 EUR

Skolēniem, pensionāriem un invalīdiem (uzrādot apliecību) – 4,00 EUR

Ģimenes biļete (2+1) – 12,00 EUR (vairāk bērnu – 2,00 EUR par katru)

Bērniem līdz 7 g. v. – bez maksas!

Autostāvvieta pie Izstāžu centra galvenās ieejas (vietu skaits ir ierobežots!) – 4,00 EUR

Garderobe – 1,00 EUR

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV